tsode Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 adda napisał(a):tsode napisał(a):A wystawiasz tylko Malucha? :o Nooooo :D A piękny Irydzio i subtelna Lenka w domku :cry: Quote
tsode Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):adda napisał(a):tsode napisał(a):A wystawiasz tylko Malucha? :o Nooooo :Dto się czyta jakbyś była w posiadaniu Fiata 126p :lol: Alicja, ale za to najwyższej klasy na świecie tuningowany :lol: Quote
adda Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 tsode napisał(a):A piękny Irydzio i subtelna Lenka w domku :cry: Ircio musi przytyć po Lenkowej cieczce, a Lence daję dwa miechy odpoczynku i od września ruszamy w klasie championów!!! No i jak się uda to potem maluszki :angel: Quote
PIKA Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 adda napisał(a): Wychodzom o 13.10 i som na ringu 10 :D Mały wchodzi pierwszy, nie spóźnij się :lol: Nie spóźnie się bo obiecałam Bei że jej pokibicuje przy Beju - azjacie a oni koło 11 wychodzą :lol: Mój TZ chciał lełony łobejrzeć :roll: Quote
adda Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 PIKA napisał(a):Mój TZ chciał lełony łobejrzeć :roll: :o Quote
adda Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 PIKA napisał(a):adda napisał(a): :o :o :o :o :o :o Quote
PIKA Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='PIKA'][quote name='adda'] :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o co się dziwisz, że chłop chce lełosie oglądnąć ? I jeszcze się dziwi, ze ja się dziwię, ze ona się dziwi Quote
adda Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='PIKA']co się dziwisz, że chłop chce lełosie oglądnąć ? I jeszcze się dziwi, ze ja się dziwię, ze ona się dziwi Ja się dziwię, że jak on chce leosie oglądać to Ty oczami przewracasz. Quote
aga1215 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='adda'][quote name='PIKA'][quote name='adda'] :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o co się dziwisz, że chłop chce lełosie oglądnąć ? I jeszcze się dziwi, ze ja się dziwię, ze ona się dziwi ciąg arytmetyczny :smhair2: :wink: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a lełeosie są cud - siem zakochałam :oops: w lełosiu oczywista nasz sąsiad niestety już wyjechał, ale wczorajsze i dzisiejsze spotkania były baaardzo przyjacielskie, pewnie znowu przyjadą :P mój diadbeł przestał drzeć japę wreszcie Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Wind napisał(a):adda napisał(a):Wojtecki napisał(a):no, chyba ,że jak znam życie - znajdzie się jakaś życzliwa duszyczka i uprzejmie doniesie :evilbat: :D Donosicielom mówimy: nie!!! :evilbat: Owszem mowimy NIE, ale co solidarnosc jajnikow, to solidarnosc jajnikow ;) :lol: Czyli jesteście , jak to kobiałki , za a nawet przeciw :lol: Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda']Wojtecki, masz jajniki? Wiesz... tu chodzi o solidarność :roll: Nie mam :lol: A jak nie wierzycie, to zapraszam na spotkanko, podczas którego - w miłej atmosferze - porównamy nasze hmm... poglądy (??) 8) Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']adduniu, Ty tak wprost? :oops: :oops: :lol: Tak wirtualnie to ja odważna jestem :lol: :lol: :lol: Coś mi się wydaje, że ta odwaga to taka wirtualna tylko .... :wink: Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):jeszcze jeszcze :laola: Pomponów Ci mało? :o No, no, :lol: widzę,że ten topic "zbacza" w coraz ciekawszym kierunku.... 8) Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 adda napisał(a):Ka-ka napisał: a adda, ona jest tolerancyjna prawda, adda ?? Jezdem, jezdem i chwała Ci za to :D i do tej pory zastanawiam się, JAK SIĘ SMIEJE NORKA ?????? :o Wojtecki napisał(a):Coś mi się wydaje, że ta odwaga to taka wirtualna tylko .... Wojetcki, Ty addy nie prowokuj :lol: a tak poza tym, to :placz: jestem w w-wce, a ja wystawę nie pójdę...a pokibicowałabym Maluszkowi (chyba, że by się pokrył [w ocenie, of course :lol:] z suczkami rottkami ) powodzenia jutro !!!!!! 8) P>S>będą maluszki ???dżiz.....dobrze, że w domku nie mieszkam, bo mi sie leosie coraz bardziej podobają i jeszcze by mi odbiło :lol: :wink: Quote
anetta Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Adda, juz sie nie moge doczekac kiedy usciskam Ironka :lilangel: :biggrina: A o ktorej godzinie bedziesz? ring? 8) Kaka, czemu nie bedziesz na wystawie? :( Quote
asher Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='adda']Wojtecki, masz jajniki? Wiesz... tu chodzi o solidarność :roll: Nie mam :lol: A jak nie wierzycie, to zapraszam na spotkanko, podczas którego - w miłej atmosferze - porównamy nasze hmm... poglądy (??) 8) Noooo, dziewczyny, odrzucic takie wyzwanie to dyshonor 8) Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 adda napisał(a): a pamietasz o mnie? 8) Ha! Zapisałam sobie jaki ma numer, żeby nie pominąć :D Myślę, że jak mały wchodzi pierwszy to będe miała looz:D a może podać Ci mój numer ? 8) :lol: Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Wojtecki, to nie biuro matrymonialne 8) tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek :lol: normalnie ban z miejsca powinien być :lol: anetta, strasznie bym chciała, może juz bym przeżyła zarwanie kolejnej nocy (w pon. się bronię, a kiepsko z moja wiedzą-coś woooolno te pytanka wchodzą, woooolnooooo....) :wink: 8) ale w-wke zapamiętałam, jako.....droga wystawę :evil: :evil: :evil: a ja teraz kwiczę o każdą złotówkę, bo mam coś portfel ostatnio za lekki 0X Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Ka-ka']Wojtecki, to nie biuro matrymonialne 8) tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek :lol: normalnie ban z miejsca powinien być :lol: Ka-Ka moja kochana : to co napisałaś , to jest właśnie klasyczna , najczystszej wody solidarność jajników :lol: Twoje Koleżanki pisały na 10-ciu stronach takie rzeczy, że już powinny być dożywotnio zbanowane :lol: :lol: :lol: a mnie chcesz ukamienować po trzech malutkich pościkach :wink: :wink: Oj, niedobra, wiesz,że to się kwalifikuję "na gołą" ? 8) :wink: Quote
aga1215 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Ka-ka']Wojtecki, to nie biuro matrymonialne 8) tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek :lol: normalnie ban z miejsca powinien być :lol: Ka-Ka moja kochana : to co napisałaś , to jest właśnie klasyczna , najczystszej wody solidarność jajników :lol: Twoje Koleżanki pisały na 10-ciu stronach takie rzeczy, że już powinny być dożywotnio zbanowane :lol: :lol: :lol: a mnie chcesz ukamienować po trzech malutkich pościkach :wink: :wink: Oj, niedobra, wiesz,że to się kwalifikuję "na gołą" ? 8) :wink: ciekawe, jak działają kawiarenki w Zakopanem :hmmmm: Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='Ka-ka']Wojtecki, to nie biuro matrymonialne 8) tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek :lol: normalnie ban z miejsca powinien być :lol: Ka-Ka moja kochana : to co napisałaś , to jest właśnie klasyczna , najczystszej wody solidarność jajników :lol: Twoje Koleżanki pisały na 10-ciu stronach takie rzeczy, że już powinny być dożywotnio zbanowane :lol: :lol: :lol: a mnie chcesz ukamienować po trzech malutkich pościkach :wink: :wink: Oj, niedobra, wiesz,że to się kwalifikuję "na gołą" ? 8) :wink: ciekawe, jak działają kawiarenki w Zakopanem :hmmmm: Jedną , która jest na Krupówkach - wykupiłem i zamknąłem na czas pobytu tam pewnych osób :wink: Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Wojtecki napisał(a):Ka-ka napisał: Wojtecki, to nie biuro matrymonialne tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek normalnie ban z miejsca powinien być Ka-Ka moja kochana : to co napisałaś , to jest właśnie klasyczna , najczystszej wody solidarność jajników Twoje Koleżanki pisały na 10-ciu stronach takie rzeczy, że już powinny być dożywotnio zbanowane a mnie chcesz ukamienować po trzech malutkich pościkach Oj, niedobra, wiesz,że to się kwalifikuję "na gołą" ? a co?? może mam sie opowiedzieć za solidarnością plemników :lol: :evilbat: nic z tego, ja mam wszystko na miejscu, jak przystało na kobietę, więc trzymam ze swoimi cóż...jesteś w mniejszości :lol: ale TY sobie przecież dasz radę 8) jednakże muszę tu stanąć twarza w twarz z brutalną prawdą i przyznać, że jednego nie załapałam.....o co u licha chodzi z tą "gołą"???? :hmmmm: Quote
asher Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-ka napisał(a):o co u licha chodzi z tą "gołą"???? :hmmmm: Może Wojtecki chce stanąć z tobą na gołej udeptanej ziemi? :hmmmm: No bo chyba nie chodzi o gołe klaty? :oops: Quote
Wojtecki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-ka napisał(a):jednakże muszę tu stanąć twarza w twarz z brutalną prawdą i przyznać, że jednego nie załapałam.....o co u licha chodzi z tą "gołą"???? :hmmmm: Myśl, myśl Puchatku :lol: Quote
Recommended Posts