PIKA Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='adda']Ja chyba powinnam zostać gospodynią domową :roll: Dzisiaj ugotowałam obiad, podlałam ogród i jeszcze poszłam z psami na spacer :roll: Coś marna z ciebie ta gospodyni :roll: nie posprzatałas :-? :o ale łopata :o :lol: Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='PIKA']Coś marna z ciebie ta gospodyni :roll: nie posprzatałas :-? Przestań! Jeszcze by się chłop przyzwyczaił i miałabym :roll: :o ale łopata :o :lol: A co Wy się czepiacie tego języczka i czepiacie :o Śliczny jest 8) Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 adda, ależ jęzor jest cudooooowny :D:D:D nie martw się-nam dokuczają z powodu takiego malutkiego 8) [quote name='asher']I on w zamian za takie czułości twarz co odgryza? No bo rozumiem, że TZtowi zrobił to za karę? asher-aha, bo Ty biedactwo dużego psa masz od dorosłości. to proponuję jakiegoś wielkiego od szczeniaczka. mój robił tak-siadałam naprzeciwko, wymierzałam :calus: w nosek, a on się natychmiast ślicznie, szeroko uśmiechał (że się uśmiechać potrafi, to wiesz z mojej, a raczej jego-galerii :lol: ), po czym łapał mnie...za nos :o :lol: ale postanowiłam to ukrucić, bo jak tak komuś by robił, to bym zaraz opier.... zebrała na maxa, że mordercę chowam 8) Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka']adda, ależ jęzor jest cudooooowny :D:D:D Nareszcie ktoś znający się na rzeczy :D nie martw się-nam dokuczają z powodu takiego malutkiego 8) A on ma tam kropkę? :D Quote
malawaszka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 adda napisał(a):A on ma tam kropkę? :D :o to niuf jest :lol: Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 malawaszka napisał(a): :o to niuf jest :lol: Jeszcze jest opcja, że coś mu się tam przykleiło :D A jeśli nie, to mamy niufa :lol: Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 adda, no ba!!!!!! ja zawsze mialam wielkie jęzory w domu :D:D:D malawaszka, ja Ci dam niufa :o :evil: :lol: owszem-ma....i nie mam zielonego pojęcia, skąd się tam wzięła.....ale uważam, że gdzies w dokumentach powinien mieć to zaznaczone, jako znak rozpoznawczy 8) ....hihi....pierwszy raz widzę taką kropkę u rottka :lol: Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Ka-ka napisał(a):pierwszy raz widzę taką kropkę u rottka :lol: Ja też :lol: Quote
PIKA Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):A on ma tam kropkę? :D :o to niuf jest :lol: :o Moja tez ma na jezyku czarna kropke, tylko większą i głebiej :o Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 PIKA napisał(a): :o Moja tez ma na jezyku czarna kropke, tylko większą i głebiej :o :o Masz niufkę :o Quote
PIKA Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 adda napisał(a):PIKA napisał(a): :o Moja tez ma na jezyku czarna kropke, tylko większą i głebiej :o :o Masz niufkę :o Na to wychodzi :o Quote
PIKA Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 adda napisał(a):No i pływa jak niuf :o i aportuje ludzi z wody :o Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 A jakiś kiepski kynolog powiedział kiedyś, że masz tosę wypasioną :roll: Niufa nie poznał? :o Quote
asher Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Ka-ka']asher-aha, bo Ty biedactwo dużego psa masz od dorosłości. to proponuję jakiegoś wielkiego od szczeniaczka. mój robił tak-siadałam naprzeciwko, wymierzałam :calus: w nosek, a on się natychmiast ślicznie, szeroko uśmiechał (że się uśmiechać potrafi, to wiesz z mojej, a raczej jego-galerii :lol: ), po czym łapał mnie...za nos :o :lol: ale postanowiłam to ukrucić, bo jak tak komuś by robił, to bym zaraz opier.... zebrała na maxa, że mordercę chowam 8) Ka-ka, ja co prawda mam duże od dorsłości, ale Sabina... łapie za nos :lol: Ale ja jej tego nie oduczam, bo uwazam, że to urocze :oops: adda, zgłoś ajronkowy jęzor do księgi rekordów Guinessa :modla: :roflt: Quote
donya Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a): a to co ma Lenka na sierści - takie jakby ślady po szczotkowaniu - to ona to ma bo czesałaś czy ma tak normalnie? już to kilka razy zauważyłam właśnie u niej przede wszystkim 8) Ha ha, sama nie wiem co to jest :o Ona tak po prostu ma :D Jakby ktoś ją grabiami przejechał :lol: Widziałam parę zdjęć innych leonów też "wygrabionych" ale to raczej rzadkość :roll: Może jakbym ją porządnie wyczesała to wygładziłoby się? :roll: U niektórych akit też tak jest. Siostra Bimbuśka też wygląda jakby ją kto grabiami przejechał. Szczotkowanie niestety nic nie daje. Wracając do kota - podoba mi się coraz bardziej - taki lejący się :wink: :P . Jak ci zginie to...... :lol: Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='asher']adda, zgłoś ajronkowy jęzor do księgi rekordów Guinessa :modla: :roflt: To Ty zgłoś. W moim imieniu 8) Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 donya napisał(a):Wracając do kota - podoba mi się coraz bardziej - taki lejący się :wink: :P . Jak ci zginie to...... :lol: Ale on taki niekoci jest, dosyć niezgrabny :D Mówię Ci, nie warto narażać się na zęby lełonów :lol: Quote
asher Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher']adda, zgłoś ajronkowy jęzor do księgi rekordów Guinessa :modla: :roflt: To Ty zgłoś. W moim imieniu 8) Nie wiem jak :shake: Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 asher napisał(a):Nie wiem jak :shake: Ja też nie wiem. Dlatego mówię, żebyś Ty zgłosiła :D Quote
donya Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 adda napisał(a):donya napisał(a):Wracając do kota - podoba mi się coraz bardziej - taki lejący się :wink: :P . Jak ci zginie to...... :lol: Ale on taki niekoci jest, dosyć niezgrabny :D Mówię Ci, nie warto narażać się na zęby lełonów :lol: Przyjdę z akitą (psem na niedźwiedzie) i dwoma kotami (wyszkolonymi w kontaktach z psami). Damy radę :wink: Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 donya napisał(a):Przyjdę z akitą (psem na niedźwiedzie) i dwoma kotami (wyszkolonymi w kontaktach z psami). Damy radę :wink: Ależ co to jest "jeden akit" z dwoma kotami przeciwko trzem misiom i dwóm kotom? Nierówne siły :lol: Quote
PIKA Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 adda napisał(a):A jakiś kiepski kynolog powiedział kiedyś, że masz tosę wypasioną :roll: :roflt: Nie wypasiona a po tuningu :roflt: Quote
Recommended Posts