Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adda']Ja chyba powinnam zostać gospodynią domową :roll: Dzisiaj ugotowałam obiad, podlałam ogród i jeszcze poszłam z psami na spacer :roll:
Coś marna z ciebie ta gospodyni :roll: nie posprzatałas :-?

:o ale łopata :o :lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Coś marna z ciebie ta gospodyni :roll: nie posprzatałas :-? Przestań! Jeszcze by się chłop przyzwyczaił i miałabym :roll:

:o ale łopata :o :lol:
A co Wy się czepiacie tego języczka i czepiacie :o Śliczny jest 8)

Posted

adda, ależ jęzor jest cudooooowny :D:D:D

nie martw się-nam dokuczają z powodu takiego malutkiego 8)

[quote name='asher']I on w zamian za takie czułości twarz co odgryza? No bo rozumiem, że TZtowi zrobił to za karę?

asher-aha, bo Ty biedactwo dużego psa masz od dorosłości. to proponuję jakiegoś wielkiego od szczeniaczka. mój robił tak-siadałam naprzeciwko, wymierzałam :calus: w nosek, a on się natychmiast ślicznie, szeroko uśmiechał (że się uśmiechać potrafi, to wiesz z mojej, a raczej jego-galerii :lol: ), po czym łapał mnie...za nos :o :lol: ale postanowiłam to ukrucić, bo jak tak komuś by robił, to bym zaraz opier.... zebrała na maxa, że mordercę chowam 8)

Posted

[quote name='Ka-ka']adda, ależ jęzor jest cudooooowny :D:D:D Nareszcie ktoś znający się na rzeczy :D

nie martw się-nam dokuczają z powodu takiego malutkiego 8)
A on ma tam kropkę? :D

Posted

malawaszka napisał(a):
:o to niuf jest :lol:
Jeszcze jest opcja, że coś mu się tam przykleiło :D A jeśli nie, to mamy niufa :lol:

Posted

adda, no ba!!!!!! ja zawsze mialam wielkie jęzory w domu :D:D:D

malawaszka, ja Ci dam niufa :o :evil: :lol:

owszem-ma....i nie mam zielonego pojęcia, skąd się tam wzięła.....ale uważam, że gdzies w dokumentach powinien mieć to zaznaczone, jako znak rozpoznawczy 8) ....hihi....pierwszy raz widzę taką kropkę u rottka :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
adda napisał(a):
A on ma tam kropkę? :D

:o to niuf jest :lol:

:o Moja tez ma na jezyku czarna kropke, tylko większą i głebiej :o

Posted

adda napisał(a):
PIKA napisał(a):
:o Moja tez ma na jezyku czarna kropke, tylko większą i głebiej :o
:o Masz niufkę :o

Na to wychodzi :o

Posted

[quote name='Ka-ka']asher-aha, bo Ty biedactwo dużego psa masz od dorosłości. to proponuję jakiegoś wielkiego od szczeniaczka. mój robił tak-siadałam naprzeciwko, wymierzałam :calus: w nosek, a on się natychmiast ślicznie, szeroko uśmiechał (że się uśmiechać potrafi, to wiesz z mojej, a raczej jego-galerii :lol: ), po czym łapał mnie...za nos :o :lol: ale postanowiłam to ukrucić, bo jak tak komuś by robił, to bym zaraz opier.... zebrała na maxa, że mordercę chowam 8)

Ka-ka, ja co prawda mam duże od dorsłości, ale Sabina... łapie za nos :lol: Ale ja jej tego nie oduczam, bo uwazam, że to urocze :oops:

adda, zgłoś ajronkowy jęzor do księgi rekordów Guinessa :modla: :roflt:

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
a to co ma Lenka na sierści - takie jakby ślady po szczotkowaniu - to ona to ma bo czesałaś czy ma tak normalnie? już to kilka razy zauważyłam właśnie u niej przede wszystkim 8)

Ha ha, sama nie wiem co to jest :o Ona tak po prostu ma :D Jakby ktoś ją grabiami przejechał :lol: Widziałam parę zdjęć innych leonów też "wygrabionych" ale to raczej rzadkość :roll: Może jakbym ją porządnie wyczesała to wygładziłoby się? :roll:

U niektórych akit też tak jest. Siostra Bimbuśka też wygląda jakby ją kto grabiami przejechał. Szczotkowanie niestety nic nie daje.

Wracając do kota - podoba mi się coraz bardziej - taki lejący się :wink: :P . Jak ci zginie to...... :lol:

Posted

[quote name='asher']adda, zgłoś ajronkowy jęzor do księgi rekordów Guinessa :modla: :roflt: To Ty zgłoś. W moim imieniu 8)

Posted

donya napisał(a):
Wracając do kota - podoba mi się coraz bardziej - taki lejący się :wink: :P . Jak ci zginie to...... :lol:
Ale on taki niekoci jest, dosyć niezgrabny :D Mówię Ci, nie warto narażać się na zęby lełonów :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='asher']adda, zgłoś ajronkowy jęzor do księgi rekordów Guinessa :modla: :roflt: To Ty zgłoś. W moim imieniu 8)

Nie wiem jak :shake:

Posted

adda napisał(a):
donya napisał(a):
Ale on taki niekoci jest, dosyć niezgrabny :D Mówię Ci, nie warto narażać się na zęby lełonów :lol:

Przyjdę z akitą (psem na niedźwiedzie) i dwoma kotami (wyszkolonymi w kontaktach z psami). Damy radę :wink:

Posted

donya napisał(a):
Przyjdę z akitą (psem na niedźwiedzie) i dwoma kotami (wyszkolonymi w kontaktach z psami). Damy radę :wink:

Ależ co to jest "jeden akit" z dwoma kotami przeciwko trzem misiom i dwóm kotom? Nierówne siły :lol:

Posted

adda napisał(a):
A jakiś kiepski kynolog powiedział kiedyś, że masz tosę wypasioną :roll:

:roflt: Nie wypasiona a po tuningu :roflt: