Guest bernulka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 adda napisał(a):Jak się uda to jutro będą pływające :D No to super! Czekamy z niecerpliwościa!! paździoszki :D Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 PIKA napisał(a):Adda a gdzie idziecie pływać? Jutro jak się uda, to na prywatną posesję wujka TZ-ta. On sobie ma staw :roll: Tylko kurka to jeszcze nie jest pewne :roll: Natomiast w tygodniu będę moczyć Ironka w Zalesiu Górnym, podobno fajny staw tam jest, tyle że w weekend niestety zaludniony :-? Quote
PIKA Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='adda'] : Natomiast w tygodniu będę moczyć Ironka w Zalesiu Górnym, podobno fajny staw tam jest, tyle że w weekend niestety zaludniony :-? I pewnie zapsiony :roll: Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 PIKA napisał(a):I pewnie zapsiony :roll: Eee... nie sądzę, ale dopytam się :D Quote
adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Zdjęć mam dużo :D Miałam leeeniwy, błogi weekend, tylko zabawy z psami, zdjęcia, grillowanie i spacer po puszczy (to specjalnie dla niejakiej namolnej Alicji, co to się puszczy dopomina). Zaraz zacznę wstawiać :D Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 adda napisał(a):Zdjęć mam dużo :D Miałam leeeniwy, błogi weekend, tylko zabawy z psami, zdjęcia, grillowanie i spacer po puszczy (to specjalnie dla niejakiej namolnej Alicji, co to się puszczy dopomina). Zaraz zacznę wstawiać :D :evil: :evil: :evil: obiecałaś , a teraz to niby jaka :evil: namolna :evil: ale wstaw , wstaw , bo czekam :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 hahaha namolna Ala, nie wiem dlaczego bo mam sporo do nadrobienia, ale podoba mi sie :D Quote
adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Już, już... Ala, żartowałam :lol: Zacznę od działalności Ironka pt. wykopki :roll: Ta fota mi się podoba. Quote
adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Jak już skończył kopać, poszedł demolować moczące korzenie roślinki :roll: Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):pić mu się chciało :lol: masz racje Adda wypozyczyc Ci wodopoj moich GRZECZNYCH psow :D ?? Quote
adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):pić mu się chciało :lol: masz racje Adda wypozyczyc Ci wodopoj moich GRZECZNYCH psow :D ?? Wiem, że chciał pić, ale z miski psiej bez przerwy wylewa :roll: Zresztą z wszystkiego wylewa. On jest bardzo pracowity. Olcia, z basenu też by wylał :lol: Quote
adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Lenka i Irydzio w tym czasie kłócą się o kawałek patyka. Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 ja swoim debilkom polozylam w basenie, przescieradlo, bo przeciez jak leca to nie patrza a na pod woda slisko jest i przewracaja sie i co chwila wody trza dolewac :D Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Olcia napisał(a):nie patrza a na pod woda slisko to gdzie w końcu jest ślisko?? :lol: Quote
adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha nały zbój łapą wychlapuje :lol: Łapą, na leżąco i na stojąco :roll: Olcia, ja mam takie małe naczynka na wodę, że cały dzień latam z wichajstrem i dolewam :roll: Quote
Recommended Posts