Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest bernulka
Posted

adda napisał(a):
Jak się uda to jutro będą pływające :D

No to super! Czekamy z niecerpliwościa!!

paździoszki :D

Posted

PIKA napisał(a):
Adda a gdzie idziecie pływać?

Jutro jak się uda, to na prywatną posesję wujka TZ-ta. On sobie ma staw :roll: Tylko kurka to jeszcze nie jest pewne :roll:

Natomiast w tygodniu będę moczyć Ironka w Zalesiu Górnym, podobno fajny staw tam jest, tyle że w weekend niestety zaludniony :-?

Posted

[quote name='adda'] :

Natomiast w tygodniu będę moczyć Ironka w Zalesiu Górnym, podobno fajny staw tam jest, tyle że w weekend niestety zaludniony :-?
I pewnie zapsiony :roll:

Posted

Zdjęć mam dużo :D Miałam leeeniwy, błogi weekend, tylko zabawy z psami, zdjęcia, grillowanie i spacer po puszczy (to specjalnie dla niejakiej namolnej Alicji, co to się puszczy dopomina). Zaraz zacznę wstawiać :D

Posted

adda napisał(a):
Zdjęć mam dużo :D Miałam leeeniwy, błogi weekend, tylko zabawy z psami, zdjęcia, grillowanie i spacer po puszczy (to specjalnie dla niejakiej namolnej Alicji, co to się puszczy dopomina). Zaraz zacznę wstawiać :D
:evil: :evil: :evil: obiecałaś , a teraz to niby jaka :evil: namolna :evil:
ale wstaw , wstaw , bo czekam :lol: :lol: :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
pić mu się chciało :lol:

masz racje Adda wypozyczyc Ci wodopoj moich GRZECZNYCH psow :D ??

Wiem, że chciał pić, ale z miski psiej bez przerwy wylewa :roll: Zresztą z wszystkiego wylewa. On jest bardzo pracowity.
Olcia, z basenu też by wylał :lol:

Posted

ja swoim debilkom polozylam w basenie, przescieradlo, bo przeciez jak leca to nie patrza a na pod woda slisko jest i przewracaja sie i co chwila wody trza dolewac :D

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha nały zbój łapą wychlapuje :lol:

Łapą, na leżąco i na stojąco :roll:

Olcia, ja mam takie małe naczynka na wodę, że cały dzień latam z wichajstrem i dolewam :roll: