adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Ka-ka napisał(a):adda-czy tam w tle, to ten nieszczęsny championacik jest ?? 8) :P Tak :evil: Quote
Alicja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 adda napisał(a):Ka-ka napisał(a):adda-czy tam w tle, to ten nieszczęsny championacik jest ?? 8) :P Tak :evil:uczone te twoje piechy ,czytać potrafią :lol: Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Tylko Lenka nie czytała :roll: Zaraz powstawiam zdjęcia z dzisiejszych szaleństw piesów. Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Ircio przymierza sie do skoku. Skubany skacze bardzo wysoko, ale chudy jest to może mu lżej. Ironek tysz skacze wspomagając się Irydziem :D W góręęęę... udało się. Trzy. Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Po zabawie, zmęczony Irydzio. Lenka z Ironkiem. Pańcio z Ironkiem. Ironek wącha się przez płot z koleżanką. Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Rany , ja ich nie mogę rozróżnić :oops: Żartujesz? :-? Quote
Alicja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Rany , ja ich nie mogę rozróżnić :oops: Żartujesz? :-?nie nie żartuję :evil: wszystkie taki futrzeste , to jak mam rozpoznać :o Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nie nie żartuję :evil: wszystkie taki futrzeste , to jak mam rozpoznać :o W sumie to jedna rasa :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 I mokre teraz :lol: Jak takie futro przytuli Ci się do gołych nóg... :roll: Quote
Alicja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 adda napisał(a):I mokre teraz :lol: Jak takie futro przytuli Ci się do gołych nóg... :roll:to łaskocze :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to łaskocze :lol: :lol: :lol: Bynajmniej :roll: Jest wściekle nieprzyjemne :roll: Quote
Alicja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):to łaskocze :lol: :lol: :lol: Bynajmniej :roll: Jest wściekle nieprzyjemne :roll:to tysz miałam na myśli /a co miałam napisać ze ch....... swędzi :lol: / Quote
asher Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='adda'] Jaki śliczny maluśki sceniacek :angel: :lol: Quote
Ka-ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 pseplasam......cy ja mogiem z taką tyciusią prośbą :oops: WIĘCEJ TAKICH FOTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: ja kocham dynamiczne zdjęcia wielkich psiurków 8) 8) 8) Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 [quote name='asher'][quote name='adda'] Jaki śliczny maluśki sceniacek :angel: :lol: Ten w pomarańczowej koszulce? :o Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 [quote name='Ka-ka'] WIĘCEJ TAKICH FOTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: ja kocham dynamiczne zdjęcia wielkich psiurków 8) 8) 8) Z zeszłego roku :D Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Znowu szalały, starałam się o dynamiczne fotki, ale wyszły jak wyszły :roll: I mniej dynamiczna Lenka. Quote
asher Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher'][quote name='adda'] Jaki śliczny maluśki sceniacek :angel: :lol: Ten w pomarańczowej koszulce? :o Nie, ten drugi :D Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 asher napisał(a):Nie, ten drugi :D A, ten drugi to rzeczywiście śliczny :D Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 [quote name='Ka-ka']adda, dzięęęękiiiiii :D:D:D :buzi: Nie ma za co :D One tak szaleją kilka razy dziennie, ale nie robię tyle fotek, bo wszystkie takie same, nudno by było :D Quote
Guest bernulka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Ale superowskie te fotaski z wodą:D:DD: paździoszki Quote
Recommended Posts