asher Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Alicja, spokojnie, już wszyscy wiedzą, że ty redsa lubisz :lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher mnie etylinka nie smakuje :evilbat: :evilbat: :evilbat: co najwyżej Reeds A ile palisz? :evilbat:niepaląca :lol: :lol: chodze na pych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
tsode Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no patrz z nerwów mi się sklonowało :lol: :lol: :lol: Alicja a może to nie nerwy :lol: 8) Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 tsode napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no patrz z nerwów mi się sklonowało :lol: :lol: :lol: Alicja a może to nie nerwy :lol: 8)no tak za duzo etyliny :evilbat: :wink: Quote
asher Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):niepaląca :lol: :lol: chodze na pych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):niepaląca :lol: :lol: chodze na pych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :evilbat: :evil: :o :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):niepaląca :lol: :lol: chodze na pych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :roflt: Przestańcie baboki, bo ja tu spadam ze stołka ze śmiechu :lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):niepaląca :lol: :lol: chodze na pych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :roflt: Przestańcie baboki, bo ja tu spadam ze stołka ze śmiechu :lol:jak spadniesz to uwazaj jeno na psiunka :roll: co go nie przygnieciesz :evil: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 adda napisał(a):Psiunio czujnie położył się nieco dalej :Do już wyczuł twe intencje :lol: Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Nie, usłyszał mój rechot :D Alicja, a jak to jest na pych? :o :roflt: Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Coś wkleję, żeby nie było, Alicja, no jak to jest? Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 adda napisał(a):Nie, usłyszał mój rechot :D Alicja, a jak to jest na pych? :o :roflt:jak się rozpędze z 4 piętra to juz potem chodzę cały dzień :wink: ...A jak myślałaś :evil: Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 I wystarcza Ci, żeby wrócić na to 4 piętro? :o Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 adda napisał(a):I wystarcza Ci, żeby wrócić na to 4 piętro? :ono tak z 5 , 6 razy :lol: Windy niet :evil: Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no tak z 5 , 6 razy :lol: I specjalnie jak już wrócisz do domu, to idziesz na dół te 5, 6 razy, żeby powera wykorzystać :o Quote
asher Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Alicja, że tak niedyskretnie spytam - a kto popycha? :oops: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no tak z 5 , 6 razy :lol: I specjalnie jak już wrócisz do domu, to idziesz na dół te 5, 6 razy, żeby powera wykorzystać :ono jeszcze czego ,a co to ja nogi na lotto wygrałam :lol: chodze se w góre i w dól jak mi się chce i jak se musze :wink: :lol:/a częściej muszeniż chce :evil: / Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='asher']Alicja, że tak niedyskretnie spytam - a kto popycha? :oops:a co ty mnie tak wypytujesz :roll: / cyt. ze Shreka :lol: / Quote
asher Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a co ty mnie tak wypytujesz :roll: Bo mnie zaintrygowałaś wielce :oops: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a co ty mnie tak wypytujesz :roll: Bo mnie zaintrygowałaś wielce :oops:och takie zainteresowanie ma skromną osobą :oops: :oops: /stydam sie/ Quote
asher Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Poświatko, pożegnałam cię w zakoconych :wink: adda, w stawce warszawskiej wystawy jest suka ZADORA Klara z Chotomowa :o To Lenka? Quote
Ka-ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 adda-czy tam w tle, to ten nieszczęsny championacik jest ?? 8) :P Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 [quote name='asher']adda, w stawce warszawskiej wystawy jest suka ZADORA Klara z Chotomowa :o To Lenka? Nie, to siostra Lenki :D Byłyśmy razem w Kielcach 8) Quote
Recommended Posts