adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Tsode, pojawiasz się i znikasz... :D Gdzie ja marudzę? Mam dwa grube leony i jednego chudego, jest ok :lol: Dziękuję za słowa uznania :buzi: Quote
tsode Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='"adda"'] Mam dwa grube leony ... :roflt: :roflt: nie wierzę :roll: za jakaś Leonświrka napisała, że ma grube leony Ada, ale są naprawdę PIEKNE :smilecol: pozdro i bużka Quote
PIKA Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 To ja tego Irydka chyba w życiu na zywo nie zobaczę :( Zaraz się zirydkuje :evil: Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 [quote name='tsode']nie wierzę :roll: za jakaś Leonświrka napisała, że ma grube leony Ha ha, bo rzadko bywasz :D Już dawno pisałam, że Lenka mi się upasła i ograniczam jej jedzonko :D :D :D Boskie uczucie :D Ada, ale są naprawdę PIEKNE :smilecol: pozdro i bużka Jeszcze raz dziękuję 8) Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 PIKA napisał(a):To ja tego Irydka chyba w życiu na zywo nie zobaczę :( Zaraz się zirydkuje :evil: Zobaczysz, zobaczysz :D Nie irydkuj się :errrr: Quote
tsode Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ada, szczerze mówiąc też bym chciała zobaczyć TWOje psiaki Nie bedziesz gdzieś przejazdem w płd Polsce? Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Tsode, mamy na razie szalony problem, bo nam się do samochodu trzy nie mieszczą :( Nawet jak złożymy tylne siedzenia :roll: Najpierw musimy zakupić większy samochód, a dopiero potem zaczniemy wojażować :D Wtedy na pewno zmuszę Cię i się spotkamy :D Quote
tsode Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ada, mam prosbę napisałaś na molasach,że w W-wie będzie Guru z orzechowej Górki - to brat miotowy Neruchy mogę zamówić zdjęcie??? po prostu jestem ciekawa porównania 8) Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 tsode napisał(a):Ada, mam prosbę napisałaś na molasach,że w W-wie będzie Guru z orzechowej Górki - to brat miotowy Neruchy mogę zamówić zdjęcie??? po prostu jestem ciekawa porównania 8) Jasne :D Z którego profila? Żartuję, fotki będą na 100& :D Quote
asher Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 adda napisał(a):Najpierw musimy zakupić większy samochód, a dopiero potem zaczniemy wojażować :D Adda, po co się rozdrabniać, kupujcie TIRa :cunao: Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 asher napisał(a):Adda, po co się rozdrabniać, kupujcie TIRa :cunao: :megagrin: A wiesz, ile to chla? Quote
tsode Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):Najpierw musimy zakupić większy samochód, a dopiero potem zaczniemy wojażować :D Adda, po co się rozdrabniać, kupujcie TIRa :cunao: Asher- jak Adzie wyjdą plany grudniowe - to będzie pewnie TIR Ada :buzi: Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 [quote name='tsode']Asher- jak Adzie wyjdą plany grudniowe - to będzie pewnie TIR Ha ha, dzisiaj miziałam do bólu 2 - 3 miesięcznego małego ON-ka sąsiada, normalnie słodycz. I powiedziałam TZ-towi, że nie wyobrażam sobie, jak oddam maluchy Lenki, jeśli będzie je miała :D Ada :buzi: tsode, co prawda napisałam, że zdjęcia będą na 100&, ale pomyliłam się :lol: , będą na 100% :lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Adda jak ci TIR nie odpowiada to zawsze możesz zafundować sobie autobus :roll: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 adda napisał(a):Alicja, tysz chla :roll:ale jaki efekt , leośki w Neoplanie :o :lol: Quote
tsode Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 adda napisał(a):Alicja, tysz chla :roll: Ada, to napisz do Fiata, żeby wznowili produkcję 126P :lol: :lol: mało pali i masz nowy rekord :D Quote
adda Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Efekt jak diabli :evilbat: Nie mogę się skupić, bo mały gamoń się mnie czepia, a to nosem trąci, a to mordę mi wyliże, a to łapeczkę na moim kolanie kładzie, najwyraźniej mnie kocha :angel: Quote
asher Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 adda napisał(a):Alicja, tysz chla :roll: To do AA ją :drinking: Quote
tsode Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):Alicja, tysz chla :roll: To do AA ją :drinking: biedna Alicja :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):Alicja, tysz chla :roll: To do AA ją :drinking:asher mnie etylinka nie smakuje :evilbat: :evilbat: :evilbat: co najwyżej Reeds Adda :evil: :evil: :evil: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):Alicja, tysz chla :roll: To do AA ją :drinking:asher mnie etylinka nie smakuje :evilbat: :evilbat: :evilbat: co najwyżej Reeds Adda :evil: :evil: :evil: no patrz co piszesz :lol: , bo mnie do AA wyrzucają :cry: Quote
asher Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher mnie etylinka nie smakuje :evilbat: :evilbat: :evilbat: co najwyżej Reeds A ile palisz? :evilbat: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):Alicja, tysz chla :roll: To do AA ją :drinking:asher mnie etylinka nie smakuje :evilbat: :evilbat: :evilbat: co najwyżej Reeds Adda :evil: :evil: :evil: no patrz co piszesz :lol: , bo mnie do AA wyrzucają :cry: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 no patrz z nerwów mi się sklonowało :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts