adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 Malawaszka, to wyślij mi jakiś championat dla małego, może się nie pozna :lol: Quote
malawaszka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 hahaha ale napisałam mądre zdanie to powyżej :roflt: "ani chyba zazdrosny" fiuu fiuu alez jestem mądra po tej przerwie na dogo :lol: hihi podaj wzór to wypiszę pięknie i wyślę :lol: Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 Malawaszka, myślisz, że to przerwa miała wpływ na Twą mądrość? :lol: Napisz cokolwiek, mały nie pozna :lol: Quote
Maga100 Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 hahaha, Adda, pogratuluj małemu :lol: :lol: Mądry, wiedział co zjeść, ważny dokument, a nie jakieśtam ulotki z achuan :lol: :lol: Ja, odkąd Leon zeżarł mi 50zł, zawsze się interesuję, co on tam mamla w pysku :evil: Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 [quote name='Maga100']hahaha, Adda, pogratuluj małemu :lol: :lol: Mądry, wiedział co zjeść, ważny dokument, a nie jakieśtam ulotki z achuan :lol: :lol: Taaa... ma gust chłopak :roll: Ja, odkąd Leon zeżarł mi 50zł, zawsze się interesuję, co on tam mamla w pysku :evil: Oj, takie wybryki bolą :roll: Quote
Maga100 Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Oj, bolą, tymbardziej, ze widziałam, ze cośtam dziamie i jeszcze się, głupia, cieszyłam, ze pies się tak ładnie czymś zajął... (to coś jak ty z tym bieganiem i robieniem fot hihihi) Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 Maga100 napisał(a):Oj, bolą, tymbardziej, ze widziałam, ze cośtam dziamie i jeszcze się, głupia, cieszyłam, ze pies się tak ładnie czymś zajął... (to coś jak ty z tym bieganiem i robieniem fot hihihi) Hahahaha, idealnie tak samo :D Ja się głupkowato śmiałam i myślałam złośliwie, że to coś TZ-eta :-? Zostałam ukarana :lol: Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 LAZY napisał(a):ADDA nię zycz drugiemu co Tobie nie mile :lol: Z pokorą muszę przyznać, że masz rację 8) Quote
Ka-ka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 ech, ta dzisiejsza pogoń za sukcesem :wink: nawet championat zeżre drugiemu 8) :lol: ale fajny mi "mały" :D Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 Ka-ka napisał(a):ech, ta dzisiejsza pogoń za sukcesem :wink: nawet championat zeżre drugiemu 8) :lol: Taaa... wszędzie zawiść i zazdość :lol: :lol: :lol: Nawet we własnej rodzinie :lol: Quote
Ka-ka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 adda napisał(a):Taaa... wszędzie zawiść i zazdość Nawet we własnej rodzinie nooo.......żmiję na własnym łonie chowasz :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 Ka-ka napisał(a):nooo.......żmiję na własnym łonie chowasz :evilbat: :evilbat: :evilbat: A to przepraszam, to Lenka sobie chowa :lol: Quote
Ka-ka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 to może kwestia, czy mówimy kto wyhodował czy kto wychowuje w sumie :hmmmm: :wink: Quote
asher Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 adda, a ten nadgryziony to pozwoliłaś Małemu zeżreć do końca, czy mu zabrałaś? :lol: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 [quote name='Lara']buuuuuahahahahhha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: No i z czego rżysz durnoto??? :evilbat: co na to wszystko Lenka? :lol: Lenka ma to gdzieś, natomiast Irydek chciał małemu zabrać kopertę :roll: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 asher napisał(a):adda, a ten nadgryziony to pozwoliłaś Małemu zeżreć do końca, czy mu zabrałaś? :lol: Baaaaardzo śmieszne :evilbat: Poleciałam i schowałam do szuflady, a TZ biegł za mną i wołał: pokaż, pokaż :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):adda, a ten nadgryziony to pozwoliłaś Małemu zeżreć do końca, czy mu zabrałaś? :lol: Baaaaardzo śmieszne :evilbat: Poleciałam i schowałam do szuflady, a TZ biegł za mną i wołał: pokaż, pokaż :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 Koniec tych śmichów - chichów :evil: W tym celu zmieniam temat, a w zasadzie wklejam inne, grzeczne psy :D Pozbawiona oficjalnego papiera Lenka :D Ircio 8) Mały gamoń :D Quote
Alicja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 A Lenka to jakoś się tym zjedzonym papierem nie przejęła :lol: Psiuńki fajniste :wink: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 A co się ma przejmować :roll: Pańcia będzie latała i o nowy żebrała :roll: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 malawaszka napisał(a)::o A MAŁY GAMOŃ JAKĄ MA KLATE :o :o :o Mięciusią :D Nawet sobie nie wyobrażasz, jakie on tam ma mięciutkie futerko :P Quote
malawaszka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ty weź no zrób Irydkowi jakąś potężną fotę bo przy Lence i małym gaminiu wygląda jak chucherko :lol: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 Ircio jest najchudszy :roll: Właśnie się Lence cieczka skończyła i przez 2 tygodnie nie jadł, mam nadzieję, że odbije :roll: A żebyś wiedziała jaki twardy jest, jak kamień :o I waży 55 kg. Jak patrzę na nie z góry to Ircio jest dwa razy cieńszy niż Ironek :roll: Quote
Recommended Posts