Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahaha ale napisałam mądre zdanie to powyżej :roflt: "ani chyba zazdrosny" fiuu fiuu alez jestem mądra po tej przerwie na dogo :lol:

hihi podaj wzór to wypiszę pięknie i wyślę :lol:

Posted

hahaha, Adda, pogratuluj małemu :lol: :lol: Mądry, wiedział co zjeść, ważny dokument, a nie jakieśtam ulotki z achuan :lol: :lol:
Ja, odkąd Leon zeżarł mi 50zł, zawsze się interesuję, co on tam mamla w pysku :evil:

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, Adda, pogratuluj małemu :lol: :lol: Mądry, wiedział co zjeść, ważny dokument, a nie jakieśtam ulotki z achuan :lol: :lol: Taaa... ma gust chłopak :roll:

Ja, odkąd Leon zeżarł mi 50zł, zawsze się interesuję, co on tam mamla w pysku :evil:
Oj, takie wybryki bolą :roll:

Posted

Oj, bolą, tymbardziej, ze widziałam, ze cośtam dziamie i jeszcze się, głupia, cieszyłam, ze pies się tak ładnie czymś zajął... (to coś jak ty z tym bieganiem i robieniem fot hihihi)

Posted

Maga100 napisał(a):
Oj, bolą, tymbardziej, ze widziałam, ze cośtam dziamie i jeszcze się, głupia, cieszyłam, ze pies się tak ładnie czymś zajął... (to coś jak ty z tym bieganiem i robieniem fot hihihi)

Hahahaha, idealnie tak samo :D Ja się głupkowato śmiałam i myślałam złośliwie, że to coś TZ-eta :-? Zostałam ukarana :lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):
ech, ta dzisiejsza pogoń za sukcesem :wink: nawet championat zeżre drugiemu 8) :lol:
Taaa... wszędzie zawiść i zazdość :lol: :lol: :lol: Nawet we własnej rodzinie :lol:

Posted

adda napisał(a):
Taaa... wszędzie zawiść i zazdość Nawet we własnej rodzinie

nooo.......żmiję na własnym łonie chowasz :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Ka-ka napisał(a):
nooo.......żmiję na własnym łonie chowasz :evilbat: :evilbat: :evilbat:
A to przepraszam, to Lenka sobie chowa :lol:

Posted

[quote name='Lara']buuuuuahahahahhha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: No i z czego rżysz durnoto??? :evilbat:

co na to wszystko Lenka? :lol:
Lenka ma to gdzieś, natomiast Irydek chciał małemu zabrać kopertę :roll:

Posted

asher napisał(a):
adda, a ten nadgryziony to pozwoliłaś Małemu zeżreć do końca, czy mu zabrałaś? :lol:
Baaaaardzo śmieszne :evilbat:
Poleciałam i schowałam do szuflady, a TZ biegł za mną i wołał: pokaż, pokaż :lol: :lol: :lol:

Posted

adda napisał(a):
asher napisał(a):
adda, a ten nadgryziony to pozwoliłaś Małemu zeżreć do końca, czy mu zabrałaś? :lol:
Baaaaardzo śmieszne :evilbat:
Poleciałam i schowałam do szuflady, a TZ biegł za mną i wołał: pokaż, pokaż :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Koniec tych śmichów - chichów :evil:
W tym celu zmieniam temat, a w zasadzie wklejam inne, grzeczne psy :D

Pozbawiona oficjalnego papiera Lenka :D

Ircio 8)

Mały gamoń :D

Posted

malawaszka napisał(a):
:o A MAŁY GAMOŃ JAKĄ MA KLATE :o :o :o
Mięciusią :D Nawet sobie nie wyobrażasz, jakie on tam ma mięciutkie futerko :P

Posted

Ircio jest najchudszy :roll: Właśnie się Lence cieczka skończyła i przez 2 tygodnie nie jadł, mam nadzieję, że odbije :roll: A żebyś wiedziała jaki twardy jest, jak kamień :o I waży 55 kg.
Jak patrzę na nie z góry to Ircio jest dwa razy cieńszy niż Ironek :roll: