adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 donya napisał(a):Podziwiałam twoją stronę - wstyd przyznać dopiero teraz zauważyłam :oops: Jeśli pozwolisz wstawię ją w naszej linkowni. Dzięki :D Oczywiście, że pozwolę :P A Ty pozwolisz, że ja wstawię Twoją? Quote
PIKA Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Aaaaa "mój" Irydzio :angel: adda napisał(a):PIKA napisał(a):eee jak mozesz, :oops: ale myslałam, ze je masz :wink: chyba, ze pamiętasz "gdzie szukać" :wink: Miałam nawet wydrukowane, bo do zadania podeszłam niezwykle poważnie :D Odszukam Ci 8) Dzieki :calus: Quote
aga1215 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='PIKA']Aaaaa "mój" Irydzio :angel: [quote name='adda'][quote name='PIKA']eee jak mozesz, :oops: ale myslałam, ze je masz :wink: chyba, ze pamiętasz "gdzie szukać" :wink: Miałam nawet wydrukowane, bo do zadania podeszłam niezwykle poważnie :D Odszukam Ci 8) Dzieki :calus: Dziewczyny luknijcie http://www.wildtiere-live.de/de/index.cfm?fcontent=http://www.wildtiere-live.de/de/tv/index.cfm?todo=isdn trochę lasu na żywo :P Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Aga, lasu to ja mam dużo, ale chyba mniej zazwierzęcony :D PIKA, biorę się za szukanie 8) Quote
aga1215 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 adda napisał(a):Aga, lasu to ja mam dużo, ale chyba mniej zazwierzęcony :D PIKA, biorę się za szukanie 8) Adda - tam jest całe stado jeleni rozłożone przed kamerą :P Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 aga1215 napisał(a):Adda - tam jest całe stado jeleni rozłożone przed kamerą :P W ogóle jest tam zwierzyny a zwierzyny :o Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='PIKA'] ale myslałam, ze je masz :wink: Mam :D To jest Test Campbella i taki właśnie robiłam Szejkerowi :D Ponadto przyglądałam się kilka razy jak treserzy robili takie testy. To naprawdę działa :D http://www.aniwet.pl/testcampbella.htm Quote
Alicja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Irydzio psiękny :angel: testa Ozzyemu już nie zrobię a proszę o fotki z puszczy :-? Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Irydzio psiękny :angel: Mój chłopaczek :D testa Ozzyemu już nie zrobię No, tak jakby za późno :lol: a proszę o fotki z puszczy :-? :roll: Bo pójdę na taras i zrobię :lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='adda'][quote name='Alicjarydzewska']Irydzio psiękny :angel: Mój chłopaczek :D testa Ozzyemu już nie zrobię No, tak jakby za późno :lol: a proszę o fotki z puszczy :-? :roll: Bo pójdę na taras i zrobię :lol:no to idż na ten taras i zrób mi fotkę ryśka w puszczy :wink: Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to idż na ten taras i zrób mi fotkę ryśka w puszczy :wink: Ryśki to tylko po nocy się plączą po drogach :roll: Quote
Alicja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no to idż na ten taras i zrób mi fotkę ryśka w puszczy :wink: Ryśki to tylko po nocy się plączą po drogach :roll:no to pilnuj i jak będzie ciemno to cykaj :-? Ryśki mi się bardzo podobają :angel: Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Ryśki mi się bardzo podobają :angel: Ten z Klanu tysz? :lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Ryśki mi się bardzo podobają :angel: Ten z Klanu tysz? :lol:Adda :evil: ten zupełnie nie w moim typie ,mi tylko te kociambry , chopy nie :roll: Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Przeca on taki "swojski" :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 adda napisał(a):Przeca on taki "swojski" :lol: :lol: :lol:on warszawiak a ja rodowita ślązaczka/ :lol: /dla mnie nie swojski[a tak serio to po kilku obejrzanych odcinkach gościa nie trawię 0X / Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Ja nie oglądam, ostatni raz to z rok temu, albo i więcej oglądałam 8) Quote
Alicja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 adda napisał(a):Ja nie oglądam, ostatni raz to z rok temu, albo i więcej oglądałam 8)a już się wystraszyłam że to twój męski ideał :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a już się wystraszyłam że to twój męski ideał :lol: :lol: :lol: :roflt: No wiesz :o Quote
Alicja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a już się wystraszyłam że to twój męski ideał :lol: :lol: :lol: :roflt: No wiesz :ono wiesz byłaś taka przekonywująca :wink: :lol: :lol: :lol: ,że zwątpiłam Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Przeca to Ty powiedziałaś, że Ci się Ryśki podobają :lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 adda napisał(a):Przeca to Ty powiedziałaś, że Ci się Ryśki podobają :lol:oj Adda ale napisałam że nie ludziowe a kociambry /a imię tysz fatalne :evil: / Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']a imię tysz fatalne :evil: Sie zgadzam :roll: Lenka z Ironkiem. Ircio szamie drzewko :roll: Lena pozazdrościła :D Quote
Recommended Posts