asher Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Ka-ka napisał(a):no nie.....zaczynam się czuć, jak wyrodna matka, że mój Maluszek nie ma węża do zabawy 8) Za to ma żółwia 8) Quote
adda Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 [quote name='Ka-ka']no nie.....zaczynam się czuć, jak wyrodna matka, że mój Maluszek nie ma węża do zabawy 8) Nadrabiaj zaległość :D A oto dzisiejszy gość (uważaj Ka-ka) :D Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 o jeżu kolczasty :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D adda, DZIĘĘĘĘĘĘKIIIIIIII!!!!!!!! DZIĘĘĘĘĘĘKIIIIIIII!!!!!!!!! (może być ?? 8) ) :buzi: aż się wzruszyłam :oops: Quote
donya Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='adda']Kundle uwielbiają taką zabawę :D Bimbo też tak lubi. Wczoraj wracając z Krakowa zatrzymalismy sie pod pewną restauracją i Bimbuś po wyczerpującym dniu rozwalił sie pod taką fontanną. :lol: Quote
adda Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Ha ha, Ka-ka, utnij trochę literek, bo się strona rozjeżdża :D No to masz jeszcze, ale już z Irydziem :D Szejker wylizuje mordę Irydkowi. Leżą sobie razem :D Muszę dodać, że Szejker to mój sukces 8) Kolega zwrócił się do mnie z prośbą, abym wybrała mu psa z miotu, jako że nic nie robię prawie, tylko o psach czytam i wtedy dużo z treserami rozmawiałam :roll: A chciał psa łagodnego, nie histerycznego, podatnego na szkolenie. Przeczytałam wszystko na temat testów robionych 7-tygodniowym maluchom. Do wyboru były trzy samce. Porobiłam im te testy i rzeczywiście każdy z psów zachowywał się inaczej przy poszczególnych punktach testu. No i wybrałam :D Szejker jest taki właśnie jak miał być :angel: Choć równie dobrze może to być przypadek, to zasługę przypisuję sobie :lol: Quote
adda Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 donya napisał(a):Wczoraj wracając z Krakowa zatrzymalismy sie pod pewną restauracją i Bimbuś po wyczerpującym dniu rozwalił sie pod taką fontanną. :lol: A jak Wam poszło w Krakowie??? Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 psiak jest świetny z ciekawości- z papierkami czy bzzzzzz a jak z , to skąd ?? Quote
adda Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Ka-ka napisał(a):psiak jest świetny z ciekawości- z papierkami czy bzzzzzz a jak z , to skąd ?? Niestety bzzzzzzzzzz :( :( :( Na szczęście udany :roll: :D Quote
donya Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 adda napisał(a):donya napisał(a):Wczoraj wracając z Krakowa zatrzymalismy sie pod pewną restauracją i Bimbuś po wyczerpującym dniu rozwalił sie pod taką fontanną. :lol: A jak Wam poszło w Krakowie??? Już wiesz :P :P Quote
malawaszka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 WOWWW :angel: Ekstra foty :klacz: u mnie zabawy z wężem nie ma :-? Luna spieprza gdzie pieprz rośnie :lol: no a Bolut to zwyczajnie nie widzi węża :lol: Quote
tsode Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='donya'][quote name='adda']Kundle uwielbiają taką zabawę :D Bimbo też tak lubi. Wczoraj wracając z Krakowa zatrzymalismy sie pod pewną restauracją i Bimbuś po wyczerpującym dniu rozwalił sie pod taką fontanną. :lol: Ada,stronka jest SUPER :klacz: :kciuki: mój refleks szachisty jest oczywisty A kiedy maluchy?? Quote
PIKA Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 adda napisał(a): . Przeczytałam wszystko na temat testów robionych 7-tygodniowym maluchom. A gdzie te testy można znaleźć ? Saba kochająca wodę, przed węzem z wodą schrzania :-? W ogóle nie lubi "lecącej" wody :roll: Quote
asher Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Moje to nawet prysznicem tak się bawią. Zwłaszcza Wodnik Szuwarek Bugajski :lol: Quote
LAZY Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 PIKA napisał(a):adda napisał(a): . Przeczytałam wszystko na temat testów robionych 7-tygodniowym maluchom. A gdzie te testy można znaleźć ? Saba kochająca wodę, przed węzem z wodą schrzania :-? W ogóle nie lubi "lecącej" wody :roll: U nas jest podobnie..co mnie zadziwia...bo normalnie to z wody wyjsc nie chce...a z wezem zaprzyjaznic sie nie chce... ADDA stronke juz jakis czas temu obejrzałam..(jak sie w koncu zorientowałam, ze takowa jest :oops: ) i bardzo mi sie podoba! Teraz tylko czekam na zapełnienie jej zdjatkami szczeniaczków! Quote
Alicja Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Adda dopiero teraz dotarłam :roll: Fajny ten gość i jaka komitywa z Irydkiem :lol: super Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 asher napisał(a):Adda, a czemu Iryd się nie zirydkował? :-? Ha ha, ja wiem, że niektórzy uważają Irydka za killera, ale tak źle nie jest :lol: Irydzio cały czas czuwał nad Szejkerem, a że Szejkera podstawowa czynność to wylizywanie mordy Irydkowi, to po co miał się zirydkować :o Higiena jest higiena :D No a poza tym chłopaki razem na szkolenie chodzili 8) Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='donya']Już wiesz :P :P Wiem, i jeszcze raz gratulejszyn!!! :D Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='tsode']Ada,stronka jest SUPER :klacz: :kciuki: Dziękuję :oops: :D mój refleks szachisty jest oczywisty A jak Ci się za to rymuje :lol: A kiedy maluchy?? Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to maluchy będą na Gwiazdkę, Sylwestra... te okolice 8) Uprzejmie prosi się o trzymanie kciuków, żeby wszystko poszło po mojej myśli 8) Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 PIKA napisał(a):A gdzie te testy można znaleźć ? Czy mam Ci je znaleźć? Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 LAZY napisał(a):ADDA stronke juz jakis czas temu obejrzałam..(jak sie w koncu zorientowałam, ze takowa jest :oops: ) i bardzo mi sie podoba! Teraz tylko czekam na zapełnienie jej zdjatkami szczeniaczków! To trzymaj kciuki :wink: Quote
PIKA Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 adda napisał(a):PIKA napisał(a):A gdzie te testy można znaleźć ? Czy mam Ci je znaleźć? eee jak mozesz, :oops: ale myslałam, ze je masz :wink: chyba, ze pamiętasz "gdzie szukać" :wink: Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 PIKA napisał(a):eee jak mozesz, :oops: ale myslałam, ze je masz :wink: chyba, ze pamiętasz "gdzie szukać" :wink: Miałam nawet wydrukowane, bo do zadania podeszłam niezwykle poważnie :D Odszukam Ci 8) Quote
donya Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='adda'][quote name='donya']Już wiesz :P :P Wiem, i jeszcze raz gratulejszyn!!! :D Jeszcze raz dziękujemy. Podziwiałam twoją stronę - wstyd przyznać dopiero teraz zauważyłam :oops: Jeśli pozwolisz wstawię ją w naszej linkowni. Quote
Recommended Posts