malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Adda :o ja teraz patrzę jak napisałam a TY się nie uczepiłaś??? :o "zdjęcie (JEDNO) - som (JAKOBY DWA co najmniej)" :lol: :o hahaha jak mogłam takie zdanie skonstruować - to chyba z wrażenia :lol: :lol: :lol: dawaj więcej coory w klatce :lol: Quote
adda Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 [quote name='malawaszka']Adda :o ja teraz patrzę jak napisałam a TY się nie uczepiłaś??? :o " Już się dzisiaj Olci naczepiałam, limit wyczerpany :lol: :lol: :lol: dawaj więcej coory w klatce :lol: Jedno mom, nie chciała w kojcu siedzieć :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 i że niby Ona nie chciała, to TY ją tak ot wypuściłaś?? :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 hahah w gumowcach czy masz teraz łydki pokąsane?? :lol: Quote
Evelina Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='adda']Zabezpieczyłam się, w gumowcach :lol: Adda to Ty nozny wychow stosujesz ? :roll: A tak wogole to ona jest niesamowicie do Ciebie podobna :o i mojemu synalowi sie podoba :lol: Wiesz, wreszcie przejrzalam na oczy i zauwazylam linka do Twojej stronki :lol: Ale tam sa piekne foty !!! :o Quote
adda Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 [quote name='Evelina']Adda to Ty nozny wychow stosujesz ? :roll: Jak trzeba :lol: i mojemu synalowi sie podoba :lol: Nie wiem, czy by z nią wytrzymał :lol: Wiesz, wreszcie przejrzalam na oczy i zauwazylam linka do Twojej stronki :lol: Ale tam sa piekne foty !!! :o Ha ha ha ha ha!!!! Szczególnie na głównej stronie jest przepiękna, cudnościowa fotka :P Moja ukochana i ulubiona :angel: Quote
adda Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Sie zmęczyły, trzeba się napić :D Lenka suszy się. Drapanie synchroniczne :D Quote
Alicja Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Zwierzaki słodziaki :calus: A gdzie fotki z puszczy :evil: Quote
adda Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Betina napisał(a):A właśnie,właśnie ? :wink: Nie ma fotek z puszczy, bo TZ poszedł na spacer z gośćmi i psami, no i nie wziął aparatu :roll: Quote
Alicja Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 adda napisał(a):Betina napisał(a):A właśnie,właśnie ? :wink: Nie ma fotek z puszczy, bo TZ poszedł na spacer z gośćmi i psami, no i nie wziął aparatu :roll:no to Adduś biegusiem za nimi :evil: Quote
adda Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to Adduś biegusiem za nimi :evil: Ha ha, wrócili już :D Teraz TZ śniadanie robi :roll: Ale mam fotki z psim gościem z działki :lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no to Adduś biegusiem za nimi :evil: Ha ha, wrócili już :D Teraz TZ śniadanie robi :roll: Ale mam fotki z psim gościem z działki :lol:Adduś na jakim ty czasie funkcjonujesz , bo ja już skonsumowałam obiadek :roll: No to dawaj te fotki , bo nudno ,a u nas pogoda brzydka :evil: Quote
adda Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Adduś na jakim ty czasie funkcjonujesz , bo ja już skonsumowałam obiadek :roll: Ha ha ha ha, ja zazwyczaj pierwszy posiłek jem kole czternastej :D Skoro on jest pierwszy, to znaczy jest śniadaniem :roll: No to dawaj te fotki , bo nudno ,a u nas pogoda brzydka :evil: Zaraz dam, po śniadaniu :D , a u nas ładna pogoda 8) Quote
asher Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='adda']Kundle uwielbiają taką zabawę :D Łiiiiiii :angel: Moje tez uwielbiaja takie harce :D Tylko, że Boogie to się bawi kulturalnie, a Sabina - szkoda gadać :-? Jakby jej pozwolić, to by węża ogrodowego w drobny mak rozszarpała, takiego kręćka dostaje :-? Quote
adda Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 asher napisał(a):Jakby jej pozwolić, to by węża ogrodowego w drobny mak rozszarpała, takiego kręćka dostaje :-? Moje wszystkie koniecznie chcą tą końcówkę do ryi złapać :roll: Lubią takie ciśnienie w gardłach, czy co :o A ile już połamały, to wolę nie mówić :lol: Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 no nie.....zaczynam się czuć, jak wyrodna matka, że mój Maluszek nie ma węża do zabawy 8) Quote
Recommended Posts