adda Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 LAZY napisał(a):Ale oryginalny wodpój! :lol: Ha ha, to nie miał być wodopój, tylko konewka :lol: Quote
LAZY Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Ale oryginalny wodpój! :lol: Ha ha, to nie miał być wodopój, tylko konewka :lol: Widocznie one lepiej się znają na ogrodnictwie i uznały, ze to wodopój anie konewka :D Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Adda , konewka tak nie wygląda :o więc co ty chciałaś pocisnąć psiakom za bayer :roll: Quote
adda Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda , konewka tak nie wygląda :o więc co ty chciałaś pocisnąć psiakom za bayer :roll: No chyba TZ lepiej wie, czym podlewa :lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Adda , konewka tak nie wygląda :o więc co ty chciałaś pocisnąć psiakom za bayer :roll: No chyba TZ lepiej wie, czym podlewa :lol:no nie wiem TZta nie spytam :lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):A spytaj :Da ty nie możesz ja do twojego mam za daleko a mój nie ma ogródka :lol: Quote
adda Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Spytałam, on w tym wodopoju moczy korzenie siakiś krzaczorów przed zasadzeniem :D Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Spytałam, on w tym wodopoju moczy korzenie siakiś krzaczorów przed zasadzeniem :Da widzisz to jednak nie konewka 8) Quote
adda Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Ale jak już namoczy to pewnie resztką podleje :lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Ale jak już namoczy to pewnie resztką podleje :lol: :o kto go tam wi , ale i tak nie konewka :lol: Quote
adda Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o kto go tam wi , ale i tak nie konewka :lol: Niech Ci będzie :lol: Nie konewka :evilbat: Quote
LAZY Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o kto go tam wi , ale i tak nie konewka :lol: Niech Ci będzie :lol: Nie konewka :evilbat: Psiaki miały rację, bo to wodopój dla korzonków krzaczorków :evilbat: Quote
adda Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 LAZY napisał(a):Psiaki miały rację Jak zwykle :roll: Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 wracając jeszcze do misek to moje też jedzą jak sie przy nich stoi i podziwia jak to pieknie kolacyjke jedzą, a wodopoj mają jeden na działce basen a w domu taką malutką miseczke 10 litrową :lol: ps. nie dość że nie mam "e z ogonkiem" to jeszcze "o z kreseczką" sie wyprowadziło to w ramach wyjaśnienia dla Addy :lol: Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Adda a tak oglądając zdjcia misiaków dochodze do wniosku że musze swoje czarnuchy przemalować, bo zrobienie im zdjecia innego niż czarna plama , to przerasta moje zdolnosci fotografa :cry: a poza tym kto wysyślił że czarnego psa trudno ładnie na zdjeciach uchwycić :evil: Quote
adda Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 [quote name='Olcia']a poza tym kto wysyślił że czarnego psa trudno ładnie na zdjeciach uchwycić :evil: Że co? :o :lol: Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']a poza tym kto wysyślił że czarnego psa trudno ładnie na zdjeciach uchwycić :evil: Że co? :o :lol: WYMYŚLIŁ no już sie czepia :lol: Quote
adda Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Olcia napisał(a):no już sie czepia :lol: Od samego rana się czepiam, wrednam, nie? :lol: Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']no już sie czepia :lol: Od samego rana się czepiam, wrednam, nie? :lol: rana?? :o , przecie to już środek dnia, no ale skoro sie śpi do 11, no to masz racje z samego rana :lol: Quote
adda Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Nie no wstałam wcześniej, a obudziłam się jeszcze wcześniej :lol: Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 adda napisał(a):Nie no wstałam wcześniej, a obudziłam się jeszcze wcześniej :lol: ja wstałam dzisiaj o 5 :o , wiec dla mnie to już prawie popołudnie :D Quote
adda Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Olcia napisał(a):ja wstałam dzisiaj o 5 :o Zwariowałaś? :o Masz jakieś krowy do dojenia? :o Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):ja wstałam dzisiaj o 5 :o Zwariowałaś? :o Masz jakieś krowy do dojenia? :o musiałam żarcie dla psów na działke zawieść, a byłam świecie przekonana że rano do pracy ide a tu taki pech bo na popołudnie :lol: Quote
Recommended Posts