Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Adda MY tzn Ja i Ozzy ,jego psikam po grzbiecie a siebie po nogawkach , bo na mnie tysz lezą :evil: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']no nie wiesz jacy MY Ala i mój ślązak :evil: Ten wirtualny? no Ala go pewnie smaruje specyfikiem żeby go robaki ani wirusy internetowe nie zjadły :lol: Quote
adda Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda MY tzn Ja i Ozzy ,jego psikam po grzbiecie a siebie po nogawkach , bo na mnie tysz lezą :evil: Ogol się, podobno działa :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Adda MY tzn Ja i Ozzy ,jego psikam po grzbiecie a siebie po nogawkach , bo na mnie tysz lezą :evil: Ogol się, podobno działa :lol: :lol: :lol: normalnie Adda ja Ci dzisiaj chyba pokarzę wyjście z dogo TY TY Polonistko jedna :lol: spać a sio a sio, czepia się dzisiaj biednej Olci jak rzep psiego ogona :evil: Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 /adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Adda MY tzn Ja i Ozzy ,jego psikam po grzbiecie a siebie po nogawkach , bo na mnie tysz lezą :evil: Ogol się, podobno działa :lol: :lol: :lol:nogi mam łyse :lol: a na głowe nie lezą ino po tych łysych nogach się wspinały :evil: /a no głowie to mam krótkie i będe miała jeszcze krótsze :wink: Quote
adda Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 [quote name='Olcia']normalnie Adda ja Ci dzisiaj chyba pokarzę wyjście z dogo TY TY Polonistko jedna :lol: spać a sio a sio, czepia się dzisiaj biednej Olci jak rzep psiego ogona :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To idę spać :evilbat: Quote
PIKA Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='adda'][quote name='Olcia']no nie wiesz jacy MY Ala i mój ślązak :evil: Ten wirtualny? no Ala go pewnie smaruje specyfikiem żeby go robaki ani wirusy internetowe nie zjadły :lol: To może ja se tym kompa poleje ? :o [quote name='Olcia'] , czepia jak rzep psiego ogona :evil: W takim wypadku ogolenie ogona na łyso na pewno pomoże :D Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']normalnie Adda ja Ci dzisiaj chyba pokarzę wyjście z dogo TY TY Polonistko jedna :lol: spać a sio a sio, czepia się dzisiaj biednej Olci jak rzep psiego ogona :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To idę spać :evilbat: DOBRANOC :lol: Quote
adda Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): , czepia jak rzep psiego ogona :evil: W takim wypadku ogolenie ogona na łyso na pewno pomoże :D Hahahahahahaha... Olcia, ogol se ogona na łyso :lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='adda'][quote name='Olcia']normalnie Adda ja Ci dzisiaj chyba pokarzę wyjście z dogo TY TY Polonistko jedna :lol: spać a sio a sio, czepia się dzisiaj biednej Olci jak rzep psiego ogona :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To idę spać :evilbat: DOBRANOC :lol:o :o uciokła :wink: Quote
adda Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nogi mam łyse :lol: a na głowe nie lezą ino po tych łysych nogach się wspinały :evil: Znaczy trenują skałki :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 adda napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): , czepia jak rzep psiego ogona :evil: W takim wypadku ogolenie ogona na łyso na pewno pomoże :D Hahahahahahaha... Olcia, ogol se ogona na łyso :lol: zaraz zacznę se golić ogona :evilbat: Adda ja już Ci na dzisiaj powiedziałam DOBRANOC :evil: :lol: Quote
adda Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 [quote name='Olcia']zaraz zacznę se golić ogona :evilbat: Tylko zrób zdjęcia z czynności :evilbat: Adda ja już Ci na dzisiaj powiedziałam DOBRANOC :evil: :lol: Ofkors :evilbat: Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nogi mam łyse :lol: a na głowe nie lezą ino po tych łysych nogach się wspinały :evil: Znaczy trenują skałki :lol:eche, sporty ekstremalne :evil: Quote
adda Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):eche, sporty ekstremalne :evil: A Ty im skrzydła ucinasz :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Addaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapraszam tutaj :sleep2: Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):eche, sporty ekstremalne :evil: A Ty im skrzydła ucinasz :lol:nie , ukręcam doopy :lol: Quote
adda Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nie , ukręcam doopy :lol: hahahahahahahha :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Olcia napisał(a):Addaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapraszam tutaj :sleep2: To idę :silly: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Addaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapraszam tutaj :sleep2: To idę :silly: bo wyjdę z założenia że mnie tak pokochałaś że nie chcesz mnie opuścić, Polonisto jedna :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nie , ukręcam doopy :lol: SADYSTKA-przecie to też zwierzątko i chce żyć :evil: Quote
PIKA Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Olcia napisał(a):Addaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapraszam tutaj :sleep2: zboczona siakaś :o Quote
malawaszka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 ahahah ale się ubawiłam setnie!!! :roflt: OLCIA :nono: nie wybaczę Ci nigdy tego golenia ruskich :evil: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 malawaszka napisał(a):ahahah ale się ubawiłam setnie!!! :roflt: OLCIA :nono: nie wybaczę Ci nigdy tego golenia ruskich :evil: może to Cię zmobilizuje do przyjazdu do nas :lol: Quote
PIKA Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):ahahah ale się ubawiłam setnie!!! :roflt: OLCIA :nono: nie wybaczę Ci nigdy tego golenia ruskich :evil: może to Cię zmobilizuje do przyjazdu do nas :lol: Taaa przywiezie Lunke a ona te Twoje łyse ruskie pogoni 8) Quote
Recommended Posts