Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adda napisał(a):
asher napisał(a):
Hihihi, TZ się pewnie ucieszył :lol:

Nie widział :D Na dodatek Ironek sobie tam nasiurał :lol:

oj biedne chaszczory :lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Adda, masz piękne psy. A kotuchy cudne. :angel:
Jakiej rasy jest Truskawek (?) ?
Dzięki g_o_n_i_a :D Truskawek to kundelek, mamusia norweski leśny a tatuś ragdoll :D No i wyszło takie dziwne coś :lol:

Posted

A mnie kiedys marzyl ragdoll,ale majac do wyboru ragdolla kontra irlandczyka wybralam tego drugiego :wink:
BTW.Apropo kotow.U nas koty sie rozmnazaja ile chca,zabijaja co chca i dodatkowo teraz maja okres rui i wytrzymac sie nie da.Az mi sie marzy zakup srutowki lub psa killera,gdy po nocach sobie urzadzaja takie rykowisko,ktorego by sie losie nie powstydzily..... :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

carragan napisał(a):
U nas koty sie rozmnazaja ile chca,zabijaja co chca i dodatkowo teraz maja okres rui i wytrzymac sie nie da.
A u nas jakoś spokojnie... Może dlatego że i Siesia i Trusiu wykastrowane :lol:

Posted

Powiedz to okolicznym ludziom,ktorzy maja kocieta co ruje i raz zdaza utopic,a raz nie...Ostatnio znalazlam w ogrodzie kolejne zmasakrowane,ale nie zjedzone,cialko jakiegos rzadkiego ptaszka.Tak wiec chyba naprawde sie wyposaze w srutowke....Bede miala przynajmniej ladne futerka przed kominkiem (jesli bede kiedys miala kominek :wink: ).

:wink:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Evelina']Zebys Adda wiedziala jak ja do Truskawka wzdycham :oops: Chcesz takiego? :DPewnie ze bym chciala, ale nalozylam sobie szlaban na koty :cry:
Po drugim rozjechanym juz mialam dosc, a trzymac zwierzaka w domu cale zycie nie potrafie. :-?
Jedna z moich maime coon-ek zabieralam na wakacje pod namiot.
Latala gdzie chciala, dzikia i swobodna. Obejscia przed psami pilnowala :lol:
Nie wiem na czym to polega, moja kocica nie byla jakas agresywna wobec psow, ale na ich widok przyjmowala taka postawe , ze zaden nawet nie odwazyl sie jej pogonic :lol:
Kiedys czytalam, i to sie potwierdza, ze nie widuje sie maine coon zwiewajacych przed psem. :lol:

Moglismy wybyc z obozu na caly dzien, po powrocie kocica juz na nas czekala. :lol:
Uwielbiam maine coon, moje nie pozwalaly sie brac obcym na rece, ani blizej podejsc, nie mialam wiec obaw, ze ktos je zwinie.
Zawsze obozowalismy w lesie z wysokimi drzewami, miala gdzie sie skryc w razie czego :wink:

Jak sie dorobie tego wymarzonego domu na 300 metrach :wink: i w stosownej okolicy, pierwszy nowy zwierzak jaki zawita w domu bedzie maine coon-em, albo innym poteznym kociskiem z charakterkiem :D
Tricolor, koniecznie z bialym krawatem i bialymi lapkami.
Na rodowodzie absolutnie mi nie zalezy 8)

Jeszcze mlodziutka maine-coonka :wink:

Posted

[quote name='carragan'] .Az mi sie marzy zakup srutowki lub psa killera,: Kcesz moja Sabę ? :evilbat:
Spokój z kotami zaprowadzi w jedną noc :evilbat:

Adda Truskawek słodki jak truskawaka :lol:

Posted

[quote name='Evelina']Po drugim rozjechanym juz mialam dosc, a trzymac zwierzaka w domu cale zycie nie potrafie. :-? Tak, to potrafi skutecznie zniechęcić :(

Jak sie dorobie tego wymarzonego domu na 300 metrach :wink: i w stosownej okolicy, pierwszy nowy zwierzak jaki zawita w domu bedzie maine coon-em, albo innym poteznym kociskiem z charakterkiem :D
To z całego serca życzę Ci tego domu 8)

Evelina, pamiętam zdjęcie które wklejałaś dawno, dawno temu - main coonka na pianinie (fortepianie?). Poezja 8)

Posted

PIKA napisał(a):
Adda Truskawek słodki jak truskawaka :lol:
Taaa... ostatnio dzień w dzień kleszczydła na sobie przynosił, takie wypasione, albo mniej wypasione :evilbat: Brrr... dobrze, że TZ nie taki brzydliwy :roll:

Posted

[quote name='adda']
Dzięki g_o_n_i_a :D Truskawek to kundelek, mamusia norweski leśny a tatuś ragdoll :D No i wyszło takie dziwne coś :lol:

Ale jakie ładne To Dziwne Coś... :iloveyou: Kce takiego... :iloveyou:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ale jakie ładne To Dziwne Coś... :iloveyou: Kce takiego... :iloveyou:
A wiesz, jak to to trzeba czesać :roll: Bo non stop ma kołtuny :D

Posted

adda napisał(a):
Taaa... ostatnio dzień w dzień kleszczydła na sobie przynosił, takie wypasione, albo mniej wypasione :evilbat: Brrr... dobrze, że TZ nie taki brzydliwy :roll:

a to nie możecie go czymś zlać? :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
a to nie możecie go czymś zlać? :roll:
Był zlany ale chyba jakimś dziadostwem, dwa dni temu dostał frontline i czekam na efekty, znaczy na razie nic nie przyniósł :roll:

Posted

Lara napisał(a):
proponuje ogolic na łysolca, chlodniej i wygodniej :lol:
...i łatwiej się kleszczydło przyczepi :evilbat: Ależ pomysł, phi :lol: