Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesuuu, jaka ta strona nieczytelna :-? Ale znalazłam co chciałam...
Sprawdziłabym te tatuaże... Czy jest szansa, że można tam zadzwonić i przez telefon dowiedzieć się o to? :-?

Posted

malawaszka napisał(a):
adda - przez tel marne marne szanse :-?

Kurde, tak właśnie myślałam :roll: Skoro jeden pies jest na kwarantannie, może jest jeszcze szansa, że się właściciel odnajdzie :-?

Posted

Ja nie wiem, czy ta kwarantanna na stronie jest na bieżąco aktualizowana...
Waszka, czy oprócz Ka-ki jest jeszcze na Dogo ktoś z Palucha?
Bo oprócz leosi trzeba tez sprawdzić skye terriera... Ludzie z listy dyskusyjnej o tej rasie do których napisałam nie mogą się na Paluch dodzwonić, a do przyszłego weekendu jeszcze strasznie daleko :(

Posted

asher napisał(a):
Ja nie wiem, czy ta kwarantanna na stronie jest na bieżąco aktualizowana...
Chodziło mi o to, że psiak trafił do schroniska 4 czerwca, czyli całkiem niedawno :-?

Posted

Ta kwarantanna to chyba juz powinna mu się kończyć...
Mam nadzieję, że Ka-ka czegoś się dowie, ale tak jak isałam - w przyszłym tygodniu na wszelki wypadek jej o tym przypomnij, bo ja moge nie pamiętać...

Posted

Adda, słonko, ja się dziś trochę rumem znieczuliłam, więc jako tako funkcjonuję :roll: Obawiam się, że w przyszłym tygodniu będe odchodziła od zmysłów, a rum podczas opieki nad psem po operacji jest chyba średnio wskazany :wink:

Posted

Wypatrzyłam kolejnego leosiowatego psa :roll:
Ma na imię Dama, można wejśc w jej opis ze strony głównej klikając w imię. To suka.

Ma nr 880/05, wybieg 208
Informacje u wolontariusza: magdalena61@poczta.onet.pl tel.602-18-45-73

Nie jestem pewna, czy nie ma tematu o Damie na Psach w potrzebie? Gdzies czytałam o jakimś leosiu z Palucha...

Posted

Dama to już na pewno jest tylko leosiowata, leosiem pełną gębą nie jest....
Ile nieszczęść w tych schroniskach jest to zgroza ogarnia... :(

Posted

o Damie słyszałam, że to kaukaz...a może gdzieś w połowie drogi pomiedzy...ale fajna sunia

postaram się załatwić, co się da, ale nie obiecuje. to nie moja zła wola :oops: ale ledwo wyrabiam... ale daję słowo-zrobię, co będę mogła (weźcie poprawkę na to, że mam ograniczone "formalne" możliwości 8) )

Posted

Kurczę, co z tymi leosiami? Cały czas czytam o jakims leonbergerze w schronisku :( Ta rasa chyba powoli staje sie coraz bardziej modna, więc takch przypadków będzie pewnie coraz więcej... Strach się bac :(