adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher']Lara, a jaki mialas wytworny obuw :lol: O kurna, lecę do zdjęć oblukać :lol: Nie ma tam obuwia Lary :roll: Może chodzi Ci o wytworne kalosze Bluesowej? :-? Quote
Olcia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 noooooo przecie na wsi najlepiej w gumiokach się chodzi Quote
adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Olcia napisał(a):Adda w tej chwili zmień nick na POLONISTKA :lol: :lol: :lol: To nie takie proste, trzeba podanie do Admina napisać :lol: Quote
Olcia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Adda w tej chwili zmień nick na POLONISTKA :lol: :lol: :lol: To nie takie proste, trzeba podanie do Admina napisać :lol: o to już się nie bój takie pismo Ci wysmaruję że sam Ci szybko zmieni(admin) :lol: Quote
adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Olcia napisał(a):o to już się nie bój takie pismo Ci wysmaruję że sam Ci szybko zmieni(admin) :lol: To musiałoby być pismo ode mnie, a ja nie napiszę :evilbat: Quote
asher Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='adda'][quote name='adda'][quote name='asher']Lara, a jaki mialas wytworny obuw :lol: O kurna, lecę do zdjęć oblukać :lol: Nie ma tam obuwia Lary :roll: Może chodzi Ci o wytworne kalosze Bluesowej? :-? Aaa, myślałam, że to Lara :oops: Quote
Olcia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):o to już się nie bój takie pismo Ci wysmaruję że sam Ci szybko zmieni(admin) :lol: To musiałoby być pismo ode mnie, a ja nie napiszę :evilbat: oj Adda :lol: Quote
adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 asher napisał(a):Aaa, myślałam, że to Lara :oops: No co Ty, Larę ja wstawiłam, taka ruda baba :lol: Quote
adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Olcia napisał(a):oj Adda :lol: Co się tak jąkasz? :roll: Quote
LAZY Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ale fajne, ale fajne to spotkanie!!! Rewelacja!!! Ale nie macie juz wiecej? Co tak mało? Quote
adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 LAZY, ja mam jakieś fotki, ale baaardzo podobne :D A zresztą chyba Lara wspominała, że część fotek to ode mnie jest :D Quote
LAZY Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 adda napisał(a):LAZY, ja mam jakieś fotki, ale baaardzo podobne :D A zresztą chyba Lara wspominała, że część fotek to ode mnie jest :D\ Nie wazne od kogo, ale i tak niewiele...Ja to z kazdego wypadu (nawet glupi spacer z psem) mam jakies 50 zdjec conajmniej..a Wy co? Ile tego ejst...hyy???? :evil: Quote
adda Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Lara napisał(a):zdjec jakos malo rzeczywiscie.... tj. jest wiecej ale niecenzuralne jakies takie :oops: :o Wyślij mi na maila :D Quote
asher Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Lara ja wiosenną i jesienną porą tez w takim wytwornym obuwiu sie z suczem przechadzam :lol: I na żadnego maila zdjęc nie ślij! :nono: :evil: Wklejaj tutaj, już my ocenimy, czy cenzuralne, czy nie 8) Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 adda napisał(a):Lara napisał(a):zdjec jakos malo rzeczywiscie.... tj. jest wiecej ale niecenzuralne jakies takie :oops: :o Wyślij mi na maila :D Adda nie ma żadnych tajmnic nic przed nami nie ukrywaj :lol: Quote
asher Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ada, czy ten pies to przypadkiem nie jest leoś, albo leosiopodobny? Wypatzyłam go wśród biedaków przyjętych na Paluch - 4 czerwca. Ma numer 1370/05 Strasznie biedny :( Quote
malawaszka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 asher chodz e za Tobą i wklejam tą drugą fote :roll: w budynku kwarantanny :( Quote
asher Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Wklejaj, wklejaj... Ja się na tamtej stronie słabo orientuję, wszystko tak naćkane... To może byc ten sam pies... Quote
asher Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Znalazłam tę kwarantannę. I jeszcze takie zdjęcie: To jest chyba ten, którego ja wkleiłam, a ten twój to inny... :( Quote
adda Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 O kurde :o Jak dla mnie to są nieprawdopodobnie do leonów podobne, mogą to być leony... Ale aż dwa??? :o Jak można obejrzeć inne fotki? Quote
adda Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 A w ogóle czy można sprawdzić, czy one mają tatuaż???????? Quote
asher Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Adda, innych zdjęc prawdopodbnie nie ma :-? Napiszę zaraz do Ka-ki, ona jest wolontariuszką na Paluchu i do Kory, która czasem tam bywa... A to strona www Palucha: http://acn.waw.pl/psiaki/ w kwarantannę wchodzi się ze strony głównej, jest pomiędzy imionami psów. Pierwsze zdjęcie to leośc przyjęty 4 czerwca (trzeba wejśc w "Nowe psy na Paluchu", jest na 3 stronie wsród psów przyjętych tego dnia), pozostałe dwa zdjęcia sa z kwarantanny. Quote
anetta Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ten http://acn.waw.pl/psiaki/psy2005/kw/kw178.jpg to wygladal mi na kaukaza. Widzialam go na Wocie ostatnio. Quote
asher Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Napisałam priwa do Ka-ki, mam andzieję, ze uda się sprawdzić, czy psy mają tatuaże... :kciuki: Quote
Recommended Posts