Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 LAZY napisał(a):Olcia dzięki za zaproszenie... :oops: Jakby cot to dam znac... :wink: A Ty swoje czarnuszki bedziesz pokazywac na wystawie? te osły??? coś Ty :lol: Quote
LAZY Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):LAZY napisał(a):Olcia dzięki za zaproszenie... :oops: Jakby cot to dam znac... :wink: A Ty swoje czarnuszki bedziesz pokazywac na wystawie? te osły??? coś Ty :lol: Raczej PUDLE, pudle Olcia a nie osły... :wink: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):ja już chyba powinnam iść spać, bo nie kumam o co chodzi z tym sklepem :oops: Prześpij się Olcia :lol: i chyba tak zrobię Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 LAZY napisał(a):Olcia napisał(a):LAZY napisał(a):Olcia dzięki za zaproszenie... :oops: Jakby cot to dam znac... :wink: A Ty swoje czarnuszki bedziesz pokazywac na wystawie? te osły??? coś Ty :lol: Raczej PUDLE, pudle Olcia a nie osły... :wink: kandydata do wystawienia osłów o przepraszam pudli już chyba mamy :D Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 LAZY napisał(a):Raczej PUDLE, pudle Olcia a nie osły... :wink: Ha ha ha ha ha ha... :lol: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Raczej PUDLE, pudle Olcia a nie osły... :wink: Ha ha ha ha ha ha... :lol: Ty się adda nie śmiej tylko w mniemaniu niektórych nie będę pokazywać palcem :lol: , mam PUDLE Quote
LAZY Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ostatnio szedł sobie taki ruski parkiem i Marcin mówi to ten "pudel" :wink: :lol: Poznał to chyba nie ejsst z nim tak zle..hahaha... Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 LAZY napisał(a):Ostatnio szedł sobie taki ruski parkiem i Marcin mówi to ten "pudel" :wink: :lol: Poznał to chyba nie ejsst z nim tak zle..hahaha... a to szedł prawdziwy pudel :D no widzę że atals już do Was dopłyną :P Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Przeca wiem, w mniemaniu kogo :lol: myślę że Marcin nie będzie miał nic przeciwko pobiaganiu z pudlami po ringu :D Quote
LAZY Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):Przeca wiem, w mniemaniu kogo :lol: myślę że Marcin nie będzie miał nic przeciwko pobiaganiu z pudlami po ringu :D No chyba nie... :roll: :evilbat: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Lara napisał(a):rany .... jeden dzien czlowiek nie zagladal Jeden dzień... :evilbat: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Lara napisał(a):rany .... jeden dzien czlowiek nie zagladal Jeden dzień... :evilbat: Adda mam wrażenie żeś TY polonistka jakaś :lol: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 LAZY napisał(a):Olcia napisał(a):adda napisał(a):Przeca wiem, w mniemaniu kogo :lol: myślę że Marcin nie będzie miał nic przeciwko pobiaganiu z pudlami po ringu :D No chyba nie... :roll: :evilbat: no wiesz te PUDLE jakoś odpokutować musi :lol: Quote
adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Olcia napisał(a):Adda mam wrażenie żeś TY polonistka jakaś :lol: A skąd to wrażenie? :o Quote
adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Lara napisał(a):ja tez mam takie wrazenie ... :P A skąd takie wrażenie? :lol: Quote
adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Lara napisał(a):wielkie larum :wink: :D Do Lary nic nie mam :lol: Quote
adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Lara napisał(a):no i czy Ty nie polonistka jestes? :P Przeca Lara to francuski pies jest :o Quote
Poświata Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Chyba nawet na poważnie :roll: , bo prawie godzinę już milczą :wink: . Quote
Betina Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Skoczę się czegoś napić zanim zacznie się ciąg dalszy. :chlup: Quote
asher Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ojojoj, co ja tu czytam! Osiem miesięcy i jedne dzień to piękny wiek!!! :angel: :lol: :drinking: Zdrowie Ironka :drinking: Lara, ty sie nie wdawaj w słowne potyczki, tylko zdjęcia wklejej! :nono: Quote
adda Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Poświata napisał(a):Chyba nawet na poważnie :roll: Niemożliwa jest taka możliwość :D Quote
Recommended Posts