Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a): Znaczy niesprawdzonego reproduktora :D ja jużse go sama sprawdze :D no Lazy mogłabys się pokazać w Warszawie bo dawno Cię nie było Quote
LAZY Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Cholibka...to moze ja bym dałą rade do tej wawki wskoczyc...hmmm...tylko znowu Pawłowi zwalac sie na głowe... :-? Musze pomyslec na spokojnie, bo to juz całkiem neidługo :o Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a): Pracuję nad tym :D Adda gratuluje , tej Twojej pracy nad kryciem :lol: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 LAZY napisał(a):Cholibka...to moze ja bym dałą rade do tej wawki wskoczyc...hmmm...tylko znowu Pawłowi zwalac sie na głowe... :-? Musze pomyslec na spokojnie, bo to juz całkiem neidługo :o jak się ładnie uśmiechniesz to przecie Was przenocuję :D Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):Adda gratuluje , tej Twojej pracy nad kryciem :lol: A myślisz, że to letka praca? :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Adda gratuluje , tej Twojej pracy nad kryciem :lol: A myślisz, że to letka praca? :lol: :lol: :lol: ja wcale tak nie powiedziałam :lol: kryj kryj :lol: , przecie ja na leosia niedługo będę polować Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):kryj kryj :lol: , przecie ja na leosia niedługo będę polować Jeśli będą maluszki to na gwiazdkę :lol: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):kryj kryj :lol: , przecie ja na leosia niedługo będę polować Jeśli będą maluszki to na gwiazdkę :lol: no to se prezent walniesz :D Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):kryj kryj :lol: , przecie ja na leosia niedługo będę polować Jeśli będą maluszki to na gwiazdkę :lol:o to będą dzieciątka pod choinkę/lwiątka :lol: / Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):adda napisał(a):Olcia napisał(a):kryj kryj :lol: , przecie ja na leosia niedługo będę polować Jeśli będą maluszki to na gwiazdkę :lol:o to będą dzieciątka pod choinkę/lwiątka :lol: / a tak swoją drogą biedna choinka :D Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):o to będą dzieciątka pod choinkę/lwiątka :lol: / Mam nadzieję :D Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):a tak swoją drogą biedna choinka :D W zeszłym roku nie miałam, bo Ironek był malutki, wolałam nie ryzykować :lol: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):a tak swoją drogą biedna choinka :D W zeszłym roku nie miałam, bo Ironek był malutki, wolałam nie ryzykować :lol: pewnie by się dołączył do lenki do cyca a to już podbiegało by prawie pod kazirodzstwo :D Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):pewnie by się dołączył do lenki do cyca a to już podbiegało by prawie pod kazirodzstwo :D Hi hi, chodziło mi o to, że drzewka w domu nie postawiłam :lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):Olcia napisał(a):a tak swoją drogą biedna choinka :D W zeszłym roku nie miałam, bo Ironek był malutki, wolałam nie ryzykować :lol: pewnie by się dołączył do lenki do cyca a to już podbiegało by prawie pod kazirodzstwo :DOlcia Adda pisze o choince :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 bo ja już zmęczona :oops: i chyba interpretuje jak mi się pomyśli, a nie jak jest napisane :oops: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):bo ja już zmęczona :oops: i chyba interpretuje jak mi się pomyśli, a nie jak jest napisane :oops:głodnemu chleb na myśli :wink: :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):bo ja już zmęczona :oops: i chyba interpretuje jak mi się pomyśli, a nie jak jest napisane :oops:głodnemu chleb na myśli :wink: :lol: To samo miałam napisać :lol: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):bo ja już zmęczona :oops: i chyba interpretuje jak mi się pomyśli, a nie jak jest napisane :oops:głodnemu chleb na myśli :wink: :lol: ja nie mam choinki w domu :oops: , bo kot ją dewastuje, ale za to stoi co roku wielka przed domem ubrana w bombki :lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):bo ja już zmęczona :oops: i chyba interpretuje jak mi się pomyśli, a nie jak jest napisane :oops:głodnemu chleb na myśli :wink: :lol: To samo miałam napisać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a): ale za to stoi co roku wielka przed domem ubrana w bombki :lol: No, i w każdym sklepie stoi :lol: Quote
LAZY Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Olcia dzięki za zaproszenie... :oops: Jakby cot to dam znac... :wink: A Ty swoje czarnuszki bedziesz pokazywac na wystawie? Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a): ale za to stoi co roku wielka przed domem ubrana w bombki :lol: No, i w każdym sklepie stoi :lol: ja już chyba powinnam iść spać, bo nie kumam o co chodzi z tym sklepem :oops: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):ja już chyba powinnam iść spać, bo nie kumam o co chodzi z tym sklepem :oops: Prześpij się Olcia :lol: Quote
Recommended Posts