adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda nas po prostu kokietuje :wink: He he, bo ja lubię baaaaby 8) Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Adda nas po prostu kokietuje :wink: He he, bo ja lubię baaaaby 8)chopy tu tysz bywają :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):chopy tu tysz bywają :lol: To chyba mocno zakamuflowane :D Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 no tak parada te sprawy, Adda lubi baby na cały dzień wyjechać a tu takie rzeczy się dzieją :o Wind jak po wakacjach i gdzie zdjęcia :D Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 [quote name='Olcia']no tak parada te sprawy A pan prezydent Wawy mi przeszkadza :lol: Wind jak po wakacjach i gdzie zdjęcia :D Wstawiała zdjęcia swojego TZ, ale tylko dwa :roll: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']no tak parada te sprawy A pan prezydent Wawy mi przeszkadza :lol: Wind jak po wakacjach i gdzie zdjęcia :D Wstawiała zdjęcia swojego TZ, ale tylko dwa :roll: gdzie są zdjęcia bo ja ślepa?? Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Chyba w galerii dogomaniaków :D Ale się nie zapatrz, bo wypas jest :D Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Chyba w galerii dogomaniaków :D Ale się nie zapatrz, bo wypas jest :D zaraz fachowym okiem ocenimy tylko znajdę :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):zaraz fachowym okiem ocenimy tylko znajdę :lol: Przedostatnia strona 8) Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):zaraz fachowym okiem ocenimy tylko znajdę :lol: Przedostatnia strona 8) już se poradziłam :D , no nie pwiem facet całkiem całkiem, ale jednak nie w moim typie :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):już se poradziłam :D , no nie pwiem facet całkiem całkiem, ale jednak nie w moim typie :lol: Nie? :o A jak dodam, że ma duuużo wzrostu? :lol: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):już se poradziłam :D , no nie pwiem facet całkiem całkiem, ale jednak nie w moim typie :lol: Nie? :o A jak dodam, że ma duuużo wzrostu? :lol: wolę blondi :D , Adda co miało znaczyć ten uśmieszek na końcu takie diabełkowaty cio???? :roll: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 [quote name='Olcia']wolę blondi :D Dziwnaś :roll: Adda co miało znaczyć ten uśmieszek na końcu takie diabełkowaty cio???? :roll: :o Ale o co chodzi? Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a): Dziwnaś :roll: bo zawsze się chce tego czego się nie ma :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):bo zawsze się chce tego czego się nie ma :lol: Chce się czego nie ma, kocha się marzenia... lalalalala Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):bo zawsze się chce tego czego się nie ma :lol: Chce się czego nie ma, kocha się marzenia... lalalalala no moja wina że moim marzeniem jest RASOWY blondyn, a jak na razie same czarnuszki się trafiają :( Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Olcia napisał(a):no moja wina że moim marzeniem jest RASOWY blondyn, a jak na razie same czarnuszki się trafiają :( To i w rodowód zaglądasz? :o Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):no moja wina że moim marzeniem jest RASOWY blondyn, a jak na razie same czarnuszki się trafiają :( To i w rodowód zaglądasz? :o no może w niecały ale w kolorystyczny tak :D Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 [quote name='Olcia']no może w niecały ale w kolorystyczny tak :D A mioty sprawdzasz? :lol: Ironek dzisiaj osiem mieszków kończy :D Quote
LAZY Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']no może w niecały ale w kolorystyczny tak :D A mioty sprawdzasz? :lol: Ironek dzisiaj osiem mieszków kończy :D Jaki cudny!!!! Piękny, pięny! Sto lat kochany Ironku!!! :buzi: Quote
Olcia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 no ja takiego bezmiotowego bym wolała :D sto lat sto lat, tosz on młodszy on mojego nadira który 1 lipca skończy rok Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 [quote name='Olcia']no ja takiego bezmiotowego bym wolała :D Znaczy niesprawdzonego reproduktora :D sto lat sto lat, tosz on młodszy on mojego nadira który 1 lipca skończy rok Mały dopiero w październiku roczek będzie miał 8) Quote
LAZY Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Ironek dziękuje cioci LAZY :buzi: Jak ja bym chciała go osobiscie zobaczyc! Czy Wy się wystawiacie w Warszawie? I co w ogóle z kryciem Lenki??? Nie mam Twego gg, bo mi po zmianie kompa lista padła i nic nie weim co sie dzieje... :oops: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 [quote name='LAZY']Jak ja bym chciała go osobiscie zobaczyc! Czy Wy się wystawiacie w Warszawie? Wystawiamy :D I co w ogóle z kryciem Lenki??? Pracuję nad tym :D Quote
Recommended Posts