Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
ciiiiii na razie, ale bratowa coś o psie wczoraj wspominała, że już jej się przykrzy bez psa :D , a młody miał już zrobione testy uczuleniowe :D , pokazałam jej leosie, aż jej się oczy zaświeciły :D

Huraaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
ciiiiii na razie, ale bratowa coś o psie wczoraj wspominała, że już jej się przykrzy bez psa :D , a młody miał już zrobione testy uczuleniowe :D , pokazałam jej leosie, aż jej się oczy zaświeciły :D

Huraaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no właśnie dlatego się powoli zaczynam wypytywać :lol: , co by coś innego niż tylko czarne po działce latało :D

Posted

Olcia napisał(a):
tylko Adda pewnie będziemy szukać jakiegoś niewytawowego żeby troszkę tańszy był, bo w wystawy to napewno bawić się nie będą
Na pewno to Kopernik nie żyje :lol:
Jeszcze istnieje coś takiego jak raty albo podhodowla :lol:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
tylko Adda pewnie będziemy szukać jakiegoś niewytawowego żeby troszkę tańszy był, bo w wystawy to napewno bawić się nie będą
Na pewno to Kopernik nie żyje :lol:
Jeszcze istnieje coś takiego jak raty albo podhodowla :lol:

o ratach to ja dobrze wiem :lol:
Adda a czy zdaża się żę są sprzedawane takie podrostki ok.4-5 miesięcy czy tylko maluchy??

Posted

Zdarzają się podrostki, nie raz się spotkałam :roll:
Ale trzeba wtedy zwrócić baczną uwagę na to czy taki pies jest odpowiednio zsocjalizowany :roll:

Posted

to i tak pewnie Ciebie będę prosić o pomoc, bo mój brat jest za bardzo nerwowy przy wyobrze psa :D , kocha zwirzęta, zajmuje się nimi, ale jak brali boksera to Iwona chciała pręgowanego a mój brat brązowego coby do dywanu pasował :lol: , to pewnie leosia kolorystycznie by wybierał żeby do ramy rozweru pasował :lol: :lol:

Posted

adda napisał(a):
Już ja Wam znajdę najodpowiedniejszego :D

no ja myślę, że tak będzie :lol:
pewnie tak za jakieś pół roku, jak będzie wszystko ok

jeszcze jedno a dużo toto je :o

Posted

[quote name='Olcia']no ja myślę, że tak będzie :lol:
pewnie tak za jakieś pół roku, jak będzie wszystko ok A co ma nie być :D

jeszcze jedno a dużo toto je :o
15 kg miesięcznie :lol:

Posted

Lara obejrzałam Twoją stronę i nie widziałam że takie psiaki istnieją, a na niektórych zdjęciach , to strasznie te psiaki są podobne do dobermanów :oops: , ech człowiek cały czas się uczy :oops: :oops:

Posted

[quote name='Lara']

Już ja Wam znajdę najodpowiedniejszego

Olcia - radze addie wierzyc! znajdzie Ci SUUUUPER psiaka! :D

nie ma innego wyjścia bo inaczej moja ruska mafia ją zje na obiad :lol:

Posted

[quote name='Lara']

strasznie te psiaki są podobne do dobermanów

hi hi... raczej jest tak: dobermany sa strasznie podobne do beauceronkow, na szczescie tylko z umaszczenia :D i nie maja wilczych ostrog :wink: ani tak glugiej siersci, i pieknych ogonow :D
ale uczyc sie trzeba, trzeba :D

wiecej zdjtek z imprezy u leonow wieczorkiem!

wiesz Lara bo ja jak koń, klapki na oczy i tylko ruskie widzę :lol: :oops:

Posted

Lara napisał(a):
eee.... to sobie nie podjedza....chude to to ze hej, a i tak ciagle sie odchudza! :wink: chyba, ze kostki obgryzac lubia :D :wink:

fakt dużo się nie najedzą :D

Posted

Olcia napisał(a):
Lara napisał(a):
eee.... to sobie nie podjedza....chude to to ze hej, a i tak ciagle sie odchudza! :wink: chyba, ze kostki obgryzac lubia :D :wink:

Jakby mnie tak zimą capnęły... :roll:

Posted

[quote name='Lara']

Już ja Wam znajdę najodpowiedniejszego

Olcia - radze addie wierzyc! znajdzie Ci SUUUUPER psiaka! :D Sie postaram 8) Lara dzięki za zaufanie :oops:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
Lara napisał(a):

Jakby mnie tak zimą capnęły... :roll:

no tak przecież TY zimną w futryny od dzwi się nie mieścisz GRUBASIE :D

Posted

Olcia napisał(a):
Hi hi, może i się mieszczę, ale parę kilo więcej jest :oops:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
Hi hi, może i się mieszczę, ale parę kilo więcej jest :oops:
chciałabym to zobaczyć :o bo tak nie uwierzę :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
chciałabym to zobaczyć :o bo tak nie uwierzę :roll:
To poczekajmy do zimy, zrobie sobie wtedy zdjęcie i to nie w zimowej kurtce :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='adda'][quote name='Olcia']no tak przecież TY zimną w futryny od dzwi się nie mieścisz GRUBASIE :D Hi hi, może i się mieszczę, ale parę kilo więcej jest :oops:chciałabym to zobaczyć :o bo tak nie uwierzę :roll:

Alicjo,

Absolutnie nie wierz! Z tymi kilogramami to kant gigant! Wiem co mowie! 8)

Posted

[quote name='Wind'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='adda'][quote name='Olcia']no tak przecież TY zimną w futryny od dzwi się nie mieścisz GRUBASIE :D Hi hi, może i się mieszczę, ale parę kilo więcej jest :oops:chciałabym to zobaczyć :o bo tak nie uwierzę :roll:

Alicjo,

Absolutnie nie wierz! Z tymi kilogramami to kant gigant! Wiem co mowie! 8)mi to też zapachniało kancikiem :lol:
Adda nas po prostu kokietuje :wink: