adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):ciiiiii na razie, ale bratowa coś o psie wczoraj wspominała, że już jej się przykrzy bez psa :D , a młody miał już zrobione testy uczuleniowe :D , pokazałam jej leosie, aż jej się oczy zaświeciły :D Huraaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):ciiiiii na razie, ale bratowa coś o psie wczoraj wspominała, że już jej się przykrzy bez psa :D , a młody miał już zrobione testy uczuleniowe :D , pokazałam jej leosie, aż jej się oczy zaświeciły :D Huraaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no właśnie dlatego się powoli zaczynam wypytywać :lol: , co by coś innego niż tylko czarne po działce latało :D Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 tylko Adda pewnie będziemy szukać jakiegoś niewytawowego żeby troszkę tańszy był, bo w wystawy to napewno bawić się nie będą Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):tylko Adda pewnie będziemy szukać jakiegoś niewytawowego żeby troszkę tańszy był, bo w wystawy to napewno bawić się nie będą Na pewno to Kopernik nie żyje :lol: Jeszcze istnieje coś takiego jak raty albo podhodowla :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):tylko Adda pewnie będziemy szukać jakiegoś niewytawowego żeby troszkę tańszy był, bo w wystawy to napewno bawić się nie będą Na pewno to Kopernik nie żyje :lol: Jeszcze istnieje coś takiego jak raty albo podhodowla :lol: o ratach to ja dobrze wiem :lol: Adda a czy zdaża się żę są sprzedawane takie podrostki ok.4-5 miesięcy czy tylko maluchy?? Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Zdarzają się podrostki, nie raz się spotkałam :roll: Ale trzeba wtedy zwrócić baczną uwagę na to czy taki pies jest odpowiednio zsocjalizowany :roll: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 to i tak pewnie Ciebie będę prosić o pomoc, bo mój brat jest za bardzo nerwowy przy wyobrze psa :D , kocha zwirzęta, zajmuje się nimi, ale jak brali boksera to Iwona chciała pręgowanego a mój brat brązowego coby do dywanu pasował :lol: , to pewnie leosia kolorystycznie by wybierał żeby do ramy rozweru pasował :lol: :lol: Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Już ja Wam znajdę najodpowiedniejszego :D Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 adda napisał(a):Już ja Wam znajdę najodpowiedniejszego :D no ja myślę, że tak będzie :lol: pewnie tak za jakieś pół roku, jak będzie wszystko ok jeszcze jedno a dużo toto je :o Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 [quote name='Olcia']no ja myślę, że tak będzie :lol: pewnie tak za jakieś pół roku, jak będzie wszystko ok A co ma nie być :D jeszcze jedno a dużo toto je :o 15 kg miesięcznie :lol: Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 [quote name='Lara']wpadam na chwilke ale nie ma czasu teraz zdjec wklejac :D poki co dam linka do siebie na stronke, tam jest kilka foteczek :D oki doki? http://www.beauceron-pl.net/web_page_pola/wydarzenia/TruskawGrill/index.html No, mogą być :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 jeszcze zuźka ma jutro testy uczuleniowe, a to jedzą tak jak ruskie a przecie one chyba są większe od rusków?? Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Lara obejrzałam Twoją stronę i nie widziałam że takie psiaki istnieją, a na niektórych zdjęciach , to strasznie te psiaki są podobne do dobermanów :oops: , ech człowiek cały czas się uczy :oops: :oops: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Lara']Już ja Wam znajdę najodpowiedniejszego Olcia - radze addie wierzyc! znajdzie Ci SUUUUPER psiaka! :D nie ma innego wyjścia bo inaczej moja ruska mafia ją zje na obiad :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Lara']strasznie te psiaki są podobne do dobermanów hi hi... raczej jest tak: dobermany sa strasznie podobne do beauceronkow, na szczescie tylko z umaszczenia :D i nie maja wilczych ostrog :wink: ani tak glugiej siersci, i pieknych ogonow :D ale uczyc sie trzeba, trzeba :D wiecej zdjtek z imprezy u leonow wieczorkiem! wiesz Lara bo ja jak koń, klapki na oczy i tylko ruskie widzę :lol: :oops: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Lara napisał(a):eee.... to sobie nie podjedza....chude to to ze hej, a i tak ciagle sie odchudza! :wink: chyba, ze kostki obgryzac lubia :D :wink: fakt dużo się nie najedzą :D Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):Lara napisał(a):eee.... to sobie nie podjedza....chude to to ze hej, a i tak ciagle sie odchudza! :wink: chyba, ze kostki obgryzac lubia :D :wink: fakt dużo się nie najedzą :D Jakby mnie tak zimą capnęły... :roll: Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 [quote name='Lara']Już ja Wam znajdę najodpowiedniejszego Olcia - radze addie wierzyc! znajdzie Ci SUUUUPER psiaka! :D Sie postaram 8) Lara dzięki za zaufanie :oops: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Lara napisał(a):eee.... to sobie nie podjedza....chude to to ze hej, a i tak ciagle sie odchudza! :wink: chyba, ze kostki obgryzac lubia :D :wink: fakt dużo się nie najedzą :D Jakby mnie tak zimą capnęły... :roll: no tak przecież TY zimną w futryny od dzwi się nie mieścisz GRUBASIE :D Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):no tak przecież TY zimną w futryny od dzwi się nie mieścisz GRUBASIE :D Hi hi, może i się mieszczę, ale parę kilo więcej jest :oops: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):no tak przecież TY zimną w futryny od dzwi się nie mieścisz GRUBASIE :D Hi hi, może i się mieszczę, ale parę kilo więcej jest :oops:chciałabym to zobaczyć :o bo tak nie uwierzę :roll: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):chciałabym to zobaczyć :o bo tak nie uwierzę :roll: To poczekajmy do zimy, zrobie sobie wtedy zdjęcie i to nie w zimowej kurtce :lol: :lol: :lol: Quote
Wind Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='adda'][quote name='Olcia']no tak przecież TY zimną w futryny od dzwi się nie mieścisz GRUBASIE :D Hi hi, może i się mieszczę, ale parę kilo więcej jest :oops:chciałabym to zobaczyć :o bo tak nie uwierzę :roll: Alicjo, Absolutnie nie wierz! Z tymi kilogramami to kant gigant! Wiem co mowie! 8) Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Wind'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='adda'][quote name='Olcia']no tak przecież TY zimną w futryny od dzwi się nie mieścisz GRUBASIE :D Hi hi, może i się mieszczę, ale parę kilo więcej jest :oops:chciałabym to zobaczyć :o bo tak nie uwierzę :roll: Alicjo, Absolutnie nie wierz! Z tymi kilogramami to kant gigant! Wiem co mowie! 8)mi to też zapachniało kancikiem :lol: Adda nas po prostu kokietuje :wink: Quote
Recommended Posts