adda Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 Poświata napisał(a):A powiedz mi jeszcze, czy na zdjeciu gdzie jest Barbi, to "drutami kolczastymi" :wink: TZ cos wartościowego w ogródku ogrodził??? A to nie pisałam, że zasieki na działce robi? :roll: Mówi, że to dopóki roślinki młode som, potem ma zlikwidować to ustrojstwo... ale jak widzę, ile on serca w te zasieki wkłada, to szczerze wątpię, że zlikwiduje :roll: Quote
adda Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 LAZY napisał(a):I wiecej fot kobieto! :evil: Reszta fot to ludzie... nuda... 8) Quote
Alicja Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):I wiecej fot kobieto! :evil: Reszta fot to ludzie... nuda... 8)to tak jak w życiu bez zwierzaków nuda :lol: Quote
adda Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to tak jak w życiu bez zwierzaków nuda :lol: Sie zgadza 8) Quote
malawaszka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 jesoo ale wypas :klacz: niedoczekanie moje, żeby u mnie kiedy tyle psów na działce biegało :-? co to trzeba robić mówiłyście?? rzucać psami o glebę tak? :lol: :evilbat: Quote
PIKA Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 malawaszka napisał(a): co to trzeba robić mówiłyście?? rzucać psami o glebę tak? :lol: :evilbat: Waszka szukam chetnych coby se Saba porzucali :lol: Quote
malawaszka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 PIKA napisał(a):malawaszka napisał(a): co to trzeba robić mówiłyście?? rzucać psami o glebę tak? :lol: :evilbat: Waszka szukam chetnych coby se Saba porzucali :lol: mnie tam wystarczy jak se Luną porzucam :evilbat: :lol: Lara :laola: daawajjjjjj :multi: Quote
agabass Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 fajne te twoje leonki. Trochę było zamieszania jak wpadli goście, ale tak to już jest, ze w dzisiejszych czasach psy żyją własnym życiem i często imprezują bez naszej wiedzy hahaha Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='adda'] Ironek z amstafką Bubą. Mam nadzieję że Buba przyżyła bez większych rys na grzbiecie :P Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 malawaszka napisał(a):jesoo ale wypas :klacz: niedoczekanie moje, żeby u mnie kiedy tyle psów na działce biegało :-? co to trzeba robić mówiłyście?? rzucać psami o glebę tak? :lol: :evilbat: Malawaszka, Lenką wystarczyło o glebę, a z Irydziem wolałam nie próbować, bo jednak dwa obce samce były, tak więc Irydzio przesiedział imprę w domu :D Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 [quote name='Lara']adda poszla spac a ja musze miec jej zgode bo to jej topic :oops: Najsamwpierwwprzód muszę obadać co za fotki :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 adda napisał(a): Najsamwpierwwprzód muszę obadać co za fotki :lol: oj Adda nie bądź taka daj światu fotki zobaczyć :D Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 adda napisał(a):No dobra, Lara, oł kej, wklejaj :D :buzi: :B-fly: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 pokarze się napewno się pokarze :D przecie nie odpuści takiej okazji, pozwolenia wklejenia zdjęć :lol: a ja dzisiaj mam taki humor że cieszę się cały dzień z byle czego :lol: Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 A jest jakiś powód Twojej radości??? Udziel mi trochę :roll: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 mam urlop niepalnowany, nigdzie nie jadę :lol: , psy mi się wczoraj pierwszy raz w życiu zaczeły na poważnie gryść, nadir ma całą łapę pocharataną, świeci słoneczko, na polach skąpały mi się dzisiaj durnie w jeziorku cały samochód śmierdzi, a mi wesoło :P Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 aaaa... to rzeczywiście niewiele Ci brakuje do samozadowolenia :roll: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 adda napisał(a):aaaa... to rzeczywiście niewiele Ci brakuje do samozadowolenia :roll: to zobacz jeszcze w moim topicu co dzisiaj dostałam rano od nadisia :P , tak żebym humorek miała na cały dzień super Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Adda a tak wracając do leosi, to powiedz mi jak jest u nich ze zmianą sierści, czy zmieniają w tym samym czasie czy każdy w innym terminie?? i jak często je musisz czestać??, i czy przed wystawą je się tylko wyczesuje i kąpie, czy także w jakiś miejscach strzyże?? Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):Adda a tak wracając do leosi, to powiedz mi jak jest u nich ze zmianą sierści, czy zmieniają w tym samym czasie czy każdy w innym terminie?? i jak często je musisz czestać??, i czy przed wystawą je się tylko wyczesuje i kąpie, czy także w jakiś miejscach strzyże??O Olcia się szykuje do zakupu leonka Kacperkowi :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Adda a tak wracając do leosi, to powiedz mi jak jest u nich ze zmianą sierści, czy zmieniają w tym samym czasie czy każdy w innym terminie?? i jak często je musisz czestać??, i czy przed wystawą je się tylko wyczesuje i kąpie, czy także w jakiś miejscach strzyże??O Olcia się szykuje do zakupu leonka Kacperkowi :lol: ciiiiii na razie, ale bratowa coś o psie wczoraj wspominała, że już jej się przykrzy bez psa :D , a młody miał już zrobione testy uczuleniowe :D , pokazałam jej leosie, aż jej się oczy zaświeciły :D Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 [quote name='Olcia']Adda a tak wracając do leosi, to powiedz mi jak jest u nich ze zmianą sierści, czy zmieniają w tym samym czasie czy każdy w innym terminie?? Z moich doświadczeń wynika, że zmieniają sierść o tej samej porze roku, ale w innym czasie :D i jak często je musisz czestać?? Jak zmieniają sierść, albo już błoto samo nie chce odpaść :D i czy przed wystawą je się tylko wyczesuje i kąpie, czy także w jakiś miejscach strzyże?? Przed wystawą czeszę tylko, a i to niezbyt porządnie, nie kąpię w ogóle, same się kąpią w stawie na przykład, a strzyże się kapcie :lol: No dobra, grzecznie odpowiedziałam a teraz powiedz mi dlaczego? Quote
Recommended Posts