Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poświata napisał(a):
A powiedz mi jeszcze, czy na zdjeciu gdzie jest Barbi, to "drutami kolczastymi" :wink: TZ cos wartościowego w ogródku ogrodził???
A to nie pisałam, że zasieki na działce robi? :roll: Mówi, że to dopóki roślinki młode som, potem ma zlikwidować to ustrojstwo... ale jak widzę, ile on serca w te zasieki wkłada, to szczerze wątpię, że zlikwiduje :roll:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
co to trzeba robić mówiłyście?? rzucać psami o glebę tak? :lol: :evilbat:

Waszka szukam chetnych coby se Saba porzucali :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
malawaszka napisał(a):
co to trzeba robić mówiłyście?? rzucać psami o glebę tak? :lol: :evilbat:

Waszka szukam chetnych coby se Saba porzucali :lol:

mnie tam wystarczy jak se Luną porzucam :evilbat: :lol:

Lara :laola: daawajjjjjj :multi:

Posted

fajne te twoje leonki. Trochę było zamieszania jak wpadli goście, ale tak to już jest, ze w dzisiejszych czasach psy żyją własnym życiem i często imprezują bez naszej wiedzy hahaha

Posted

malawaszka napisał(a):
jesoo ale wypas :klacz: niedoczekanie moje, żeby u mnie kiedy tyle psów na działce biegało :-? co to trzeba robić mówiłyście?? rzucać psami o glebę tak? :lol: :evilbat:

Malawaszka, Lenką wystarczyło o glebę, a z Irydziem wolałam nie próbować, bo jednak dwa obce samce były, tak więc Irydzio przesiedział imprę w domu :D

Posted

[quote name='Lara']adda poszla spac a ja musze miec jej zgode bo to jej topic :oops: Najsamwpierwwprzód muszę obadać co za fotki :lol:

Posted

pokarze się napewno się pokarze :D

przecie nie odpuści takiej okazji, pozwolenia wklejenia zdjęć :lol:
a ja dzisiaj mam taki humor że cieszę się cały dzień z byle czego :lol:

Posted

mam urlop niepalnowany, nigdzie nie jadę :lol: , psy mi się wczoraj pierwszy raz w życiu zaczeły na poważnie gryść, nadir ma całą łapę pocharataną, świeci słoneczko, na polach skąpały mi się dzisiaj durnie w jeziorku cały samochód śmierdzi, a mi wesoło :P

Posted

adda napisał(a):
aaaa... to rzeczywiście niewiele Ci brakuje do samozadowolenia :roll:

to zobacz jeszcze w moim topicu co dzisiaj dostałam rano od nadisia :P , tak żebym humorek miała na cały dzień super

Posted

Adda a tak wracając do leosi, to powiedz mi jak jest u nich ze zmianą sierści, czy zmieniają w tym samym czasie czy każdy w innym terminie?? i jak często je musisz czestać??, i czy przed wystawą je się tylko wyczesuje i kąpie, czy także w jakiś miejscach strzyże??

Posted

Olcia napisał(a):
Adda a tak wracając do leosi, to powiedz mi jak jest u nich ze zmianą sierści, czy zmieniają w tym samym czasie czy każdy w innym terminie?? i jak często je musisz czestać??, i czy przed wystawą je się tylko wyczesuje i kąpie, czy także w jakiś miejscach strzyże??
O Olcia się szykuje do zakupu leonka Kacperkowi :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Olcia napisał(a):
O Olcia się szykuje do zakupu leonka Kacperkowi :lol:

ciiiiii na razie, ale bratowa coś o psie wczoraj wspominała, że już jej się przykrzy bez psa :D , a młody miał już zrobione testy uczuleniowe :D , pokazałam jej leosie, aż jej się oczy zaświeciły :D

Posted

[quote name='Olcia']Adda a tak wracając do leosi, to powiedz mi jak jest u nich ze zmianą sierści, czy zmieniają w tym samym czasie czy każdy w innym terminie?? Z moich doświadczeń wynika, że zmieniają sierść o tej samej porze roku, ale w innym czasie :D

i jak często je musisz czestać??
Jak zmieniają sierść, albo już błoto samo nie chce odpaść :D
i czy przed wystawą je się tylko wyczesuje i kąpie, czy także w jakiś miejscach strzyże??
Przed wystawą czeszę tylko, a i to niezbyt porządnie, nie kąpię w ogóle, same się kąpią w stawie na przykład, a strzyże się kapcie :lol:

No dobra, grzecznie odpowiedziałam a teraz powiedz mi dlaczego?