Olcia Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 adda napisał(a):Siejesz trawę w chałupie? To pamiętaj żeby mocno dywan podlewać :evilbat: a co mi tam niech w chałupie tez mam trochę zielono :lol: w końcu każda trawka dobra jest :lol: Quote
adda Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 No, i nie będziesz musiała wychidzać na spacery, w domu będą się wypróżniać :roll: Quote
Olcia Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 adda napisał(a):No, i nie będziesz musiała wychidzać na spacery, w domu będą się wypróżniać :roll: a po co w domu???, niech działkę nawożą :P Quote
adda Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 Olcia napisał(a):niech działkę nawożą :P To tym się nawozi? :o Quote
Olcia Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):niech działkę nawożą :P To tym się nawozi? :o a ja tam nie wiem nie jestem rolnikiem w mieście mieszkam :lol: Quote
malawaszka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 to ja jak już zostanę wieśniaczką to Wam powiem jak to z tym wszystkim jest :lol: Quote
Poświata Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Nawozi się tym co wyprodukują zwierzątka roślinożerne. Krowiak, końskie i ptaszkowe tysz jest niezłe. Tylko broń bosze nie świeżyzna, bo wszystko wypali. To tak pokrótce. Quote
Poświata Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Olcia napisał(a):no widzicie nawet na rolnika się nie nadaję :( Nadajesz się, nadajesz. Wystarczy troche literatury fachowej poczytać i poeksperymentować w ogródku :P :D :P . Quote
Olcia Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Poświata napisał(a):Olcia napisał(a):no widzicie nawet na rolnika się nie nadaję :( Nadajesz się, nadajesz. Wystarczy troche literatury fachowej poczytać i poeksperymentować w ogródku :P :D :P . Poświata to musisz mi ogódka pożyczyć, bo mój z lekka zdemolowany, przez te moje dwie paskudy :P Quote
Poświata Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Olcia napisał(a): Poświata to musisz mi ogódka pożyczyć, bo mój z lekka zdemolowany, przez te moje dwie paskudy :P Nie ma sprawy. Mój to działka pracownicza na Okęciu, do której już jakiś czas temu starciłam serce :( (kradzieże, włamania do domku i dewastacja). Od zeszłego lata tam nie bylismy. Trawa może być teraz mniej więcej po kolana i urodzaj wszelkiej maści chwaściorów. Jak chcesz to bierz i se rób co chcesz :P Quote
Olcia Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Poświata napisał(a):Olcia napisał(a): Poświata to musisz mi ogódka pożyczyć, bo mój z lekka zdemolowany, przez te moje dwie paskudy :P Nie ma sprawy. Mój to działka pracownicza na Okęciu, do której już jakiś czas temu starciłam serce :( (kradzieże, włamania do domku i dewastacja). Od zeszłego lata tam nie bylismy. Trawa może być teraz mniej więcej po kolana i urodzaj wszelkiej maści chwaściorów. Jak chcesz to bierz i se rób co chcesz :P nie ma problemu jak dają to biorę :lol: Quote
Poświata Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 A jeszcze trochę się latem pożywisz, bo może coś na drzewach urośnie, jakieś jabłko i śliwki, o ile nie pokradną oczywiscie :evilbat: . Quote
Olcia Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Poświata napisał(a):A jeszcze trochę się latem pożywisz, bo może coś na drzewach urośnie, jakieś jabłko i śliwki, o ile nie pokradną oczywiscie :evilbat: . mi jakiś czas temu ukradli bociana z działki, który był głęboko wkopany i nie pszeszkadzało im że ktoś jest na działce :o , a że akurat w tym czasie jakiś debil podrzucał trutki na działki gdzie były psy, psy były zamykane w domu na noc Quote
Poświata Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Sąsiadce na jesieni pokradli swieżo posadzone iglaki, dalo sie na wódę spieniężyć, innemu z altany pokradli cebulki tulipanów w ilości ogromnej. Nam ukradli m.in. kabelki miedziane i oświetlenie szlag trafił :evilbat: , nie będę co roku elektryka wzywała. Juz nie wspomnę o sprzęcie, zwykłe grabie czy łopata też się komuś przydadzą :evil: . Zimą nurki śmietnikowe mieszkają na działkach. Ogólnie syf potworny, coraz więcej działek stoi odłogiem :( . Quote
Olcia Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 nam na działkę raz się tylko włamali, jak jeszcze tylko w wakacje tam się było, ale zabrali wszystko , bo nie zabraliśmy się na raz i ojciec miał następnego dnia wrócić po resztę, wszystkie maszyny, krajzegi, namioty, telewizory od cholery ukradli, zrobili sajgon mąka, dżemy w pościeli porozwalali, i do tego bezczelnie na lustrze napisali jakimś kremem do golenia"przepraszam za bałagan krzyś", z na razie jest spokój , bo ojciec tam mieszka przawie cały rok, więc jak na razie to tylko strata w bocianie była, a tak sowją drogą to niedługo dojdzie do tego że nie będzie można mieć w ogródku nawet pół kwiatka bo wyniosą :x Quote
LAZY Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ano w Szczecinie tez kradna. U nas byli tacy bezczelni, ze sasiadce w odnowionym domku zrobili taki bajzel, ze szok. Pokradli co sie dało!!! A na dodatek nasrali na dzialce i tym gównem wysmarowali cała altanke łacznei z oknami! Smród byl niesamowity..to sie nazywa debilizm... :evil: Quote
adda Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 LAZY napisał(a):A na dodatek nasrali na dzialce i tym gównem wysmarowali cała altanke łacznei z oknami! Smród byl niesamowity..to sie nazywa debilizm... :evil: Och, jakby takich złapać na gorącym uczynku :evilbat: Quote
asher Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Śliczne :iloveyou: Juz je nawet powoli zaczynam odróżniać :lol: Quote
adda Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 asher napisał(a):Śliczne :iloveyou: Juz je nawet powoli zaczynam odróżniać :lol: Hi hi, powoli? Przeca każde inne :D Quote
PIKA Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Łomatko jakie wy horrory opowiadacie :o Nam się też włamali, ale do mieszkania babci :( wszystko powywalane z szaf, gorzałka wypita, balange se zrobili .. a sąsiedzi.. nic nie widzieli, nic nie slyszeli :evil: Adda pewnie, ze kazde inne Quote
adda Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 [quote name='PIKA'] Nam się też włamali, ale do mieszkania babci, gorzałka wypita To pewnie dla gorzałki się włamali :roll: Adda pewnie, ze kazde inne No! :D Quote
Recommended Posts