adda Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='Koma']niesamowite fotki, chyba jakkiejs głupawki chłopak dostał, takie pozy odwalał :cunao: Koma zgadłaś, od czasu do czasu tak ma :lol: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='adda'] Koma zgadłaś, od czasu do czasu tak ma :lol: skądś to znam :roll: Quote
adda Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Koma napisał(a):skądś to znam :roll: Ale jakie to słodkie :D Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 adda napisał(a):Ale jakie to słodkie :D :lol: moja to przy takich wariactwach trawe wyrywa z korzenami :roll: Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Koma napisał(a):moja to przy takich wariactwach trawe wyrywa z korzenami :roll: Jak widac na zalączonym obrazku Ironowi tez nieźle idzie demolka :lol: Quote
adda Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 asher napisał(a):Jak widac na zalączonym obrazku Ironowi tez nieźle idzie demolka :lol: Właśnie się zastanawiamy jak to zrobić, żeby tam trawę zasiać :roll: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='adda']Właśnie się zastanawiamy jak to zrobić, żeby tam trawę zasiać :lol: adda ja kiedys będziesz chciała ją skosić to daj znać :lol: Komka robi to nieodpłatnie ;) Quote
Poświata Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Ktoś kiedyś powiedział, co prawda o dzieciach, ale do tej sytuacji jak znalazł :P , dzieci się ma albo czyste, albo szczęśliwe :P :P :P Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dzieci się ma albo czyste, albo szczęśliwe :P :P :P dokładnie! :P Quote
Camara Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 adda :o rewelacyjne zdjęcia :lol: ale podziwiam stoicki spokój z jakim obserwowałaś dewastatora trawnikowego :o :D a swoją drogą... czy Ironek był na naukach kopania dołów u LAZY???? Quote
Alicja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):Jak widac na zalączonym obrazku Ironowi tez nieźle idzie demolka :lol: Właśnie się zastanawiamy jak to zrobić, żeby tam trawę zasiać :roll:ale wymyślata to już wszędzie musisz mieć trawę :o dowież młodym piachu i będzie OK :wink: Quote
tunio Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 A ja tak patrze na fotografie calej trojki i tez chce takie trzy,tyle ze CIWy,a nie leony,buuu :roll: No coz,chyba musze Kulczyka uwiesc :roll: :wink: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Camara napisał(a):podziwiam stoicki spokój z jakim obserwowałaś dewastatora trawnikowego :o :D a swoją drogą... No wiesz, albo zdjęcia albo... Quote
adda Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 carragan napisał(a):No coz,chyba musze Kulczyka uwiesc :roll: :wink: :lol: :lol: On żonaty chyba :roll: Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 carragan napisał(a):A ja tak patrze na fotografie calej trojki i tez chce takie trzy,tyle ze CIWy,a nie leony,buuu :roll: A co to są CIWy? Quote
Alicja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 adda napisał(a):carragan napisał(a):No coz,chyba musze Kulczyka uwiesc :roll: :wink: :lol: :lol: On żonaty chyba :roll:stary żonaty ale młody kawalir :lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 asher napisał(a):carragan napisał(a):A ja tak patrze na fotografie calej trojki i tez chce takie trzy,tyle ze CIWy,a nie leony,buuu :roll: A co to są CIWy? :question: Quote
PIKA Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='asher'][quote name='carragan']A ja tak patrze na fotografie calej trojki i tez chce takie trzy,tyle ze CIWy,a nie leony,buuu :roll: A co to są CIWy? :question: A to nie Chart Irlandzi Wilczarz? :lol: Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='asher'][quote name='carragan']A ja tak patrze na fotografie calej trojki i tez chce takie trzy,tyle ze CIWy,a nie leony,buuu :roll: A co to są CIWy? A to nie Chart Irlandzi Wilczarz? :lol: :oops: :oops: :oops: Quote
adda Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ale wymyślata to już wszędzie musisz mieć trawę :o dowież młodym piachu i będzie OK :wink: Ale ja jej nie mam prawie nigdzie :roll: Klepisko mam, klepisko! :evilbat: Quote
Olcia Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ale wymyślata to już wszędzie musisz mieć trawę :o dowież młodym piachu i będzie OK :wink: Ale ja jej nie mam prawie nigdzie :roll: Klepisko mam, klepisko! :evilbat: heheh a ja właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam 3 kg trawy, zabieram psy do siebie na trochę więc mam nadzieje że się trawka postara i urośnie choć trochę :-? Quote
adda Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 Siejesz trawę w chałupie? To pamiętaj żeby mocno dywan podlewać :evilbat: Quote
Recommended Posts