PIKA Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a): Olcia napisał(a):przynajmniej do czegoś się przydadzą :D , bo mnie już chyba wychowywać nie muszą, to żeby głupoty do głowy nie przychodziły niech psami się zajmą :P Se psy sprawiła (ruskie) a rodzicom podrzuca :roll: Rodziców mafią straszy :o Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 PIKA napisał(a): Rodziców mafią straszy :o A to se wyhodowali... :o Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Fajneeeeee..... :roll: czy ja wiem czy takie fajne, jak nie głaszczesz przez jak dobrze pamiętam 24 godz. to zdycha :x i dopiero za jakiś czas znowu się uaktywnia Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):PIKA napisał(a): Rodziców mafią straszy :o A to se wyhodowali... :o jak wyhodowali tak mają :D Quote
PIKA Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='Olcia'] jak nie głaszczesz przez 24 godz to zdycha. Tak bez przerwy te 24 godziny trzeba głaskac? :o Quote
LAZY Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Nareszcie fotki!!! Cudowne te psiaki..a Iron jaki wielki!!! :o Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 LAZY napisał(a):Nareszcie fotki!!! Cudowne te psiaki..a Iron jaki wielki!!! :o Ehhh... zobaczyłabyś go przy jego bracie ciotecznym... połowa brata, a braciszek starszy tylko 2,5 miecha :roll: Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Nareszcie fotki!!! Cudowne te psiaki..a Iron jaki wielki!!! :o Ehhh... zobaczyłabyś go przy jego bracie ciotecznym... połowa brata, a braciszek starszy tylko 2,5 miecha :roll:to za 2.5 miecha tyszbędzie duuuuuży :wink: Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to za 2.5 miecha tyszbędzie duuuuuży :wink: Siakoś tak nie sądzę :roll: Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):to za 2.5 miecha tyszbędzie duuuuuży :wink: Siakoś tak nie sądzę :roll:to może drożdży podsypać :wink: Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']to może drożdży podsypać :wink: E tam, za duży tysz nie może być, bo wzorca nie będzie trzymał :D Ale do przekroczenia to mu dalekoooo... A i tak mu mordę wycałowywuję, bo słodziutki jest Quote
LAZY Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Ty kobieto nie narzekaj! Piękny on i kochany! I duzy bedzie i wygrywac bedzie. Nie musi byc niewaidomo jaki olbrzym, zeby podobał sie sedziom! Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 [quote name='LAZY']Ty kobieto nie narzekaj! Piękny on i kochany! Przeca nie narzekam :D Kochaneńki, kochaneńki, jak następnym razem przyjedziesz do Wawy to wezmę go na Pola :D Nie musi byc niewaidomo jaki olbrzym, zeby podobał sie sedziom! Nie musi, liczą się proporcje :D Quote
LAZY Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 A widzisz jak dorbze sie znam na leonach! Ty mnie wawa nie kus, bo jeszcze na wystawe w lipcu przyjade!!! :lol: Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 LAZY napisał(a):Ty mnie wawa nie kus, bo jeszcze na wystawe w lipcu przyjade!!! :lol: Ja na wystawie będę oczywiście :D Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 LAZY napisał(a):A widzisz jak dorbze sie znam na leonach! Ty mnie wawa nie kus, bo jeszcze na wystawe w lipcu przyjade!!! :lol: mogłabyś przyjechać przecież już ze 3 lata nie byłaś :P Quote
Poświata Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 :angel: :angel: :angel: zdjątka leonków :P . Jak nie wyjadę w lipcu to też z dziatwą przytuptam na wystawę, żeby leonki wymiziać. Może rączki mi nie zjedzą, albo nie daj bosze dzieci :roll: . Quote
adda Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Poświata napisał(a): Może rączki mi nie zjedzą, albo nie daj bosze dzieci :roll: . Ale to tylko przy wyjątkowym szczęściu :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 buuuahahaha a potem buch do pańci na łóżeczko :angel: :angel: :angel: a co on zzrobił z jęzorem na ostatniej focie??? :o :lol: Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Ciudny :D Jakby się nie mógł wytarzać w trawie :lol: Quote
adda Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 W trawie nie jest tak fajnie :evilbat: :lol: Quote
adda Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='malawaszka']buuuahahaha a potem buch do pańci na łóżeczko :angel: :angel: :angel: A myślisz, że nie :D A najgorsze jest to, że ja prawie codziennie do pracy uszmodruchana idę, bo jak wychodzę, to każde mnie żegna taką błotną mordą :roll: a co on zzrobił z jęzorem na ostatniej focie??? :o :lol: Zawinął se, a co! Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 malawaszka napisał(a):a co on zzrobił z jęzorem na ostatniej focie??? :o :lol: zwinął sobie w rulonik :lol: niesamowite fotki, chyba jakkiejs głupawki chłopak dostał, takie pozy odwalał :cunao: Quote
Recommended Posts