adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 malawaszka napisał(a):to ona mniejsza od Irona :o i to sporo chyba co??? :o Jak im zrobię zdjęcie stojące to zobaczysz, że niewiele większy, kurdupelek, ale i tak go kocham :angel: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a): Już widzę Olcię jak na piechotę dyga :lol: :lol: :lol: no ja to nawet do kiosku jak idę do najpierw na parking a później do kiosku :D , ja już swoje wychidzłam :D Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 [quote name='Olcia']ja już swoje wychidzłam :D No, jakbym ja swoje wychidzła, to też nie chodziłabym na piechtę :roll: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']ja już swoje wychidzłam :D No, jakbym ja swoje wychidzła, to też nie chodziłabym na piechtę :roll: WYCHODZIŁAM :D ledwo do domu dotarła a już sięczepia :lol: Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Strasznie ciężko jest zrobić im zdjęcie :roll: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='adda']Strasznie ciężko jest zrobić im zdjęcie :roll: po tym zdjęciu to masz 3 psy czy już 2 zywe i środkowego zaduszonego?? :lol: Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Iron pomaga podlewać kwiatki Irydzio nie jest gorszy Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):sięczepia :lol: :o :lol: oj nie rozmawiam z Tobą :evil: Polonistka się jedna znalazła :evil: :lol: Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Olcia napisał(a):po tym zdjęciu to masz 3 psy czy już 2 zywe i środkowego zaduszonego?? :lol: Trzy ruchliwe :D Quote
PIKA Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Olcia napisał(a): no ja to nawet do kiosku jak idę do najpierw na parking a później do kiosku :D , ja już swoje wychidzłam :D A z psami kto wychidza? :roll: Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Olcia napisał(a):oj nie rozmawiam z Tobą :evil: Polonistka się jedna znalazła :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: A co, rączki się trzęsą? Quote
Koma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='adda']Strasznie ciężko jest zrobić im zdjęcie :roll: hahaha, nie no świetna fotka :cunao: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): no ja to nawet do kiosku jak idę do najpierw na parking a później do kiosku :D , ja już swoje wychidzłam :D A z psami kto wychidza? :roll: :lol: muszą się wysikać w drodze na parking :lol: , a mają conajmniej 300 m do przejścia :lol: ot to się nazywa mieć wyszkolone psy Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):oj nie rozmawiam z Tobą :evil: Polonistka się jedna znalazła :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: A co, rączki się trzęsą? jeszcze nie ale pewnie jutro będą bo na parapetówkę zaraz jadę :lol: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='adda']Iron pomaga podlewać kwiatki Irydzio nie jest gorszy teraz już wiem dlaczego leosie mają długie pysie, do czego im one potrzebne :D Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 PIKA napisał(a):A z psami kto wychidza? :roll: No Olcia już wychidzała, to rodzicom psy podrzuca :roll: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):PIKA napisał(a):A z psami kto wychidza? :roll: No Olcia już wychidzała, to rodzicom psy podrzuca :roll: przynajmniej do czegoś się przydadzą :D , bo mnie już chyba wychowywać nie muszą, to żeby głupoty do głowy nie przychodziły niech psami się zajmą :P Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Olcia napisał(a):teraz już wiem dlaczego leosie mają długie pysie, do czego im one potrzebne :D Do konewki :lol: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):teraz już wiem dlaczego leosie mają długie pysie, do czego im one potrzebne :D Do konewki :lol: bardzo przydatna użytkowność :D Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Olcia napisał(a):przynajmniej do czegoś się przydadzą :D , bo mnie już chyba wychowywać nie muszą, to żeby głupoty do głowy nie przychodziły niech psami się zajmą :P Se psy sprawiła (ruskie) a rodzicom podrzuca :roll: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Se psy sprawiła (ruskie) a rodzicom podrzuca :roll: a co koreańskie miałam sobie kupić??? :D koreański to ja se samochód kupiłam i starczy :D Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Olcia napisał(a):a co koreańskie miałam sobie kupić??? :D A som takie? :lol: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):a co koreańskie miałam sobie kupić??? :D A som takie? :lol: nio trzeba się nim opiekować i przytulać działa na 4 baterie :D 250zeta kosztuje Zuźce kupiłam na dzień dziecka :D Quote
Recommended Posts