Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 adda napisał(a):Ci powiem, że moja mama jest blandina z niebieskimi oczami :roll: no blondina to owszem może być i z niebieskimi, chyba normalnie się wezmę za studiwanie genetyki :D Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Hi hi, a po co Ci studiowanie, jak to i tak raczej loteria jest :lol: Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 adda napisał(a):Hi hi, a po co Ci studiowanie, jak to i tak raczej loteria jest :lol: ech to ja też taką loterię chcę :D Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 adda napisał(a):Dzieciuff Ci się zachciało??? :o no wiesz jeszcze chwila i najwyższy czas coś pomyślć, co by poźniej dzieciak z babcią na spacery nie wychodził :lol: Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Od samego myślenia to tak ciężko będzie... :D Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 adda napisał(a):Od samego myślenia to tak ciężko będzie... :D Adda przecie ja tak grzeczna ze nie wiem co się z czy je :D Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Może Ci jakiś wirtualny Ślunzak powie co i jak :roll: Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 to ja sobie chyba [przy swoim zostane i ślązaka nie będę męczyć żeby mi wytłumaczył, bo jak gwarą sypnie to zupełnie nie będę wiedzieć o co chodzi :D Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 adda napisał(a):No to Ci pokaże :roll: ja już za stara na takie eksperymenta :lol: Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 I tak źle i tak niedobrze :evilbat: Przyznaj się, że już nie chcesz Ślunzaka i już :D Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 adda napisał(a):I tak źle i tak niedobrze :evilbat: Przyznaj się, że już nie chcesz Ślunzaka i już :D nie chcę bo cierpliwa to ja jestem ale do czasu :D Quote
Dalma&Maja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Adda, piękne psy, Ty także oczywiście :wink: Tylko przez to całe zamieszanie ja w końcu nie wiem kto jest kto... :roll: :lol: No i więcej zdjęć poproszę :angel: Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 już się wystarczająco naprosiłam starczy więcej nie będę :D Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Dalma&Maja napisał(a):Tylko przez to całe zamieszanie ja w końcu nie wiem kto jest kto... :roll: :lol: Lepiej nie wnikać :lol: A zdjątka będą jak się pogoda trochę poprawi (bo pada u nas) :roll: Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Olcia napisał(a):już się wystarczająco naprosiłam starczy więcej nie będę :D I masz racyję :evilbat: Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Dalma&Maja napisał(a):Tylko przez to całe zamieszanie ja w końcu nie wiem kto jest kto... oj bo tu nie można odejśc nawet na 5 min bo zaraz się nie wie o co chodzi :D Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Olcia napisał(a):oj bo tu nie można odejśc nawet na 5 min bo zaraz się nie wie o co chodzi :D Co prawda to prawda :lol: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 o proszę a dzisiaj w drugą stronę :evil: , to ja lecę z pracy jak szalona żeby szybko usiąść i poczytać a tu nic cisza :evil: normalnie zepusty cały plan dnia :evil: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 a ja dzisiaj uciekałam godzinę wcześnie tylko cichoo :D i dlatego taka mądra jestem :D Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 A ja w pracy mam szybszego neta i nie mam komarów :lol: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 byłam w niedzile na działce i już komarów nie ma, ale za to jest tyle muszek że nie da się wysiedzieć na dworzu, obojętnie czy w cieniu czy na słońcu :evil: Quote
Recommended Posts