Poświata Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ale Bunia jako bliźniaczka Addy, tysz kominiarzówna...... :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Poświata napisał(a):Ale Bunia jako bliźniaczka Addy, tysz kominiarzówna...... :lol: też prawda :D , kurna i tak źle i tak niedobrze :D Quote
Ariadna Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 ..dobra,dobra...przyznaj adda ze corke powilas w wieku 12 lat, i nikt Cie o wiek nie bedzie pytal.....a corka "B"...jak lalka...piekne kocie oczy( po mamusi 8) )......geste czarne wlosy ( po mamusi 8) ...pierworodna ma chyba podatne na krecenie)....i nadasane usta....sama juz nie wiem po kim.... :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Ariadna']..dobra,dobra...przyznaj adda ze corke powilas w wieku 12 lat, i nikt Cie o wiek nie bedzie pytal.....a corka "B"...jak lalka...piekne kocie oczy( po mamusi 8) )......geste czarne wlosy ( po mamusi 8) ...pierworodna ma chyba podatne na krecenie)....i nadasane usta....sama juz nie wiem po kim.... :lol: po kominiarzu jak to niektóre stwirdziły :D , niech się tylko TZ Addy dowie to Wam da :D Quote
asher Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='Olcia']po kominiarzu jak to niektóre stwirdziły :D , niech się tylko TZ Addy dowie to Wam da :D A dlaczego im ma dać? Raczej kominiarzowi powinien, po puslu :evilbat: Adda, córa faktycznie, jak bliźniaczka! :o Byłam pewna, że na tym zdjęciu jesteś ty! :o Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 asher napisał(a): A dlaczego im ma dać? Bo jakby nie patrzeć spokojnemu ducha winnemu TZ Addy kominiarzem rogo doprawiacie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ariadna Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Zadna sie nie przyzna do przyprawiania rogow :evilbat: a juz na penwo nie TZ Addy... dziewczyny, my go przecie na zywe oczy nie widzialy...a nam tutaj Olcia wmawia TAKIE rzeczy, pomowienia, skandal! 8) Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ariadna napisał(a):Zadna sie nie przyzna do przyprawiania rogow :evilbat: a juz na penwo nie TZ Addy... dziewczyny, my go przecie na zywe oczy nie widzialy...a nam tutaj Olcia wmawia TAKIE rzeczy, pomowienia, skandal! 8) to nie ja nie ja z kominiarzem wyskoczyłam :lol: ja mam tylko jedną swoją teorię Adda i Bunia to bliźniaczki :lol: i zdania nie zmienię :D :lol: :lol: , nawwet jakby się któraś na bląd przerobiła :wink: Quote
Ariadna Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 ciekawe czy te blizniaczki charakterami tyz podobne?...czy sie moze gryza, jak nikt nie patrzy :lol: 8) Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ariadna napisał(a):ciekawe czy te blizniaczki charakterami tyz podobne?...czy sie moze gryza, jak nikt nie patrzy :lol: 8) trza Adde przekonać żeby bliźniaczkę do dogo dopuściła to same się przekonamy :lol: Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Aleście dziołchy naszrajbotały :o Nawet nie wiem na co odpisywać :-? A tak na marginesie - Bunia to miotowa siostra Lenki, coora to Busia :lol: :lol: :lol: Ariadna, byłam mocno pełnoletnia :D Sie młodo trzymam po prostu, to po moim tacie 8) Quote
Ariadna Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 ...wklej zdjecie taty to obadamy, czy po nim sie "mlodo trzymasz" :wink: :lol: 8) Quote
olekg89 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 sorry no sa podobne ale z przymknietymi oczami bym rozpoznał która jest która !!!! pozatym moim zdaniem adda jest ładniejsza mma delikatniejsze rysy twarzy tak mi sie zdaje adda daj waszą wspolną fotke Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Słuchajcie olekg18, On ma rację :D Olcia, Ty też czorna, to co się czepiasz? A zdjęcia taty nie mam :roll: Ale zapewniam, że jak na swoje lata to trzyma się zadziwiająco 8) Quote
Ariadna Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='adda']Słuchajcie olekg18, On ma rację :D Olcia, Ty też czorna, to co się czepiasz? A zdjęcia taty nie mam :roll: Ale zapewniam, że jak na swoje lata to trzyma się zadziwiająco 8) tzn co uwazasz zes ladniejsza od dziecka swego? ale narcyzm! :lol: 8) :wink: Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Ariadna napisał(a):tzn co uwazasz zes ladniejsza od dziecka swego? ale narcyzm! :lol: 8) :wink: Hi hi, że z przymrużonymi nawet oczami można nas rozpoznać :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Co robić z mailami od szefa :D Kurde, takie fajne coś chciałam wkleić i nie mogę :x Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 adda napisał(a):Co robić z mailami od szefa :D Kurde, takie fajne coś chciałam wkleić i nie mogę :xno a kto ci nie pozwala :lol: . Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no a kto ci nie pozwala :lol: . Moja komputerowa głupota :D Quote
Ariadna Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no a kto ci nie pozwala :lol: . Moja komputerowa głupota :D przeslij do mnie , ja ci wkleje. Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Ale to ja muszę Ci na maila :roll: Mogę inaczej? Quote
Olcia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 adda napisał(a): Olcia, Ty też czorna, to co się czepiasz? ja siem nie czepiam tylko nie mogę wyjść s podziwu nad kolorem oczu, bo ja czarna ale oczy to standartowe mam brązowe więc dlatego pytam :lol: Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Ci powiem, że moja mama jest blandina z niebieskimi oczami :roll: Quote
Recommended Posts