Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
Adda normalnie telewizor na podłodze??? ech też bym tak chciała, u mnie trochę stał póki któryś się nie napił i przy telewizorze się nie otrzepał bidak spalił się :evil: oczywiście telewizor
Normalnie na podłodze, ale ciągle nam pod górkę, żeby szafkę kupić, a to się nie podoba... a to nie ten kolor... same jakieś przeciwności losu :lol:
Moje nie mają takich bród, żeby się otrzepywać :D

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisał(a):
normalnie Wy dwie takie wypsione , że niech TZ wogóle zrezygnuje z framóg i jeden pokój tylko zrobi będzie Wam się łatwiej poruszać :P
Do ogrodu nas!!! Ale nie, jeszcze mu zniszczymy jakiegoś krzaczora i będzie :evilbat:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
Adda normalnie telewizor na podłodze??? ech też bym tak chciała, u mnie trochę stał póki któryś się nie napił i przy telewizorze się nie otrzepał bidak spalił się :evil: oczywiście telewizor
Normalnie na podłodze, ale ciągle nam pod górkę, żeby szafkę kupić, a to się nie podoba... a to nie ten kolor... same jakieś przeciwności losu :lol:
Moje nie mają takich bród, żeby się otrzepywać :D

fakt nie pomyślałam o brodach bo dla mnie teraz to co duże to musi chlapać wodą dookoła :D

Posted

Olcia napisał(a):
fakt nie pomyślałam o brodach bo dla mnie teraz to co duże to musi chlapać wodą dookoła :D
No nie powiem, żeby w kuchni po piciu jakoś sucho było :roll: Ale do pokoju nie doniosą :D

Posted

adda napisał(a):
Do ogrodu nas!!! Ale nie, jeszcze mu zniszczymy jakiegoś krzaczora i będzie :evilbat:

ta jasne przecie jak się rozbrykacie to cały ogród TZ-owi zniszczycie :D , ja na jego miejscu bym nie ryzykowała, dopiero jak przeżyje ruskie, to Was może do ogrodu wpuścić :D

Posted

nio niby podobne ,ale adda wyglada na młodszą od swojej córki i ma ładniejsze usta bardziej subtelne tak bym to ujoł :D a córka ma ładniejsze oczy :D

czy to aby napewno twa latorośl

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']fakt nie pomyślałam o brodach bo dla mnie teraz to co duże to musi chlapać wodą dookoła :D No nie powiem, żeby w kuchni po piciu jakoś sucho było :roll: Ale do pokoju nie doniosą :D

takiej to fajnie , jak z kuchni do pokoju ma 200 metrów to i nie doniosą, moje jak są na działce tez do pokoju nie doniosą :D

tak wygląda podłoga przy wyjściu z kuchni- cyklinowana niecały rok temu

a tak tam gdzie psy żadgo wchodzą:

moim zdanie nie ma wogóle różnicy :D

Posted

[quote name='olekg18']nio niby podobne ,ale adda wyglada na młodszą od swojej córki i ma ładniejsze usta bardziej subtelne tak bym to ujoł :D a córka ma ładniejsze oczy :D Jak to miło usłyszeć opinię młodego pokolenia :D

czy to aby napewno twa latorośl
Na pewno :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
To jak nie ma różnicy to po co przepłacać :D
Moje mają z kuchni do pokoju jakieś trzy metry i nie donoszą :D

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
To jak nie ma różnicy to po co przepłacać :D
Moje mają z kuchni do pokoju jakieś trzy metry i nie donoszą :D

zobaczymy jak tym razem będzie ile wytrzyma podłoga :D , jestem dobrej myśli

Posted

[quote name='PIKA']Olcia a to nie lepiej Ci terakote połozyć? :lol:

no co Ty żeby mi psy zęby powibijały??, mam na działce niby antypoślizgową i chropowatą, ale i tak mają problem żeby wychzmować na niej, w kuchni jest teraktota to jak tam szaleją to przewracają się :D , zostanę przy swoim corocznym cyklinowaniu podłogi :D

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='PIKA']Olcia a to nie lepiej Ci terakote połozyć? :lol:

no co Ty żeby mi psy zęby powibijały??, mam na działce niby antypoślizgową i chropowatą, ale i tak mają problem żeby wychzmować na niej, w kuchni jest teraktota to jak tam szaleją to przewracają się :D , zostanę przy swoim corocznym cyklinowaniu podłogi :D
a dywany? albo jakaś wykłądzina dywanowa?

Posted

PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):
:D

a dywany? albo jakaś wykłądzina dywanowa?

ta żeby wszystko gniło od spodu, bo było by cały czas wilgotne, a po drugie nie pasowałby mi do wystruju wnętrza :D

Posted

PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):
no to przecie bliźniaczka Addy :D

ale z bliska najlepiej widac jakie podobne :o

tylko teraz trza zmobilizować Adde żeby swoją bliźniaczkę na dogo wspuściła :lol:

Posted

Adda, tak siedzę i patrzę i się zastanawiam???? zdradź mi tajemnicę jak zrobiliście to z Tz :D że córa taka czarnula, a ma taki piękny kolor oczu bardzo żadko spotykany taki układ?? bo przecie Wy chyba macie obydwoje ciemne oczy???

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='PIKA'][quote name='adda'] Front :D

:o a ten front to Twój czy córy? :o

no to przecie bliźniaczka Addy :D

wowww czarodziejskie oczy :angel: piękne!!!!! i jakie rzęsiska :klacz:

Posted

Łooooo matko, nie było mnie raptem od wczoraj, a musiałam z 10 stron przelecieć. Widzę Adda że rozkręciłaś akcję :P :P :P ......
A córa sie Wam naprawdę udała!!!!! Po kim Wy obie takie czarne jesteście???

Posted

[quote name='Poświata']Łooooo matko, nie było mnie raptem od wczoraj, a musiałam z 10 stron przelecieć. Widzę Adda że rozkręciłaś akcję :P :P :P ......
A córa sie Wam naprawdę udała!!!!! Po kim Wy obie takie czarne jesteście???u nas się mówi że po kominiarzu :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Poświata']Łooooo matko, nie było mnie raptem od wczoraj, a musiałam z 10 stron przelecieć. Widzę Adda że rozkręciłaś akcję :P :P :P ......
A córa sie Wam naprawdę udała!!!!! Po kim Wy obie takie czarne jesteście???u nas się mówi że po kominiarzu :wink:

hahaha kominiarzowa Adda, dobrze że TZ Addy tego nie czyta :lol: , bo że Adda kominiarza to może by i przeszło , ale Bunia :o