adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):Adda normalnie telewizor na podłodze??? ech też bym tak chciała, u mnie trochę stał póki któryś się nie napił i przy telewizorze się nie otrzepał bidak spalił się :evil: oczywiście telewizor Normalnie na podłodze, ale ciągle nam pod górkę, żeby szafkę kupić, a to się nie podoba... a to nie ten kolor... same jakieś przeciwności losu :lol: Moje nie mają takich bród, żeby się otrzepywać :D Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):normalnie Wy dwie takie wypsione , że niech TZ wogóle zrezygnuje z framóg i jeden pokój tylko zrobi będzie Wam się łatwiej poruszać :P Do ogrodu nas!!! Ale nie, jeszcze mu zniszczymy jakiegoś krzaczora i będzie :evilbat: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Adda normalnie telewizor na podłodze??? ech też bym tak chciała, u mnie trochę stał póki któryś się nie napił i przy telewizorze się nie otrzepał bidak spalił się :evil: oczywiście telewizor Normalnie na podłodze, ale ciągle nam pod górkę, żeby szafkę kupić, a to się nie podoba... a to nie ten kolor... same jakieś przeciwności losu :lol: Moje nie mają takich bród, żeby się otrzepywać :D fakt nie pomyślałam o brodach bo dla mnie teraz to co duże to musi chlapać wodą dookoła :D Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):fakt nie pomyślałam o brodach bo dla mnie teraz to co duże to musi chlapać wodą dookoła :D No nie powiem, żeby w kuchni po piciu jakoś sucho było :roll: Ale do pokoju nie doniosą :D Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a): Do ogrodu nas!!! Ale nie, jeszcze mu zniszczymy jakiegoś krzaczora i będzie :evilbat: ta jasne przecie jak się rozbrykacie to cały ogród TZ-owi zniszczycie :D , ja na jego miejscu bym nie ryzykowała, dopiero jak przeżyje ruskie, to Was może do ogrodu wpuścić :D Quote
olekg89 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 nio niby podobne ,ale adda wyglada na młodszą od swojej córki i ma ładniejsze usta bardziej subtelne tak bym to ujoł :D a córka ma ładniejsze oczy :D czy to aby napewno twa latorośl Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']fakt nie pomyślałam o brodach bo dla mnie teraz to co duże to musi chlapać wodą dookoła :D No nie powiem, żeby w kuchni po piciu jakoś sucho było :roll: Ale do pokoju nie doniosą :D takiej to fajnie , jak z kuchni do pokoju ma 200 metrów to i nie doniosą, moje jak są na działce tez do pokoju nie doniosą :D tak wygląda podłoga przy wyjściu z kuchni- cyklinowana niecały rok temu a tak tam gdzie psy żadgo wchodzą: moim zdanie nie ma wogóle różnicy :D Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 [quote name='olekg18']nio niby podobne ,ale adda wyglada na młodszą od swojej córki i ma ładniejsze usta bardziej subtelne tak bym to ujoł :D a córka ma ładniejsze oczy :D Jak to miło usłyszeć opinię młodego pokolenia :D czy to aby napewno twa latorośl Na pewno :lol: Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):moim zdanie nie ma wogóle różnicy :D To jak nie ma różnicy to po co przepłacać :D Moje mają z kuchni do pokoju jakieś trzy metry i nie donoszą :D Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):moim zdanie nie ma wogóle różnicy :D To jak nie ma różnicy to po co przepłacać :D Moje mają z kuchni do pokoju jakieś trzy metry i nie donoszą :D zobaczymy jak tym razem będzie ile wytrzyma podłoga :D , jestem dobrej myśli Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='PIKA']Olcia a to nie lepiej Ci terakote połozyć? :lol: no co Ty żeby mi psy zęby powibijały??, mam na działce niby antypoślizgową i chropowatą, ale i tak mają problem żeby wychzmować na niej, w kuchni jest teraktota to jak tam szaleją to przewracają się :D , zostanę przy swoim corocznym cyklinowaniu podłogi :D Quote
PIKA Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='adda'] Front :D :o a ten front to Twój czy córy? :o Quote
PIKA Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='PIKA']Olcia a to nie lepiej Ci terakote połozyć? :lol: no co Ty żeby mi psy zęby powibijały??, mam na działce niby antypoślizgową i chropowatą, ale i tak mają problem żeby wychzmować na niej, w kuchni jest teraktota to jak tam szaleją to przewracają się :D , zostanę przy swoim corocznym cyklinowaniu podłogi :D a dywany? albo jakaś wykłądzina dywanowa? Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='adda'] Front :D :o a ten front to Twój czy córy? :o no to przecie bliźniaczka Addy :D Quote
PIKA Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a): no to przecie bliźniaczka Addy :D ale z bliska najlepiej widac jakie podobne :o Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a)::D a dywany? albo jakaś wykłądzina dywanowa? ta żeby wszystko gniło od spodu, bo było by cały czas wilgotne, a po drugie nie pasowałby mi do wystruju wnętrza :D Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): no to przecie bliźniaczka Addy :D ale z bliska najlepiej widac jakie podobne :o tylko teraz trza zmobilizować Adde żeby swoją bliźniaczkę na dogo wspuściła :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Adda, tak siedzę i patrzę i się zastanawiam???? zdradź mi tajemnicę jak zrobiliście to z Tz :D że córa taka czarnula, a ma taki piękny kolor oczu bardzo żadko spotykany taki układ?? bo przecie Wy chyba macie obydwoje ciemne oczy??? Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='PIKA'][quote name='adda'] Front :D :o a ten front to Twój czy córy? :o no to przecie bliźniaczka Addy :D wowww czarodziejskie oczy :angel: piękne!!!!! i jakie rzęsiska :klacz: Quote
Poświata Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Łooooo matko, nie było mnie raptem od wczoraj, a musiałam z 10 stron przelecieć. Widzę Adda że rozkręciłaś akcję :P :P :P ...... A córa sie Wam naprawdę udała!!!!! Po kim Wy obie takie czarne jesteście??? Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Poświata']Łooooo matko, nie było mnie raptem od wczoraj, a musiałam z 10 stron przelecieć. Widzę Adda że rozkręciłaś akcję :P :P :P ...... A córa sie Wam naprawdę udała!!!!! Po kim Wy obie takie czarne jesteście???u nas się mówi że po kominiarzu :wink: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Poświata']Łooooo matko, nie było mnie raptem od wczoraj, a musiałam z 10 stron przelecieć. Widzę Adda że rozkręciłaś akcję :P :P :P ...... A córa sie Wam naprawdę udała!!!!! Po kim Wy obie takie czarne jesteście???u nas się mówi że po kominiarzu :wink: hahaha kominiarzowa Adda, dobrze że TZ Addy tego nie czyta :lol: , bo że Adda kominiarza to może by i przeszło , ale Bunia :o Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 ale fakt faktem to TZ Addy ma przerąbane - zero podobieństwa Buni do Niego :lol: Adda ma dobre silne geny :klacz: :lol: i Bunia wygląda jakby Ada sie sklonowała :lol: Quote
Recommended Posts