adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 malawaszka napisał(a):ale i tak nie wiem ile może mieć lat :roll: :lol: To nie widzisz, że z pieluch już raczej wyrosła :lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):ale i tak nie wiem ile może mieć lat :roll: :lol: To nie widzisz, że z pieluch już raczej wyrosła :lol:oj Adda to ty chyba młodsza ode mnie bo córcia mi wygląda na 14-16 latek :roll: Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka']ale i tak nie wiem ile może mieć lat :roll: :lol: To nie widzisz, że z pieluch już raczej wyrosła :lol: hahah no to widzę - a najpier zobaczyłam to zdęcie i myślałam że to maleństwo w tle :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Malawaszka, przeca kiedyś pisałam, że chyba nie posądzasz mnie o blondynowate dziecię :lol: No, to teraz mogę już wklejać jej zdjęcia :D Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='malawaszka']ale i tak nie wiem ile może mieć lat :roll: :lol: To nie widzisz, że z pieluch już raczej wyrosła :lol: hahah no to widzę - a najpier zobaczyłam to zdęcie i myślałam że to maleństwo w tle :lol: :lol: :lol: heheh a ja sobie właśnie wyobrazilam Adda piknie pozuje do zdjęcia a mały szkrab tak się rozpędził, ze wpadł nosem w morze i sie uchachałam sama do siebie :D Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj Adda to ty chyba młodsza ode mnie bo córcia mi wygląda na 14-16 latek :roll: Cichaj... :evilbat: :lol: Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):Malawaszka, przeca kiedyś pisałam, że chyba nie posądzasz mnie o blondynowate dziecię :lol: No, to teraz mogę już wklejać jej zdjęcia :D pisałaś czy nie pisałaś :roll: wsio rawno :lol: dawaj dawaj fotyyy :klacz: :laola: hahha Olcia ale masz wyobraźnię :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Adda ma przecie 18 lat, przecie z emblemaciku to patrzy na nas goowniara :D Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):oj Adda to ty chyba młodsza ode mnie bo córcia mi wygląda na 14-16 latek :roll: Cichaj... :evilbat: :lol:no przeca one nie wiedzą ile mi zimek stuknęło :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 malawaszka napisał(a):dawaj dawaj fotyyy :klacz: Zaraz jakieś wkleje, a potem zmywam się, bo gościa będę miała :roll: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):Malawaszka, przeca kiedyś pisałam, że chyba nie posądzasz mnie o blondynowate dziecię :lol: No, to teraz mogę już wklejać jej zdjęcia :D pisałaś czy nie pisałaś :roll: wsio rawno :lol: dawaj dawaj fotyyy :klacz: :laola: hahha Olcia ale masz wyobraźnię :lol: i do tego jeszcze w tler muzyczka z lat 80 :lol: oj aż się czasami boję swojej wyobraźni :D i dawać zdjęcia bliźniaczki Addy a nie córy :D Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):dawaj dawaj fotyyy :klacz: Zaraz jakieś wkleje, a potem zmywam się, bo gościa będę miała :roll: szybko szybko bo mnie psy znienawidzą - na spacerchcą iść a ja tu siedzei siedze :lol: Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):no przecie mówie siostry bliźniaczki :lol: Tak trzymaj :wink: Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 hahhaa nooo niesamowicie podobne :angel: :angel: alejednak widać ciut wiecej młodzieńczego uroku u Busi :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 malawaszka napisał(a):hahhaa nooo niesamowicie podobne :angel: :angel: alejednak widać ciut wiecej młodzieńczego uroku u Busi :evilbat: :lol: :lol: :lol: bo Adda była po nieprzespanej nocy i stąd może ta różnica :D , Adda szybko do "twojego stylu" do zdjęć matka i córka, ale już migiem :D Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):hahhaa nooo niesamowicie podobne :angel: :angel: alejednak widać ciut wiecej młodzieńczego uroku u Busi :evilbat: :lol: :lol: :lol: bo Adda była po nieprzespanej nocy i stąd może ta różnica :D , Adda szybko do "twojego stylu" do zdjęć matka i córka, ale już migiem :D oo właśnie właśnie :klacz: ehh ale burza czarnych włosów taka sama :laola: świetne :angel: Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):hahhaa nooo niesamowicie podobne :angel: :angel: alejednak widać ciut wiecej młodzieńczego uroku u Busi :evilbat: :lol: :lol: :lol: bo Adda była po nieprzespanej nocy i stąd może ta różnica :D , Adda szybko do "twojego stylu" do zdjęć matka i córka, ale już migiem :D Ja to dzisiaj raczej z powodu za długiego spania :lol: Taaa... już lece... Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):hahhaa nooo niesamowicie podobne :angel: :angel: alejednak widać ciut wiecej młodzieńczego uroku u Busi :evilbat: :lol: :lol: :lol: bo Adda była po nieprzespanej nocy i stąd może ta różnica :D , Adda szybko do "twojego stylu" do zdjęć matka i córka, ale już migiem :D oo właśnie właśnie :klacz: ehh ale burza czarnych włosów taka sama :laola: świetne :angel: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):hahhaa nooo niesamowicie podobne :angel: :angel: alejednak widać ciut wiecej młodzieńczego uroku u Busi :evilbat: :lol: :lol: :lol: bo Adda była po nieprzespanej nocy i stąd może ta różnica :D , Adda szybko do "twojego stylu" do zdjęć matka i córka, ale już migiem :D Ja to dzisiaj raczej z powodu za długiego spania :lol: Taaa... już lece... Adda ale zawsze jak Cie nie będzie na dogo możesz posadzić bliżniaczkę , żeby nam umilała pogawędki :D tylko o framugi się nie przewróć, bo przecie pamiętaj że już ledwo się w nie mieścisz :D Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Dwa ostatnie. Irydzio wielce zainteresowany wykończeniem kurtki :D Front :D Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):tylko o framugi się nie przewróć, bo przecie pamiętaj że już ledwo się w nie mieścisz :D Poszerzym :evilbat: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 mówcie co chcecie bliźniaczki i tyle ja zdania nie zmienię :D Adda normalnie telewizor na podłodze??? ech też bym tak chciała, u mnie trochę stał póki któryś się nie napił i przy telewizorze się nie otrzepał bidak spalił się :evil: oczywiście telewizor Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):tylko o framugi się nie przewróć, bo przecie pamiętaj że już ledwo się w nie mieścisz :D Poszerzym :evilbat: normalnie Wy dwie takie wypsione , że niech TZ wogóle zrezygnuje z framóg i jeden pokój tylko zrobi będzie Wam się łatwiej poruszać :P Quote
Recommended Posts