Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ale i tak nie wiem ile może mieć lat :roll: :lol:
To nie widzisz, że z pieluch już raczej wyrosła :lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
ale i tak nie wiem ile może mieć lat :roll: :lol:
To nie widzisz, że z pieluch już raczej wyrosła :lol:
oj Adda to ty chyba młodsza ode mnie bo córcia mi wygląda na 14-16 latek :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka']ale i tak nie wiem ile może mieć lat :roll: :lol: To nie widzisz, że z pieluch już raczej wyrosła :lol:
hahah no to widzę - a najpier zobaczyłam to zdęcie i myślałam że to maleństwo w tle :lol: :lol: :lol:

Posted

Malawaszka, przeca kiedyś pisałam, że chyba nie posądzasz mnie o blondynowate dziecię :lol:
No, to teraz mogę już wklejać jej zdjęcia :D

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='malawaszka']ale i tak nie wiem ile może mieć lat :roll: :lol: To nie widzisz, że z pieluch już raczej wyrosła :lol:
hahah no to widzę - a najpier zobaczyłam to zdęcie i myślałam że to maleństwo w tle :lol: :lol: :lol:

heheh a ja sobie właśnie wyobrazilam Adda piknie pozuje do zdjęcia a mały szkrab tak się rozpędził, ze wpadł nosem w morze i sie uchachałam sama do siebie :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Cichaj... :evilbat: :lol:

Posted

adda napisał(a):
Malawaszka, przeca kiedyś pisałam, że chyba nie posądzasz mnie o blondynowate dziecię :lol:

pisałaś czy nie pisałaś :roll: wsio rawno :lol:

dawaj dawaj fotyyy :klacz: :laola:

hahha Olcia ale masz wyobraźnię :lol:

Posted

adda napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Cichaj... :evilbat: :lol:
no przeca one nie wiedzą ile mi zimek stuknęło :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
adda napisał(a):

pisałaś czy nie pisałaś :roll: wsio rawno :lol:

dawaj dawaj fotyyy :klacz: :laola:

hahha Olcia ale masz wyobraźnię :lol:

i do tego jeszcze w tler muzyczka z lat 80 :lol:
oj aż się czasami boję swojej wyobraźni :D

i dawać zdjęcia bliźniaczki Addy a nie córy :D

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
dawaj dawaj fotyyy :klacz:

Zaraz jakieś wkleje, a potem zmywam się, bo gościa będę miała :roll:

szybko szybko bo mnie psy znienawidzą - na spacerchcą iść a ja tu siedzei siedze :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahhaa nooo niesamowicie podobne :angel: :angel: alejednak widać ciut wiecej młodzieńczego uroku u Busi :evilbat: :lol: :lol: :lol:

bo Adda była po nieprzespanej nocy i stąd może ta różnica :D , Adda szybko do "twojego stylu" do zdjęć matka i córka, ale już migiem :D

Posted

Olcia napisał(a):
malawaszka napisał(a):
hahhaa nooo niesamowicie podobne :angel: :angel: alejednak widać ciut wiecej młodzieńczego uroku u Busi :evilbat: :lol: :lol: :lol:

bo Adda była po nieprzespanej nocy i stąd może ta różnica :D , Adda szybko do "twojego stylu" do zdjęć matka i córka, ale już migiem :D

oo właśnie właśnie :klacz: ehh ale burza czarnych włosów taka sama :laola: świetne :angel:

Posted

Olcia napisał(a):
malawaszka napisał(a):

Ja to dzisiaj raczej z powodu za długiego spania :lol:
Taaa... już lece...

Posted

Olcia napisał(a):
malawaszka napisał(a):

oo właśnie właśnie :klacz: ehh ale burza czarnych włosów taka sama :laola: świetne :angel:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
malawaszka napisał(a):

Ja to dzisiaj raczej z powodu za długiego spania :lol:
Taaa... już lece...

Adda ale zawsze jak Cie nie będzie na dogo możesz posadzić bliżniaczkę , żeby nam umilała pogawędki :D

tylko o framugi się nie przewróć, bo przecie pamiętaj że już ledwo się w nie mieścisz :D

Posted

Olcia napisał(a):
tylko o framugi się nie przewróć, bo przecie pamiętaj że już ledwo się w nie mieścisz :D
Poszerzym :evilbat:

Posted

mówcie co chcecie bliźniaczki i tyle ja zdania nie zmienię :D

Adda normalnie telewizor na podłodze??? ech też bym tak chciała, u mnie trochę stał póki któryś się nie napił i przy telewizorze się nie otrzepał bidak spalił się :evil: oczywiście telewizor

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
Poszerzym :evilbat:

normalnie Wy dwie takie wypsione , że niech TZ wogóle zrezygnuje z framóg i jeden pokój tylko zrobi będzie Wam się łatwiej poruszać :P