adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 E tam arbuz, sama woda :roll: Ja zjadłam kanapeczki z kiełbaską, żółtym serem, pomidorem i papryką... mniam... Quote
Poświata Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a ja mam arbuza :D A ja też wcinałam dziś na kolację arbuza..... i kalarepkę :P . Quote
PIKA Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 a ja kurna nic dzisiaj nie jadłam :o Nawet truskawek, ktore se zakupiłam :( Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 PIKA napisał(a):a ja kurna nic dzisiaj nie jadłam :o Nawet truskawek, ktore se zakupiłam :( No wiesz... na Twoim miejscu też nie miałabym apetytu :( E no, a nie wspominałaś coś o serniczku na zimno??? Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Poświata napisał(a):A ja też wcinałam dziś na kolację arbuza..... i kalarepkę :P . Strasznie dziwnie się odżywiacie... :roll: Quote
Alicja Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Poświata napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a ja mam arbuza :D A ja też wcinałam dziś na kolację arbuza..... i kalarepkę :P .nie no ja tak skromnie to nie , na kolację była pizza i kiełbaski , a arbuz to tak z nudów ,ale lubię :wink: Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): na kolację była pizza i kiełbaski , a arbuz to tak z nudów ,ale lubię :wink: Aaa... to zmienia postać rzeczy... bo juz się obawiałam, że z królikami tudzież kozami godom :D Quote
Alicja Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 no przeca podstawowy posiłek musi być , a potem owocki do oporu....mniam :P , ale serniczkiem tysz nie pogardzę :wink: Quote
PIKA Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 adda napisał(a): E no, a nie wspominałaś coś o serniczku na zimno??? aaa racja, ale to było rano do kawy po wstaniu i taaaaki malutki kawałek, ze .... zapomnialam o nim :oops: Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no przeca podstawowy posiłek musi być , a potem owocki do oporu....mniam :P , ale serniczkiem tysz nie pogardzę :wink: No, to rozumiem... chociaż najczęściej moim podstawowym posiłkiem są słodycze :oops: Ale normalnie zjeść tysz lubię :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 PIKA napisał(a):to było rano do kawy po wstaniu i taaaaki malutki kawałek Wszystko byłoby cudnie i pięknie gdyby nie to, że on taki malutki... :( Quote
Poświata Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):No, to rozumiem... chociaż najczęściej moim podstawowym posiłkiem są słodycze :oops: Ale normalnie zjeść tysz lubię :D :evilbat: Adda, nie drażnij ludziów, mnie od samego patrzenia na słodycze tyłek rośnie, a nie powiem co po zjedzeniu :roll: :lol: Quote
Sabina1 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):PIKA napisał(a): Wszystko byłoby cudnie i pięknie gdyby nie to, że on taki malutki... :( I nawet arbuz malutki :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 a ja właśnie wstałam i debatuje co by tu na śniadanko zjeść, bo biały serek niestety wylądował na śniadaniu ale w dwóch miskach a nie u mnie bo byłam przekonana że mam w lodówce 2 :( Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Lenka. Ironek zastanawia się, czy by nie poobgryzać płotka :-? Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 no bo kto taki mądry i płotek tak blisko Ironka postawił :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 :o Adda długo masz ten płotek ??? u mnie wytrzymał 2 miesiące i nadir go zjadł :evil: Quote
PIKA Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Adda ty tu płotkiem nnie czaruj :evilbat: Ja kcem zdjęcia Irydka :evilbat: Normalnie się zirydkuje zaraz :evilbat: Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 malawaszka napisał(a):no bo kto taki mądry i płotek tak blisko Ironka postawił :lol: Nie ja, nie ja... :lol: Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a)::o Adda długo masz ten płotek ??? u mnie wytrzymał 2 miesiące i nadir go zjadł :evil: U mnie juz prawie rok stoi 8) Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 PIKA napisał(a):Ja kcem zdjęcia Irydka :evilbat: No dobra, biere aparat i idę do Pyrtka... ale on chyba śpi... trudno :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 a ja bym kciała fotki caej trójcy razem - ciekawam strasznie jak Iron wyrósł już :angel: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a)::o Adda długo masz ten płotek ??? u mnie wytrzymał 2 miesiące i nadir go zjadł :evil: U mnie juz prawie rok stoi 8) Addus a nie chcesz małego przeblowanka??chętnie Ci speców od archtektury działki pożyczę :lol: Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 [quote name='malawaszka']a ja bym kciała fotki caej trójcy razem - ciekawam strasznie jak Iron wyrósł już :angel: Malawaszka, Ironek przy swojej rodzinie z Finlandii to kurdupel :D Nawet jego brat cioteczny starszy tylko 2,5 miesiąca (jest tam na zdjęciach) jest wzrostu ich starszego 6-letniego psa. A to śpiący Irydzio dla PIKI :D Quote
Recommended Posts