Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 sezon grillowy w pełni mogłam Ci plastikowe tacki i widelce pożyczyć powiedziałabyś że taka tradyzja jest u nas że na plastikach się w lato je :lol: Quote
PIKA Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Olcia napisał(a): osz Ty poczekaj ja Ci gary pozmywam :D Adda gary ma pozmywane, to jak masz ochotę to do mnie wpadnij :lol: Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Olcia napisał(a):sezon grillowy w pełni mogłam Ci plastikowe tacki i widelce pożyczyć powiedziałabyś że taka tradyzja jest u nas że na plastikach się w lato je :lol: Niby mogłam, ale co będzie jak my do nich pojedziemy i w zimie wygoni nas na grilla? Że niby u nich taka tradycja :roll: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): osz Ty poczekaj ja Ci gary pozmywam :D Adda gary ma pozmywane, to jak masz ochotę to do mnie wpadnij :lol: mówisz i masz :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 PIKA napisał(a):Adda gary ma pozmywane, to jak masz ochotę to do mnie wpadnij :lol: Ha ha ha ha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobre!!! Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):sezon grillowy w pełni mogłam Ci plastikowe tacki i widelce pożyczyć powiedziałabyś że taka tradyzja jest u nas że na plastikach się w lato je :lol: Niby mogłam, ale co będzie jak my do nich pojedziemy i w zimie wygoni nas na grilla? Że niby u nich taka tradycja :roll: grube polary i jazda na grilla :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): osz Ty poczekaj ja Ci gary pozmywam :D Adda gary ma pozmywane, to jak masz ochotę to do mnie wpadnij :lol: mówisz i masz :D Już się Olcia uwinęłaś??? :o Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Olcia napisał(a):grube polary i jazda na grilla :D Kiej ja ciepłolubna jezdem :D Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): osz Ty poczekaj ja Ci gary pozmywam :D Adda gary ma pozmywane, to jak masz ochotę to do mnie wpadnij :lol: mówisz i masz :D Już się Olcia uwinęłaś??? :o co Ty nic nie zrobiłam, zastanawiam się czym się dopchać po tym moim kalafiorze bom głodna już :D i łóżko pościeliłam i na tym koniec :D Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):grube polary i jazda na grilla :D Kiej ja ciepłolubna jezdem :D no to albo polary albo w domciu na doopci siedzieć :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 A wrzuć se jaką czekoladę albo ciacho... Bo ja właśnie idę na poszukiwania słodyczy... i wiem gdzie je mam :D Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ja się usilnie odchudzam :D a Ty mi tu z czekoladą Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 No i co, ja też wiecznie się odchudzam... I właśnie wtranżalam czekoladki z wódką pt. Finlandia :lol: A jakże by inaczej :lol: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 no tak Adda Ty to musisz się odchudzać bo przecie Twój TZ będzie musiał niedługo framugi w domu poszeżać bo już nię ledwo mieścisz w dzwi :evil: Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 I tak kiedyś czeka nas remont domu :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 adda napisał(a):I tak kiedyś czeka nas remont domu :lol: :lol: :lol: no tak w powód w końcu jakiś musi być żeby zacząć :D Quote
PIKA Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Olcia napisał(a): mówisz i masz :D No i gdzie jesteś? :evilbat: Olcia napisał(a): łóżko pościeliłam To gdzie ja się położe na czas zmywania garów? :o A ja się własnie zajadam serniczkiem na zimno :angel: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 PIKA napisał(a): To gdzie ja się położe na czas zmywania garów? :o A ja się własnie zajadam serniczkiem na zimno :angel: jedyne co wolne to podłoga, bo greta na łóżku rozwalona dalej śpi, a nadi na sofę się wczłapał jak ja zeszłam :D wstałam i głowa mnie boli :cry: Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Olcia napisał(a):wstałam i głowa mnie boli :cry: A ja wstałam i mnie nie boli 8) Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 PIKA napisał(a):A ja się własnie zajadam serniczkiem na zimno :angel: Dzisiaj rano zjadłam i to wcale niemało :roll: Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):koniec jedzenia na dzisiaj :o :o :lol: No to właśnie mnie natchnęłaś, coś przekąszę :roll: Quote
Recommended Posts