Poświata Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 A tak kiedyś chciałam mieć leosia :P , widać nie bez powodu - cudne są psiska :P . Quote
Poświata Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 NAPRAWDĘ :P :P , pamietam jak zobaczyłam zdjęcie leośka w którejś psiej gazecie i opis w samych superlatywach pod kątem dzieci, to była jedna z niewielu ras którą brałam pod uwagę :P . Ja się zawsze przyznaje do tego, że Poświata to był wybór taki na wariata. Nie mielismy wtedy netu, o Dogomanii nikt nie słyszał, pozostawały ogłoszenia w gazetach. Kto wie, na co bym się teraz zdecydowała, gdybym miała wybierać... A na żywo leosie zobaczyłam raptem dwa lata temu na wystawie w Sopocie :P . Ech, muszę Ci się kiedyś w gości zwalić...... :wink: :lol: . Quote
adda Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 [quote name='Poświata'] Ja się zawsze przyznaje do tego, że Poświata to był wybór taki na wariata. Ale jakże trafiony :D Moja Lenka to też był taki wybór :D Ech, muszę Ci się kiedyś w gości zwalić...... :wink: :lol: . A zwalaj się, zwalaj... zapraszam :D Quote
Justa Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Heh, a mi mamuska juz obiecała że jak wygram 6 mln w totka, to kupimy dom z ogrodem i pozowli mi na leosia 8) Jestem pod ich czarem normalnie :angel: Nie zdradzając sznauferów oczywiście :D Quote
adda Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Justa napisał(a):Heh, a mi mamuska juz obiecała że jak wygram 6 mln w totka, to kupimy dom z ogrodem i pozowli mi na leosia 8) Hi hi, jak wygrasz 6 baniek to Ty będziesz rządziła :wink: :lol: Quote
Justa Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 adda napisał(a):Justa napisał(a):Heh, a mi mamuska juz obiecała że jak wygram 6 mln w totka, to kupimy dom z ogrodem i pozowli mi na leosia 8) Hi hi, jak wygrasz 6 baniek to Ty będziesz rządziła :wink: :lol: No niby tak, ale to oni kaske odbiora, bo 18 jeszcze nie skończyłam :lol: 8) Quote
adda Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 [quote name='Justa']No niby tak, ale to oni kaske odbiora, bo 18 jeszcze nie skończyłam :lol: 8) Myślisz, że przed osiemnastką trafisz? :lol: Oczywiscie życzę Quote
Justa Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='adda'][quote name='Justa']No niby tak, ale to oni kaske odbiora, bo 18 jeszcze nie skończyłam :lol: 8) Myślisz, że przed osiemnastką trafisz? :lol: Oczywiscie życzę Trzeba wierzyć 8) :lol: Quote
Olcia Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Justa'][quote name='adda'][quote name='Justa']No niby tak, ale to oni kaske odbiora, bo 18 jeszcze nie skończyłam :lol: 8) Myślisz, że przed osiemnastką trafisz? :lol: Oczywiscie życzę Trzeba wierzyć 8) :lol: tak tak i pamiętaj o swoich znajomych biednych żuczkach jak już wygrasz :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Justa napisał(a):Trzeba wierzyć 8) :lol: Rozumiem... :roll: Bo myślałam, że masz pewniaki :D Olcia, a Ty co się podpinasz? Graj sama :D Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ja już dawno skończyłam a wygranej jak nie ma tak nie ma :( a i w żwiętego mikołaja też już przestałam wierzyć :lol: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 adda napisał(a):O rany, to w co Ty wierzysz :o że na szpinaku Cie u siebie dzisiaj zobaczę :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Olcia napisał(a):że na szpinaku Cie u siebie dzisiaj zobaczę :D Nie dam rady :roll: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):że na szpinaku Cie u siebie dzisiaj zobaczę :D Nie dam rady :roll: :evil: zołza :evil: :D Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 adda napisał(a):Nieprawda :evil: :D ja tam już swoje wiem na emblemaciku aniołek a w środku diabełek :lol: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 adda napisał(a):Wzajemnie :lol: :lol: :lol: osz Ty poczekaj ja Ci gary pozmywam :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 A jakoś właśnie wyjątkowo wcale mi nie zalegają :D Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Adda = kura domowa???? gary nie zalegają :o co to się porbiło :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Olcia napisał(a):Adda = kura domowa???? gary nie zalegają :o co to się porbiło :D He he, nie wypadało przy gościach mieć niepozmywanych statków :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 A w czym dawałabym im jeść, jak wszystko byłoby brudne? :lol: Quote
Recommended Posts