Poświata Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Truś Wędrowniczek na prostej drodze :roll: :P . A od paru dni mamy w Warszawie iście leonkową pogodę, już nie mają co narzekać. Wszystkie pieski odetchnęły :P :D :P Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Wyglądają jakby im ciepło było :o :o :lol: No bo one wolą zimę :D Jakiś czas mnie nie było, a bo to jakieś domowe zajęcia, a to goście :D Ale takich gości mogłabym mieć zawsze :D Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 [quote name='PIKA']A co to za goście? Sliczne goście :angel: Goście z dalekiej północy :D To wszystko to rodzina Ironka :D A tak podróżują pieseczki. Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 donya napisał(a):Kotek cudny. Pewnie nudził sie w domu :wink: Taaa... on się zawsze nudzi, szlajus jeden :D Quote
malawaszka Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 jesoo ale suuper :klacz: i fotki śliczne i psy :angel: :angel: :angel: też bym kciała takich gości :D a po jakiemu rozmawialiście?? 8) Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 malawaszka napisał(a):jesoo ale suuper :klacz: i fotki śliczne i psy :angel: :angel: :angel: też bym kciała takich gości :D a po jakiemu rozmawialiście?? 8) Rozmawialiśmy po angielsku :roll: Ale jestem pod ogromnym wrażeniem, podobno Finowie nie są wylewni, a tak spontanicznych i przemiłych ludzi dawno nie spotkałam. Na dodatek poraził mnie ich profesjonalizm jeśli chodzi o leony, normalnie jestem w szoku. Baaaaaardzo dużo się dowiedziałam, baaaaardzo dużo dostałam wskazówek i w ogóle... Fotek mam więcej, ale nie będę zanudzała 8) Quote
PIKA Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 adda napisał(a): podobno Finowie nie są wylewni, A kto Ci takich głupot napowiadał ? :o Jest stereotyp Fin = Skandynaw a Skandynaw = Szwed a Finowie to kompletnie inni ludzie, szczerzy, otwarci, bardzo spontaniczni, ciepli, zyczliwi i lubia wypić... wódeczke oczywiście :wink: a do tego nie lubią.......... Szwedów :lol: Quote
malawaszka Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 adda napisał(a):Fotek mam więcej, ale nie będę zanudzała 8) aaale się droczy :lol: Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 PIKA napisał(a):a Finowie to kompletnie inni ludzie, szczerzy, otwarci, bardzo spontaniczni, ciepli, zyczliwi Wypisz, wymaluj :D Normalnie miałam zupełnie inne pojęcie o Finach, jako o ludziach z północy... że powściągliwi, że chłodni, że zamknięci w sobie... A to guzik prawda :o :D Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):Fotek mam więcej, ale nie będę zanudzała 8) aaale się droczy :lol: Hi hi, poważnie mówię, zresztą sporo fotek mam niewyraźnych, chyba mi aparat nawala goopek jeden :roll: Quote
malawaszka Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):adda napisał(a):Fotek mam więcej, ale nie będę zanudzała 8) aaale się droczy :lol: Hi hi, poważnie mówię, zresztą sporo fotek mam niewyraźnych, chyba mi aparat nawala goopek jeden :roll: daawaj nie gadaj :D i opowiadaj - będą z tego dzieci?? :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 zdjęcia zdjęcia zdjęcia szybko mi tu zdjęcia dawać :D Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 malawaszka napisał(a):daawaj nie gadaj :D i opowiadaj - będą z tego dzieci?? :lol: :lol: :lol: Hi hi, dzieciów nie będzie :D Ale ja już właściwie wszystko napisałam :roll: Co mogę dodać... psy są przepiękne... grzeczne jak nie wiem co... Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Olcia napisał(a):zdjęcia zdjęcia zdjęcia szybko mi tu zdjęcia dawać :D Olcia, na poprzedniej stronie som :D Quote
PIKA Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 adda napisał(a): PIKA napisał(a):a Finowie to kompletnie inni ludzie, szczerzy, otwarci, bardzo spontaniczni, ciepli, zyczliwi Wypisz, wymaluj :D Normalnie miałam zupełnie inne pojęcie o Finach, jako o ludziach z północy... że powściągliwi, że chłodni, że zamknięci w sobie... A to guzik prawda :o :D Adda dokladnie :lol: Znalam jednego fina...nawet bardzo dobrze, się z nim "prowadzalam" :oops: Poznalam go w Warszawie, a skąd się tu wziąl ? Postanowil gdzies pojechać z kolegą tak sobie na weekend. Im najlepiej do Szwecji, to wsiedli w samochodzik i pojechali do Helsinek (ok. 300 km), ale się okazało, że się spóźnili na ostatni prom, no to panowie pojechali na lotnisko i ... zakupili bilety na pierwszy najblizszy odlatujący samolot :o no i to był samolot do Warszawy :lol: Ja tam tez byłam. Poszlismy do knajpy i napatoczyla sie ich miejscowa gwiazda jazzu, zresztą facet w latach 70-tych byl w Polsce i gral z naszym jazzmenem (sławnym, ale nazwiska nie pamietam :oops: ) Jak się dowiedzial, ze ja jestem z Polski to natychmiast zaczął ze mną gadać po polsku :o i to super dobrze, a od ponad 20 lat w Polsce nie był i nie mial z polakami kontaktu :o a żeby tego było mało to odwalił "Dla przyjaciólki z Polski" 30 minutowy koncert muzyki Chopina :o i to bez nut :o No czy to nie są zachowania czysto spontaniczne :D Quote
Olcia Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):zdjęcia zdjęcia zdjęcia szybko mi tu zdjęcia dawać :D Olcia, na poprzedniej stronie som :D no to to ja taka tempa nie jestem :D to może tak :lol: więcej zdjęć więcej zdjęć więcej zdjęć więcej zdjęć :D Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 O kurde PIKA, a to opowieść :D "Moi Finowie" co prawda Chopina mi nie grali, ale werwy to mieli za tabun :D No i każdego psa traktują pozycją wystawową :D Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 [quote name='Olcia']więcej zdjęć więcej zdjęć więcej zdjęć więcej zdjęć :D Proszę bardzo, lekcja poglądowa, jak mam Ironka ustawiać na wystawach :D Quote
malawaszka Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 a ja teraz nie wiem czy to Twoje psy czy ichnie?? :oops: :oops: musisz podpisywać - te i NASTĘPNE JAKIE WKLEISZ :lol: :D a po co oni tu przyjechali?? na wakacje?? :oops: :lol: Quote
adda Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 [quote name='malawaszka']a ja teraz nie wiem czy to Twoje psy czy ichnie?? :oops: :oops: musisz podpisywać - te i NASTĘPNE JAKIE WKLEISZ :lol: :D Bo się obrażę, jak to nie wiesz czyje moje a czyje ichnie??? :evil: a po co oni tu przyjechali?? na wakacje?? :oops: :lol: No, do ciepłych krajów :D A tak naprawdę to jadą na europejską wystawę do Tulln w Austrii i jeszcze zahaczają o Budapeszt, tam obejrzą sobie swoje wnuki i wyprodukują nowe :D Quote
Olcia Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 malawaszka napisał(a):a ja teraz nie wiem czy to Twoje psy czy ichnie?? :oops: :oops: musisz podpisywać - te i NASTĘPNE JAKIE WKLEISZ :lol: :D a po co oni tu przyjechali?? na wakacje?? :oops: :lol: widzisz bierz z nich przykład oni do Addy tyle kilometór przejechali a Ty nie chcesz tym marnych 300km do nas przyjechać :evil: Quote
Recommended Posts