Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Truś Wędrowniczek na prostej drodze :roll: :P .
A od paru dni mamy w Warszawie iście leonkową pogodę, już nie mają co narzekać. Wszystkie pieski odetchnęły :P :D :P

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Wyglądają jakby im ciepło było :o :o :lol: No bo one wolą zimę :D

Jakiś czas mnie nie było, a bo to jakieś domowe zajęcia, a to goście :D
Ale takich gości mogłabym mieć zawsze :D

Posted

[quote name='PIKA']A co to za goście?
Sliczne goście :angel: Goście z dalekiej północy :D
To wszystko to rodzina Ironka :D

A tak podróżują pieseczki.

Posted

malawaszka napisał(a):
jesoo ale suuper :klacz: i fotki śliczne i psy :angel: :angel: :angel: też bym kciała takich gości :D a po jakiemu rozmawialiście?? 8)
Rozmawialiśmy po angielsku :roll:
Ale jestem pod ogromnym wrażeniem, podobno Finowie nie są wylewni, a tak spontanicznych i przemiłych ludzi dawno nie spotkałam.
Na dodatek poraził mnie ich profesjonalizm jeśli chodzi o leony, normalnie jestem w szoku. Baaaaaardzo dużo się dowiedziałam, baaaaardzo dużo dostałam wskazówek i w ogóle...
Fotek mam więcej, ale nie będę zanudzała 8)

Posted

adda napisał(a):
podobno Finowie nie są wylewni,

A kto Ci takich głupot napowiadał ? :o
Jest stereotyp Fin = Skandynaw a Skandynaw = Szwed
a Finowie to kompletnie inni ludzie, szczerzy, otwarci, bardzo spontaniczni, ciepli, zyczliwi i lubia wypić... wódeczke oczywiście :wink: a do tego nie lubią.......... Szwedów :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
a Finowie to kompletnie inni ludzie, szczerzy, otwarci, bardzo spontaniczni, ciepli, zyczliwi
Wypisz, wymaluj :D
Normalnie miałam zupełnie inne pojęcie o Finach, jako o ludziach z północy... że powściągliwi, że chłodni, że zamknięci w sobie...
A to guzik prawda :o :D

Posted

malawaszka napisał(a):
adda napisał(a):

aaale się droczy :lol:
Hi hi, poważnie mówię, zresztą sporo fotek mam niewyraźnych, chyba mi aparat nawala goopek jeden :roll:

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
adda napisał(a):

aaale się droczy :lol:
Hi hi, poważnie mówię, zresztą sporo fotek mam niewyraźnych, chyba mi aparat nawala goopek jeden :roll:

daawaj nie gadaj :D i opowiadaj - będą z tego dzieci?? :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
daawaj nie gadaj :D i opowiadaj - będą z tego dzieci?? :lol: :lol: :lol:
Hi hi, dzieciów nie będzie :D
Ale ja już właściwie wszystko napisałam :roll:
Co mogę dodać... psy są przepiękne... grzeczne jak nie wiem co...

Posted

adda napisał(a):
PIKA napisał(a):
a Finowie to kompletnie inni ludzie, szczerzy, otwarci, bardzo spontaniczni, ciepli, zyczliwi
Wypisz, wymaluj :D
Normalnie miałam zupełnie inne pojęcie o Finach, jako o ludziach z północy... że powściągliwi, że chłodni, że zamknięci w sobie...
A to guzik prawda :o :D

Adda dokladnie :lol:
Znalam jednego fina...nawet bardzo dobrze, się z nim "prowadzalam" :oops:
Poznalam go w Warszawie, a skąd się tu wziąl ?
Postanowil gdzies pojechać z kolegą tak sobie na weekend. Im najlepiej do Szwecji, to wsiedli w samochodzik i pojechali do Helsinek (ok. 300 km), ale się okazało, że się spóźnili na ostatni prom, no to panowie pojechali na lotnisko i ... zakupili bilety na pierwszy najblizszy odlatujący samolot :o no i to był samolot do Warszawy :lol:

Ja tam tez byłam. Poszlismy do knajpy i napatoczyla sie ich miejscowa gwiazda jazzu, zresztą facet w latach 70-tych byl w Polsce i gral z naszym jazzmenem (sławnym, ale nazwiska nie pamietam :oops: )
Jak się dowiedzial, ze ja jestem z Polski to natychmiast zaczął ze mną gadać po polsku :o i to super dobrze, a od ponad 20 lat w Polsce nie był i nie mial z polakami kontaktu :o a żeby tego było mało to odwalił "Dla przyjaciólki z Polski" 30 minutowy koncert muzyki Chopina :o i to bez nut :o

No czy to nie są zachowania czysto spontaniczne :D

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
zdjęcia zdjęcia zdjęcia szybko mi tu zdjęcia dawać :D
Olcia, na poprzedniej stronie som :D

no to to ja taka tempa nie jestem :D

to może tak :lol:

więcej zdjęć więcej zdjęć więcej zdjęć więcej zdjęć :D

Posted

O kurde PIKA, a to opowieść :D
"Moi Finowie" co prawda Chopina mi nie grali, ale werwy to mieli za tabun :D

No i każdego psa traktują pozycją wystawową :D

Posted

[quote name='Olcia']więcej zdjęć więcej zdjęć więcej zdjęć więcej zdjęć :D Proszę bardzo, lekcja poglądowa, jak mam Ironka ustawiać na wystawach :D

Posted

[quote name='malawaszka']a ja teraz nie wiem czy to Twoje psy czy ichnie?? :oops: :oops: musisz podpisywać - te i NASTĘPNE JAKIE WKLEISZ :lol: :D Bo się obrażę, jak to nie wiesz czyje moje a czyje ichnie??? :evil:

a po co oni tu przyjechali?? na wakacje?? :oops: :lol:

No, do ciepłych krajów :D
A tak naprawdę to jadą na europejską wystawę do Tulln w Austrii i jeszcze zahaczają o Budapeszt, tam obejrzą sobie swoje wnuki i wyprodukują nowe :D

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja teraz nie wiem czy to Twoje psy czy ichnie?? :oops: :oops: musisz podpisywać - te i NASTĘPNE JAKIE WKLEISZ :lol: :D

a po co oni tu przyjechali?? na wakacje?? :oops: :lol:

widzisz bierz z nich przykład oni do Addy tyle kilometór przejechali a Ty nie chcesz tym marnych 300km do nas przyjechać :evil: