adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [quote name='Wind']Czyli mamy traume przywolac, aby sie jej pozbyc 8) :lol: Terapia szokowa ... ale nie watpie, moze byc smakowita :-) Wind muszę Ci powiedzieć, że w dzieciństwie też nie cierpiałam szpinaku... ale na szczęście gusta mi się zmieniły :D A jak znajdujecie czosnek? Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda, Tiaaa ... rozmowny :evil: Zajety byl spiskowaniem na Dogo :evilbat: Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):od tamtej pory szpinaczek jest codziennie i to już hmm od prawie 2 lat i jak do tej pory mi się nie znudził Codziennie? :o A jak robisz? Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']Czyli mamy traume przywolac, aby sie jej pozbyc 8) :lol: Terapia szokowa ... ale nie watpie, moze byc smakowita :-) Wind muszę Ci powiedzieć, że w dzieciństwie też nie cierpiałam szpinaku... ale na szczęście gusta mi się zmieniły :D A jak znajdujecie czosnek? a Tyś tego czosnku uczepiłaś jak rzep psiego ogona, Adda a jadłś kiedyś ser żółty z majonezem i czosnkiem taką pastę?? Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']Czyli mamy traume przywolac, aby sie jej pozbyc 8) :lol: Terapia szokowa ... ale nie watpie, moze byc smakowita :-) Wind muszę Ci powiedzieć, że w dzieciństwie też nie cierpiałam szpinaku... ale na szczęście gusta mi się zmieniły :D A jak znajdujecie czosnek? Czosneczek PYCHOTKA. Czasami robimy sobie sobotnie wieczory czosnkowo-pieczywkowe na odstraszenie wiedzm i wilkolakow :lol: Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [quote name='Wind']adda, Tiaaa ... rozmowny :evil: Zajety byl spiskowaniem na Dogo :evilbat: A jednak! :roll: Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']adda, Tiaaa ... rozmowny :evil: Zajety byl spiskowaniem na Dogo :evilbat: A jednak! :roll: No popatrz! A jednak 0X Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):od tamtej pory szpinaczek jest codziennie i to już hmm od prawie 2 lat i jak do tej pory mi się nie znudził Codziennie? :o A jak robisz? rizmrażam pożniej mieszma z mlekiem, jajkiem, troszkę masełka, i zasmażka a do tego kotlet sojowy Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Wind napisał(a):Czosneczek PYCHOTKA. Czasami robimy sobie sobotnie wieczory czosnkowo-pieczywkowe na odstraszenie wiedzm i wilkolakow :lol: I to mi się podoba :D Widzisz Olcia, musisz główkę czosnku dowalić :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Wind napisał(a):No popatrz! A jednak 0X Trza było nie wtajemniczać :roll: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Wind napisał(a):Czosneczek PYCHOTKA. Czasami robimy sobie sobotnie wieczory czosnkowo-pieczywkowe na odstraszenie wiedzm i wilkolakow :lol: I to mi się podoba :D Widzisz Olcia, musisz główkę czosnku dowalić :D pieczywno z czosnkiem i serem zjem, ale tylko w tej postaci, normalnie osoby gar dla was zrobie Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Wind napisał(a):No popatrz! A jednak 0X Trza było nie wtajemniczać :roll: może w ten sposób więcej zdjęc zobaczymy bo będzie rodzinna konkurencja kto da lepsze :D a my na tym skorzystamy :lol: Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):pieczywno z czosnkiem i serem zjem, ale tylko w tej postaci, normalnie osoby gar dla was zrobie Znaczy Ciebie też trzeba przeszkolić w kwestii czosnku :D Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A u nas w przedszkolu nie daję szpinaku :o ej to jakieś lewe przedszkola macie, żeby nie mieć koszmarów z dzieciństwa jak pani wpych Ci łyżkę do gardła ze szpinakiem i mówi no zjedz przecież to same witaminki :lol: Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']pieczywno z czosnkiem i serem zjem, ale tylko w tej postaci, normalnie osoby gar dla was zrobie Znaczy Ciebie też trzeba przeszkolić w kwestii czosnku :D adda, Ty tez z tych co odczyniaja zle moce? ;) Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):pieczywno z czosnkiem i serem zjem, ale tylko w tej postaci, normalnie osoby gar dla was zrobie Znaczy Ciebie też trzeba przeszkolić w kwestii czosnku :D ja na sam zapach czosmku wychodze :D z domu Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A u nas w przedszkolu nie daję szpinaku :o Cudowne przedszkole :iloveyou: Ja pamietam nie tylko szpinak, ale rowniez kotlety mielone i buraki ... buuu ... trauma do dzisiaj :( Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [quote name='Wind']adda, Ty tez z tych co odczyniaja zle moce? ;) KOCHAM CZOSNEK!!! Mogę jeść do sałatek, do surówek, do mięs, do zup, do kefirku z koperkiem i startym ogóreczkiem, surowy, podsmażany, z grilla......... Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']adda, Ty tez z tych co odczyniaja zle moce? ;) KOCHAM CZOSNEK!!! Mogę jeść do sałatek, do surówek, do mięs, do zup, do kefirku z koperkiem i startym ogóreczkiem, surowy, podsmażany, z grilla......... Pokrewna z Ciebie dusza :-) Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [quote name='Olcia']ja na sam zapach czosmku wychodze :D z domu To co, zostawisz nas samych? :o Gościnna... Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Wind napisał(a):Pokrewna z Ciebie dusza :-) Pewnie :D Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Wind napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A u nas w przedszkolu nie daję szpinaku :o Cudowne przedszkole :iloveyou: Ja pamietam nie tylko szpinak, ale rowniez kotlety mielone i buraki ... buuu ... trauma do dzisiaj :( BURAKI uwielbiam, moge jesc jesc na ciepło na zimno, smażone gotowane, na różne sposoby Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']ja na sam zapach czosmku wychodze :D z domu To co, zostawisz nas samych? :o Gościnna... mam katar więc na razie nic nie czuje i mam nadzieje że do niedzieli mi nie przejdzie :D Quote
Recommended Posts