Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):pychotka nie znacie sie na szpinaku :lol:oj Olcia nie zaczynaj ,może na czym innym to nie ale szpinak :-? Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kokardki i kubraczki kupowałaś? :o Przeca pisałam, że firany użyję w tym celu 8) Żarełko kupowałam, a co się nad tym namyślałam... :roll: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):to to juz Ci mówię masz być pod dzwiami w niedziele o której chcesz, u mnie szpinaku nie braknie nigdy minimum 3 w zamrażalce leżą A to nie będzie ze świeżego? :evilbat: i przestań marudzić i się wykręcać jak co poniektórzy ze zdjęciami, tylko w niedziele Cię na szpinaku widzę, a z zywego surowca mogę Ci niedługo szczawiówkę zaserwować w wykonaniu mojej mamy z własnego działkowego szczawiku :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):raz robiłam ze świeżego, ale nie za bardzo mi smakował, może dlatego że za duże kawałki były :o Nie cierpię robić ze świeżego, bo nie mam cierpliwości piasku płukać i potem w zębach zgrzyta :roll: Ale jak ktoś dobrze wypłucze, to smak..... :angel: I duże kawały - mniam... Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):i przestań marudzić i się wykręcać jak co poniektórzy ze zdjęciami, tylko w niedziele Cię na szpinaku widzę Wstępnie nie mam planów na niedzielę (chyba że TZ ma, ale nic nie mówił), to może... może... :D Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 A ja tylko świeżutkiego używam /dobrze wypłukanego/ ,bo jak raz zrobiłam mrożony to mi dziecko powiedziało ze mu krowa k... na talerz zrobiła. Adda sorry zapomniałam o firankach :lol: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 no widzisz ja też wcześniej z działki wracam do domu, oczywiście z nową sesją zdjęciową, także zaraszam zapraszam bardzo serdecznie, w niedziele do mnie korków nie ma :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']A ja tylko świeżutkiego używam /dobrze wypłukanego/ Już jadę :D bo jak raz zrobiłam mrożony to mi dziecko powiedziało ze mu krowa k... na talerz zrobiła. To było więcej dla Ciebie :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Tysz nie lubię mrożonego :x Trza było Olci rzucić 8) Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A ja tylko świeżutkiego używam /dobrze wypłukanego/ Już jadę :D a jedź sobie :evil: Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A ja tylko świeżutkiego używam /dobrze wypłukanego/ Już jadę :D a jedź sobie :evil:no i patrz a też chciała jechac ino nie na szpinak a za ślązakiem Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Cos nie bardzo moge sie przekonac do tego Waszego szpinaku ... uraz z dziecinstwa :( Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Wind napisał(a):Cos nie bardzo moge sie przekonac do tego Waszego szpinaku ... uraz z dziecinstwa :( Wind przecie Ty też mieszkasz w warszawie, to wpadnij do mnie na bródno w niedziele na szpinaczek my Cię z Addą przekonamy że dobry :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):Wind przecie Ty też mieszkasz w warszawie, to wpadnij do mnie na bródno w niedziele na szpinaczek my Cię z Addą przekonamy że dobry :D Ot to :D Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):Wind napisał(a):Cos nie bardzo moge sie przekonac do tego Waszego szpinaku ... uraz z dziecinstwa :( Wind przecie Ty też mieszkasz w warszawie, to wpadnij do mnie na bródno w niedziele na szpinaczek my Cię z Addą przekonamy że dobry :D Dziekuje za zaproszenie :D Pomysle, bo nie wiem jakie plany czyni moj TZ ;) A nie bardzo chce Go samotnego zostawiac ;) Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Wind napisał(a):Dziekuje za zaproszenie :D Pomysle, bo nie wiem jakie plany czyni moj TZ ;) A nie bardzo chce Go samotnego zostawiac ;) to co za probelm zabierz go ze sobą, przecież nie jest zielony i nie pomylimy go ze szpinakiem i nie zjemy :D Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):Wind napisał(a):Dziekuje za zaproszenie :D Pomysle, bo nie wiem jakie plany czyni moj TZ ;) A nie bardzo chce Go samotnego zostawiac ;) to co za probelm zabierz go ze sobą, przecież nie jest zielony i nie pomylimy go ze szpinakiem i nie zjemy :D :lol: :lol: :lol: Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='adda']Wind, a TZ jak ze szpinakiem stoi? Przed chwila zapytalam: "lubisz szpinak", mruknal cos takiego "mrrr ... nieeeee ... mrrrr ... " i zaglebil sie w notebooku :lol: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 to będzie taka grupowa terapia pt"lęki i niechęci z dzieciństwa" w roli głównej szpinak Quote
Wind Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):to będzie taka grupowa terapia pt"lęki i niechęci z dzieciństwa" w roli głównej szpinak Czyli mamy traume przywolac, aby sie jej pozbyc 8) :lol: Terapia szokowa ... ale nie watpie, moze byc smakowita :-) Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Wind napisał(a):Przed chwila zapytalam: "lubisz szpinak", mruknal cos takiego "mrrr ... nieeeee ... mrrrr ... " i zaglebil sie w notebooku :lol: Taaa... rozmowny Ci On... :lol: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Wind napisał(a):Olcia napisał(a):to będzie taka grupowa terapia pt"lęki i niechęci z dzieciństwa" w roli głównej szpinak Czyli mamy traume przywolac, aby sie jej pozbyc 8) :lol: Terapia szokowa ... ale nie watpie, moze byc smakowita :-) ja też miałam takie odczucia z przedszkolnego szpinaku tzn. czegoś zielonego z wody, bo tego szpinakiem nie można nazwać, póki mi ktoś nie zrobił i od tamtej pory szpinaczek jest codziennie i to już hmm od prawie 2 lat i jak do tej pory mi się nie znudził Quote
Recommended Posts