Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja..orzeszki to miod cud,
ale nie ma to jak mlode ziemniaczki z maselkiem i koperkiem....

jeju dziewczyny, jaki ja przecudowny bez zerwalam....w calym domu pieknie pachnie! :D

Posted

[quote name='Ariadna']Alicja..orzeszki to miod cud,
ale nie ma to jak mlode ziemniaczki z maselkiem i koperkiem....

jeju dziewczyny, jaki ja przecudowny bez zerwalam....w calym domu pieknie pachnie! :D
po ziemniaczki to ide jutro na targ ,a w omku pachną mi ostatnie chyba już konwalie

Posted

[quote name='Ariadna']ale nie ma to jak mlode ziemniaczki z maselkiem i koperkiem.... Wczoraj jadłam :D

Ja jakoś nie mam przeonania do ciętych kwiatów, bo nie chce mi się wody zmieniać :oops:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Ariadna']ale nie ma to jak mlode ziemniaczki z maselkiem i koperkiem.... Wczoraj jadłam :D

Ja jakoś nie mam przeonania do ciętych kwiatów, bo nie chce mi się wody zmieniać :oops:

wczoraj jadlas?..te resztki po gosciach? :lol:

i jakie ciete, jakie ciete- wlasnorecznie zrywane!!! :wink:

Posted

[quote name='Ariadna']wczoraj jadlas?..te resztki po gosciach? :lol: Z gośćmi :D

i jakie ciete, jakie ciete- wlasnorecznie zrywane!!! :wink:

Wtedy nie trzeba wody zmieniać? :o

Posted

[quote name='Ariadna'][quote name='adda'][quote name='Ariadna']ale nie ma to jak mlode ziemniaczki z maselkiem i koperkiem.... Wczoraj jadłam :D

wczoraj jadlas?..te resztki po gosciach? :lol:

i jakie ciete, jakie ciete- wlasnorecznie zrywane!!! :wink:potem nie dziwota ze 5 kg spadła :roll: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
potem nie dziwota ze 5 kg spadła :roll: :lol:
A to nie wiesz, że kto jada ostatki ten piękny i gładki :lol: :lol: :lol:

Posted

adda napisał(a):
potem nie dziwota ze 5 kg spadła :roll: :lol:
A to nie wiesz, że kto jada ostatki ten piękny i gładki :lol: :lol: :lol:
masz rację :oops: muszę zastosować :roll:

Posted

Koniecznie, a jak masz żartych gości to na pewno schudniesz :lol:

Posted

adda napisał(a):
Koniecznie, a jak masz żartych gości to na pewno schudniesz :lol:
jużmyślę kogo zaprosić :roll:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
ja zaraz zaczynam robić szpinak kto chętny to zapraszam
O jejku, ja, ja!!!!!!!!!!!!!!

no to zaraz Cie widze u siebie na szpinaczku, drogę mniej więcej znasz

Posted

adda napisał(a):
Czosnku dowal :D

a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
zrobie Ci oddzielnie :D
Adda ja mówię poważnie bo zrobie więcej, a jak nie przyejdziesz to Ci normalnie przyjade i za brame wrzuce :evil:

Posted

Olcia napisał(a):
adda napisał(a):
Czosnku dowal :D

a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
zrobie Ci oddzielnie :D
Adda ja mówię poważnie bo zrobie więcej, a jak nie przyejdziesz to Ci normalnie przyjade i za brame wrzuce :evil:
ja tez lubię z czosnkiem :D , ale do mnie nie dorzucisz :(

Posted

Hi hi, Olcia, za późno piszesz do mnie :D Ja siem cały dzień szlajałam w celach zakupowych (oczywiście psich) i padniętam :roll:
Ale jak kiedyś napiszesz siakoś wcześniej to jezdem pod Twoimi drzwiami 8) Szpinak mam wrażenie jeszcze nie więdnie :P

Posted

adda napisał(a):
Hi hi, Olcia, za późno piszesz do mnie :D Ja siem cały dzień szlajałam w celach zakupowych (oczywiście psich) i padniętam :roll:
Ale jak kiedyś napiszesz siakoś wcześniej to jezdem pod Twoimi drzwiami 8) Szpinak mam wrażenie jeszcze nie więdnie :P

to to juz Ci mówię masz być pod dzwiami w niedziele o której chcesz, u mnie szpinaku nie braknie nigdy minimum 3 w zamrażalce leżą

Posted

adda napisał(a):
Kokardki i kubraczki kupowałaś? :o

Posted

Olcia napisał(a):
to to juz Ci mówię masz być pod dzwiami w niedziele o której chcesz, u mnie szpinaku nie braknie nigdy minimum 3 w zamrażalce leżą
A to nie będzie ze świeżego? :evilbat:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):

raz robiłam ze świeżego, ale nie za bardzo mi smakował, może dlatego że za duże kawałki były :o

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
Le mrożony szpinak :x