adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Dieta Wind nazywa się dietą CUD , bo będzie CUD jak przeżyjesz :wink: :lol: Dobre, dobre :lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 a mnie dziś naszło na orzeszki w chipsie miam ostre :wink: Quote
Ariadna Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Alicja..orzeszki to miod cud, ale nie ma to jak mlode ziemniaczki z maselkiem i koperkiem.... jeju dziewczyny, jaki ja przecudowny bez zerwalam....w calym domu pieknie pachnie! :D Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='Ariadna']Alicja..orzeszki to miod cud, ale nie ma to jak mlode ziemniaczki z maselkiem i koperkiem.... jeju dziewczyny, jaki ja przecudowny bez zerwalam....w calym domu pieknie pachnie! :D po ziemniaczki to ide jutro na targ ,a w omku pachną mi ostatnie chyba już konwalie Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [quote name='Ariadna']ale nie ma to jak mlode ziemniaczki z maselkiem i koperkiem.... Wczoraj jadłam :D jeju dziewczyny, jaki ja przecudowny bez zerwalam....w calym domu pieknie pachnie! :D Ja jakoś nie mam przeonania do ciętych kwiatów, bo nie chce mi się wody zmieniać :oops: Quote
Ariadna Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='adda'][quote name='Ariadna']ale nie ma to jak mlode ziemniaczki z maselkiem i koperkiem.... Wczoraj jadłam :D jeju dziewczyny, jaki ja przecudowny bez zerwalam....w calym domu pieknie pachnie! :D Ja jakoś nie mam przeonania do ciętych kwiatów, bo nie chce mi się wody zmieniać :oops: wczoraj jadlas?..te resztki po gosciach? :lol: i jakie ciete, jakie ciete- wlasnorecznie zrywane!!! :wink: Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [quote name='Ariadna']wczoraj jadlas?..te resztki po gosciach? :lol: Z gośćmi :D i jakie ciete, jakie ciete- wlasnorecznie zrywane!!! :wink: Wtedy nie trzeba wody zmieniać? :o Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='Ariadna'][quote name='adda'][quote name='Ariadna']ale nie ma to jak mlode ziemniaczki z maselkiem i koperkiem.... Wczoraj jadłam :D jeju dziewczyny, jaki ja przecudowny bez zerwalam....w calym domu pieknie pachnie! :D Ja jakoś nie mam przeonania do ciętych kwiatów, bo nie chce mi się wody zmieniać :oops: wczoraj jadlas?..te resztki po gosciach? :lol: i jakie ciete, jakie ciete- wlasnorecznie zrywane!!! :wink:potem nie dziwota ze 5 kg spadła :roll: :lol: Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):potem nie dziwota ze 5 kg spadła :roll: :lol: A to nie wiesz, że kto jada ostatki ten piękny i gładki :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):potem nie dziwota ze 5 kg spadła :roll: :lol: A to nie wiesz, że kto jada ostatki ten piękny i gładki :lol: :lol: :lol:masz rację :oops: muszę zastosować :roll: Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):masz rację :oops: muszę zastosować :roll: Koniecznie, a jak masz żartych gości to na pewno schudniesz :lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):masz rację :oops: muszę zastosować :roll: Koniecznie, a jak masz żartych gości to na pewno schudniesz :lol:jużmyślę kogo zaprosić :roll: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 ja zaraz zaczynam robić szpinak kto chętny to zapraszam Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):ja zaraz zaczynam robić szpinak kto chętny to zapraszam O jejku, ja, ja!!!!!!!!!!!!!! Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):ja zaraz zaczynam robić szpinak kto chętny to zapraszam O jejku, ja, ja!!!!!!!!!!!!!! no to zaraz Cie widze u siebie na szpinaczku, drogę mniej więcej znasz Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):ja zaraz zaczynam robić szpinak kto chętny to zapraszamzjadło by się :roll: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Czosnku dowal :D a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj zrobie Ci oddzielnie :D Adda ja mówię poważnie bo zrobie więcej, a jak nie przyejdziesz to Ci normalnie przyjade i za brame wrzuce :evil: Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):Czosnku dowal :D a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj zrobie Ci oddzielnie :D Adda ja mówię poważnie bo zrobie więcej, a jak nie przyejdziesz to Ci normalnie przyjade i za brame wrzuce :evil:ja tez lubię z czosnkiem :D , ale do mnie nie dorzucisz :( Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Hi hi, Olcia, za późno piszesz do mnie :D Ja siem cały dzień szlajałam w celach zakupowych (oczywiście psich) i padniętam :roll: Ale jak kiedyś napiszesz siakoś wcześniej to jezdem pod Twoimi drzwiami 8) Szpinak mam wrażenie jeszcze nie więdnie :P Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Hi hi, Olcia, za późno piszesz do mnie :D Ja siem cały dzień szlajałam w celach zakupowych (oczywiście psich) i padniętam :roll: Ale jak kiedyś napiszesz siakoś wcześniej to jezdem pod Twoimi drzwiami 8) Szpinak mam wrażenie jeszcze nie więdnie :P to to juz Ci mówię masz być pod dzwiami w niedziele o której chcesz, u mnie szpinaku nie braknie nigdy minimum 3 w zamrażalce leżą Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Hi hi, Olcia, za późno piszesz do mnie :D Ja siem cały dzień szlajałam w celach zakupowych (oczywiście psich) i padniętam :roll: Ale jak kiedyś napiszesz siakoś wcześniej to jezdem pod Twoimi drzwiami 8) Szpinak mam wrażenie jeszcze nie więdnie :PKokardki i kubraczki kupowałaś? :o Quote
adda Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):to to juz Ci mówię masz być pod dzwiami w niedziele o której chcesz, u mnie szpinaku nie braknie nigdy minimum 3 w zamrażalce leżą A to nie będzie ze świeżego? :evilbat: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):to to juz Ci mówię masz być pod dzwiami w niedziele o której chcesz, u mnie szpinaku nie braknie nigdy minimum 3 w zamrażalce leżą A to nie będzie ze świeżego? :evilbat: raz robiłam ze świeżego, ale nie za bardzo mi smakował, może dlatego że za duże kawałki były :o Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):to to juz Ci mówię masz być pod dzwiami w niedziele o której chcesz, u mnie szpinaku nie braknie nigdy minimum 3 w zamrażalce leżą A to nie będzie ze świeżego? :evilbat:Le mrożony szpinak :x Quote
Recommended Posts