Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 peter7 napisał(a):A bardzo czerwone te truskawki???? Bo jak tak to mozna sie bać- pewnie podlewane krwią :evilbat: :evilbat: :evilbat: No wlasnie ... taka slodka namiastka slodkiej krwi 0X :evilbat: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Wind napisał(a): jedyne 15 PLN za kg ;) :o Że co? :o Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 [quote name='Ariadna']....a wy tylko plotkujecie ( nie zebym byla zazdrosna :lol: :wink: )...zdjecia wklejac do jednej z moich ulubionych galerii 8) Ariadna, gości dzisiaj miałam na grillu, fotecek niet :( Quote
Ariadna Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 asher napisał(a):Wind napisał(a):Oj asher! Mieszkasz na Kabatach a mnozysz trudnosci w dostaniu truskaweczek 8) Byly i pewnie jeszcze sa przy stacji Metra Kabaty. Piekne, rumiane z Twoim ulubionym piaseczkiem ... jedyne 15 PLN za kg ;) :oops: a bo ja jeszcze dzisiaj z domu nie wychodziłam :oops: Psa wysłałam na wakacje do rodzicow, a sama zbieram siły na wieczorno-nocne gnojenie się :wink: na czym to wieczorno-nocne gnojenie sie ma polegac? :lol: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Poświata napisał(a)::o No co Ty? Gości nie obfociłaś??? No coś Ty :o Gości? A kto by oglądał? Pieski się ogląda :D Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 [quote name='Ariadna']na czym to wieczorno-nocne gnojenie sie ma polegac? :lol: Też ciekawam :o Ariadna, gdzie Ty mieszkasz? Quote
Ariadna Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 adda napisał(a):Poświata napisał(a)::o No co Ty? Gości nie obfociłaś??? No coś Ty :o Gości? A kto by oglądał? Pieski się ogląda :D my, foty TWOICH gosci z checia bysmy obaczyly 8) Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Ariadna napisał(a):my, foty TWOICH gosci z checia bysmy obaczyly 8) Hi hi, za późno, paszliii :D Quote
Ariadna Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 hehhh..bos nam rychlo w czas o nich powiedziala :lol: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Za długo spałam 8) A zresztą wchodziliby w kadr pieskom :lol: Quote
Katerinas Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka'] proszę przypomnij sobie jak się to nazywa :angel: Chyba mam to na rachunku napisane :roll: Sprawdzę później :D adda - Ładnie się usmiecham o namiary na pana spryskiwacza :D :D Bo dziś mnie szlag trafił wieczorem :evil: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 [quote name='Katerinas']adda - Ładnie się usmiecham o namiary na pana spryskiwacza :D :D Bo dziś mnie szlag trafił wieczorem :evil: Zaraz odszukam i wyślę Ci na priva 8) Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 adda napisał(a):Wind napisał(a): jedyne 15 PLN za kg ;) :o Że co? :o adda, Przeciez mieszkalas na Kabatch, wiec co sie dziwujesz, he? :roll: :D Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Wind napisał(a):adda, Przeciez mieszkalas na Kabatch, wiec co sie dziwujesz, he? :roll: :D Ja mieszkałam na Imielinie, tam było taniej :lol: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 No widzisz... Zawsze się dziwiłam dlaczego te Kabaty takie drogie :roll: A to z powodu truskawek :lol: Quote
LAZY Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 U mnie na działce jeszcze nie ma truskawek...wiec przestancie o nich tak gadac! :evil: Asher a Tobie za te zdjęcai to się należy jakiś klaps w dupe! I to wcale nie będzie gra wstepna! :evilbat: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 [quote name='LAZY']U mnie na działce jeszcze nie ma truskawek...wiec przestancie o nich tak gadac! :evil: Zawsze możesz na Kabatach kupić... taniocha... :roll: Asher a Tobie za te zdjęcai to się należy jakiś klaps w dupe! I to wcale nie będzie gra wstepna! :evilbat: Jakie zdjęcia? :o Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 No i tak rozpętałam wojnę truskawkową :lol: U nas na prowincji były te szklarniówki po10 zł za kilogram , ale takie jakieś nie truskawkowe ,więc juz mi przeszło i odmrażam zeszłoroczne /były zahibernowane :lol: /a poczekam na te z grządki /juz kwitną/.Myślę że na dzień dziecka se zaserwuję :roll: /w końcu jestem dziecko mojej mamy/ Quote
Ariadna Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='adda'][quote name='Ariadna']na czym to wieczorno-nocne gnojenie sie ma polegac? :lol: Też ciekawam :o Ariadna, gdzie Ty mieszkasz? Obecnie Aarhus (Dania)-ale rodowod mam szczecisnki! :wink: :D Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Alicja, ale to nie będzie chyba grządka ze Ślunska, taka opylona :roll: :D Quote
Ariadna Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 /.Myślę że na dzień dziecka se zaserwuję :roll: /w końcu jestem dziecko mojej mamy/ ...kazdy argument dobry :lol: ...poza tym mrozone sa rwonie dobre... mozna je zmielic i z ryzem gotowanym na mleku podac...i tez palce lizac! Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Ariadna napisał(a):Obecnie Aarhus (Dania)-ale rodowod mam szczecisnki! :wink: :D Jakiś czas temu zastanawiałam się gdzie to Asrhus jest :oops: I jak tam się mieszka? Bo Danię znam tylko z literatury Chmielewskiej i utkwiło mi, że Duńczycy są niesamowicie uczciwi 8) Quote
LAZY Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Przestancie!! A Asher fotki truskaweczek wstawiła... :evil: Wredne babska...na Kabaty przzyjedz...wrrr..jakby u nas nie bylo...ale teraz nie mam pod reka..weic koneic gadania..i foty dawaj! :evilbat: Quote
Recommended Posts