Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

peter7 napisał(a):
A bardzo czerwone te truskawki????

Bo jak tak to mozna sie bać- pewnie podlewane krwią :evilbat: :evilbat: :evilbat:

No wlasnie ... taka slodka namiastka slodkiej krwi 0X :evilbat:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ariadna']....a wy tylko plotkujecie ( nie zebym byla zazdrosna :lol: :wink: )...zdjecia wklejac do jednej z moich ulubionych galerii 8) Ariadna, gości dzisiaj miałam na grillu, fotecek niet :(

Posted

asher napisał(a):
Wind napisał(a):
Oj asher! Mieszkasz na Kabatach a mnozysz trudnosci w dostaniu truskaweczek 8) Byly i pewnie jeszcze sa przy stacji Metra Kabaty. Piekne, rumiane z Twoim ulubionym piaseczkiem ... jedyne 15 PLN za kg ;)

:oops: a bo ja jeszcze dzisiaj z domu nie wychodziłam :oops: Psa wysłałam na wakacje do rodzicow, a sama zbieram siły na wieczorno-nocne gnojenie się :wink:

na czym to wieczorno-nocne gnojenie sie ma polegac? :lol:

Posted

adda napisał(a):
Poświata napisał(a):
:o No co Ty? Gości nie obfociłaś???
No coś Ty :o Gości? A kto by oglądał?
Pieski się ogląda :D

my, foty TWOICH gosci z checia bysmy obaczyly 8)

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka'] proszę przypomnij sobie jak się to nazywa :angel: Chyba mam to na rachunku napisane :roll:
Sprawdzę później :D

adda - Ładnie się usmiecham o namiary na pana spryskiwacza :D :D
Bo dziś mnie szlag trafił wieczorem :evil:

Posted

[quote name='Katerinas']adda - Ładnie się usmiecham o namiary na pana spryskiwacza :D :D
Bo dziś mnie szlag trafił wieczorem :evil: Zaraz odszukam i wyślę Ci na priva 8)

Posted

adda napisał(a):
Wind napisał(a):
jedyne 15 PLN za kg ;)
:o Że co? :o

adda,

Przeciez mieszkalas na Kabatch, wiec co sie dziwujesz, he? :roll: :D

Posted

Wind napisał(a):
adda,
Przeciez mieszkalas na Kabatch, wiec co sie dziwujesz, he? :roll: :D
Ja mieszkałam na Imielinie, tam było taniej :lol:

Posted

U mnie na działce jeszcze nie ma truskawek...wiec przestancie o nich tak gadac! :evil: Asher a Tobie za te zdjęcai to się należy jakiś klaps w dupe! I to wcale nie będzie gra wstepna! :evilbat:

Posted

[quote name='LAZY']U mnie na działce jeszcze nie ma truskawek...wiec przestancie o nich tak gadac! :evil: Zawsze możesz na Kabatach kupić... taniocha... :roll:

Asher a Tobie za te zdjęcai to się należy jakiś klaps w dupe! I to wcale nie będzie gra wstepna! :evilbat:
Jakie zdjęcia? :o

Posted

No i tak rozpętałam wojnę truskawkową :lol:
U nas na prowincji były te szklarniówki po10 zł za kilogram , ale takie jakieś nie truskawkowe ,więc juz mi przeszło i odmrażam zeszłoroczne /były zahibernowane :lol: /a poczekam na te z grządki /juz kwitną/.Myślę że na dzień dziecka se zaserwuję :roll: /w końcu jestem dziecko mojej mamy/

Posted

[quote name='adda'][quote name='Ariadna']na czym to wieczorno-nocne gnojenie sie ma polegac? :lol: Też ciekawam :o
Ariadna, gdzie Ty mieszkasz?

Obecnie Aarhus (Dania)-ale rodowod mam szczecisnki! :wink: :D

Posted

/.Myślę że na dzień dziecka se zaserwuję :roll: /w końcu jestem dziecko mojej mamy/

...kazdy argument dobry :lol: ...poza tym mrozone sa rwonie dobre... mozna je zmielic i z ryzem gotowanym na mleku podac...i tez palce lizac!

Posted

Ariadna napisał(a):
Obecnie Aarhus (Dania)-ale rodowod mam szczecisnki! :wink: :D
Jakiś czas temu zastanawiałam się gdzie to Asrhus jest :oops: I jak tam się mieszka? Bo Danię znam tylko z literatury Chmielewskiej i utkwiło mi, że Duńczycy są niesamowicie uczciwi 8)

Posted

Przestancie!! A Asher fotki truskaweczek wstawiła... :evil:
Wredne babska...na Kabaty przzyjedz...wrrr..jakby u nas nie bylo...ale teraz nie mam pod reka..weic koneic gadania..i foty dawaj! :evilbat: