Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
adda napisał(a):
tsode napisał(a):
A wystawiasz tylko Malucha? :o
Nooooo :D
to się czyta jakbyś była w posiadaniu Fiata 126p :lol:

Alicja,
ale za to najwyższej klasy na świecie
tuningowany :lol:

Posted

tsode napisał(a):
A piękny Irydzio i subtelna Lenka w domku :cry:

Ircio musi przytyć po Lenkowej cieczce, a Lence daję dwa miechy odpoczynku i od września ruszamy w klasie championów!!! No i jak się uda to potem maluszki :angel:

Posted

adda napisał(a):
Wychodzom o 13.10 i som na ringu 10 :D Mały wchodzi pierwszy, nie spóźnij się :lol:

Nie spóźnie się bo obiecałam Bei że jej pokibicuje przy Beju - azjacie a oni koło 11 wychodzą :lol:
Mój TZ chciał lełony łobejrzeć :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='PIKA'][quote name='adda'] :o
:o :o
:o :o :o
:o :o :o :o

co się dziwisz, że chłop chce lełosie oglądnąć ? I jeszcze się dziwi, ze ja się dziwię, ze ona się dziwi

Posted

[quote name='PIKA']co się dziwisz, że chłop chce lełosie oglądnąć ? I jeszcze się dziwi, ze ja się dziwię, ze ona się dziwi
Ja się dziwię, że jak on chce leosie oglądać to Ty oczami przewracasz.

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='adda'][quote name='PIKA'][quote name='adda'] :o
:o :o
:o :o :o
:o :o :o :o

co się dziwisz, że chłop chce lełosie oglądnąć ? I jeszcze się dziwi, ze ja się dziwię, ze ona się dziwi
ciąg arytmetyczny :smhair2: :wink: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
a lełeosie są cud - siem zakochałam :oops: w lełosiu oczywista nasz sąsiad niestety już wyjechał, ale wczorajsze i dzisiejsze spotkania były baaardzo przyjacielskie, pewnie znowu przyjadą :P
mój diadbeł przestał drzeć japę wreszcie

Posted

Wind napisał(a):
adda napisał(a):
Wojtecki napisał(a):
no, chyba ,że jak znam życie - znajdzie się jakaś życzliwa duszyczka i uprzejmie doniesie :evilbat: :D

Donosicielom mówimy: nie!!! :evilbat:

Owszem mowimy NIE, ale co solidarnosc jajnikow, to solidarnosc jajnikow ;) :lol:

Czyli jesteście , jak to kobiałki , za a nawet przeciw :lol:

Posted

[quote name='adda']Wojtecki, masz jajniki? Wiesz... tu chodzi o solidarność :roll:

Nie mam :lol:
A jak nie wierzycie, to zapraszam na spotkanko, podczas którego - w miłej atmosferze - porównamy nasze hmm... poglądy (??) 8)

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind']adduniu, Ty tak wprost? :oops: :oops: :lol:
Tak wirtualnie to ja odważna jestem :lol: :lol: :lol:

Coś mi się wydaje, że ta odwaga to taka wirtualna tylko .... :wink:

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
jeszcze jeszcze :laola:

Pomponów Ci mało? :o

No, no, :lol:
widzę,że ten topic "zbacza" w coraz ciekawszym kierunku.... 8)

Posted

adda napisał(a):
Ka-ka napisał:
a adda, ona jest tolerancyjna prawda, adda ??

Jezdem, jezdem

i chwała Ci za to :D i do tej pory zastanawiam się, JAK SIĘ SMIEJE NORKA ?????? :o

Wojtecki napisał(a):
Coś mi się wydaje, że ta odwaga to taka wirtualna tylko ....

Wojetcki, Ty addy nie prowokuj :lol:

a tak poza tym, to :placz: jestem w w-wce, a ja wystawę nie pójdę...a pokibicowałabym Maluszkowi (chyba, że by się pokrył [w ocenie, of course :lol:] z suczkami rottkami )

powodzenia jutro !!!!!! 8)

P>S>będą maluszki ???dżiz.....dobrze, że w domku nie mieszkam, bo mi sie leosie coraz bardziej podobają i jeszcze by mi odbiło :lol: :wink:

Posted

Adda, juz sie nie moge doczekac kiedy usciskam Ironka :lilangel: :biggrina: A o ktorej godzinie bedziesz? ring? 8)

Kaka, czemu nie bedziesz na wystawie? :(

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='adda']Wojtecki, masz jajniki? Wiesz... tu chodzi o solidarność :roll:

Nie mam :lol:
A jak nie wierzycie, to zapraszam na spotkanko, podczas którego - w miłej atmosferze - porównamy nasze hmm... poglądy (??) 8)
Noooo, dziewczyny, odrzucic takie wyzwanie to dyshonor 8)

Posted

adda napisał(a):

a pamietasz o mnie?
8)
Ha! Zapisałam sobie jaki ma numer, żeby nie pominąć :D
Myślę, że jak mały wchodzi pierwszy to będe miała looz:D

a może podać Ci mój numer ? 8) :lol:

Posted

Wojtecki, to nie biuro matrymonialne 8) tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek :lol: normalnie ban z miejsca powinien być :lol:

anetta, strasznie bym chciała, może juz bym przeżyła zarwanie kolejnej nocy (w pon. się bronię, a kiepsko z moja wiedzą-coś woooolno te pytanka wchodzą, woooolnooooo....) :wink: 8)

ale w-wke zapamiętałam, jako.....droga wystawę :evil: :evil: :evil: a ja teraz kwiczę o każdą złotówkę, bo mam coś portfel ostatnio za lekki 0X

Posted

[quote name='Ka-ka']Wojtecki, to nie biuro matrymonialne 8) tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek :lol: normalnie ban z miejsca powinien być :lol:

Ka-Ka moja kochana : to co napisałaś , to jest właśnie klasyczna , najczystszej wody solidarność jajników :lol:

Twoje Koleżanki pisały na 10-ciu stronach takie rzeczy, że już powinny być dożywotnio zbanowane :lol: :lol: :lol: a mnie chcesz ukamienować po trzech malutkich pościkach :wink: :wink:
Oj, niedobra, wiesz,że to się kwalifikuję "na gołą" ? 8) :wink:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Ka-ka']Wojtecki, to nie biuro matrymonialne 8) tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek :lol: normalnie ban z miejsca powinien być :lol:

Ka-Ka moja kochana : to co napisałaś , to jest właśnie klasyczna , najczystszej wody solidarność jajników :lol:

Twoje Koleżanki pisały na 10-ciu stronach takie rzeczy, że już powinny być dożywotnio zbanowane :lol: :lol: :lol: a mnie chcesz ukamienować po trzech malutkich pościkach :wink: :wink:
ciekawe, jak działają kawiarenki w Zakopanem :hmmmm:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='Ka-ka']Wojtecki, to nie biuro matrymonialne 8) tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek :lol: normalnie ban z miejsca powinien być :lol:

ciekawe, jak działają kawiarenki w Zakopanem :hmmmm:

Jedną , która jest na Krupówkach - wykupiłem i zamknąłem na czas pobytu tam pewnych osób :wink:

Posted

Wojtecki napisał(a):
Ka-ka napisał:
Wojtecki, to nie biuro matrymonialne tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek normalnie ban z miejsca powinien być

Ka-Ka moja kochana : to co napisałaś , to jest właśnie klasyczna , najczystszej wody solidarność jajników

Twoje Koleżanki pisały na 10-ciu stronach takie rzeczy, że już powinny być dożywotnio zbanowane a mnie chcesz ukamienować po trzech malutkich pościkach
Oj, niedobra, wiesz,że to się kwalifikuję "na gołą" ?

a co?? może mam sie opowiedzieć za solidarnością plemników :lol: :evilbat:

nic z tego, ja mam wszystko na miejscu, jak przystało na kobietę, więc trzymam ze swoimi

cóż...jesteś w mniejszości :lol: ale TY sobie przecież dasz radę 8)

jednakże muszę tu stanąć twarza w twarz z brutalną prawdą i przyznać, że jednego nie załapałam.....o co u licha chodzi z tą "gołą"???? :hmmmm:

Posted

Ka-ka napisał(a):
o co u licha chodzi z tą "gołą"???? :hmmmm:

Może Wojtecki chce stanąć z tobą na gołej udeptanej ziemi? :hmmmm: No bo chyba nie chodzi o gołe klaty? :oops:

Posted

Ka-ka napisał(a):
jednakże muszę tu stanąć twarza w twarz z brutalną prawdą i przyznać, że jednego nie załapałam.....o co u licha chodzi z tą "gołą"???? :hmmmm:

Myśl, myśl Puchatku :lol: