Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
jeszcze jeszcze :laola:

Pomponów Ci mało? :o

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

:nono:

Posted

tajdzi napisał(a):
Suka to też PIES 8) :lol:
Wiedziałam, że nie będziesz umiała rozróżnić, to Ci pomponami dałam po oczach :lol:

Posted

adda napisał(a):
tajdzi napisał(a):
Wiedziałam, że nie będziesz umiała rozróżnić, to Ci pomponami dałam po oczach :lol:

Ale na tym z pomponami widać TYLKO pompony 8)

Posted

adda napisał(a):
tajdzi napisał(a):
:roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']nooo wyczekana Lenka jest de best :angel: :angel: :angel: A nie mówiłam, że grubsze to lepsze? :lol:

a nie jakieś tam pomopny :lol: nie po to własnemy psu je wyciąłam, żeby teraz cudze oglądać :lol: :lol: :lol:
Nie jakieś tam tylko Irydkowe :D
Wycinałaś, wycinałaś, a potem śniły Ci się :roflt:

Posted

[quote name='adda']O rety! Jaka historia :o Uśmiałam się jak norka, najbardziej z tego, że nakopałaś do tyłka dyrektorowi :lol: :lol: :lol: Ale tak normalnie wzięłaś i nakopałaś??? :o Ja nie mogę :D
A zwierzątka dobrze z Tobą miały, przynajmniej te parę lat kiedy tam pracowałaś to było im dobrze 8)
A niedźwiedziem się nie przejmuj :D
W wystawach masz dojazd

Normalnie wzięłam i nakopałam :evil: On był strasznie głupi i do tego buc :evil: Ponieważ "górna "dyrekcja raczej rzadko wpadała do zoo,to ten tłumok robił co chciał ,a przede wszystkim oszczędzał :evil: I miał zasługi,bo tanim kosztem prowadził przybytek :evil: Ja często kupowałam różne rzeczy do jedzenia zwierzętom,ale na rachunek :wink: I ścigałam bałwana żeby mi oddawał kasę :wink: Jakoś bał się i oddawał :wink: A nakopałam go za to,że jak mnie nie było przez 5 dni w pracy,to jełop nie załatwił mięsa w zakładach i lwy nie jadły 3 dni :evil: A głodówka jest przewidziana tylko 1 raz w tygodniu :evil: Jak go kopałam,to mu powiedziałam,że powiem wszystko dla tych zachwyconych jego działalnością,dlatego uciekał i nic nie gadał :wink: To było w mój ostatni dzień pracy :lol:
Dwa lata temu spotkałam durnia /aaa,wywalili go po moim odejściu za jakieś 2 m-ce/ :lol: Stał na przystanku i....ziewał :lol: Jak mnie zobaczył ,to zapomniał zamknąć dzioba i tak stał.... :lol: :lol:

Posted

adda,

Chcialoby sie rzec "sliczne te pompony tfu ... psy oczywiscie" :lol: :D

Jesli juz przy pomponach jestesmy, a wlasciwie ich braku przychodzi mi z Dogo powiadomienie topiku "po kastracji - ULGA". Przeczytal to kiedys moj TZ. Wyobrazcie sobie jakiego paralizu czlonkow dostal, wiedzac ze dla Dogomaniczek najlepszym sposobem na psie problemy jest to slowko na "k" :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Posted

Matagi :klacz:

Adda o której wchodzą leony i na którym ringu som? :D

[quote name='Wind'] dla Dogomaniczek najlepszym sposobem na psie problemy jest to slowko na "k" :o :o :o :lol: :lol: :lol:
koorwa? :o

Posted

[quote name='PIKA']
Adda o której wchodzą leony i na którym ringu som? :D
Wychodzom o 13.10 i som na ringu 10 :D Mały wchodzi pierwszy, nie spóźnij się :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Normalnie wzięłam i nakopałam :evil:
Dwa lata temu spotkałam durnia. Stał na przystanku i....ziewał :lol: Jak mnie zobaczył ,to zapomniał zamknąć dzioba i tak stał.... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: REWELACJA :lol: :lol: :lol:

Posted

tsode napisał(a):
Ada,
:angel:
a pamietasz o mnie?
8)

Ha! Zapisałam sobie jaki ma numer, żeby nie pominąć :D
Myślę, że jak mały wchodzi pierwszy to będe miała looz i będę fociła wszystkie lełony. W końcu skoro foty będą mojego autorstwa to mogę sobie je wklejać, nie? :D