adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o zeżarł TZta A TZ w siódmym niebie :lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o zeżarł TZta A TZ w siódmym niebie :lol:ma się rozumieć :-? Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a):dobrze, że nie do piekła :lol: A kto go tam wie :roll: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ja nie wiem, co Ci faceci mają, że tak lubia psom w uszy dmuchać :hmmmm: niech może Twój TZ Prestonowi w uszko dmuchnie delikatnie 8) Press tez ślicznie buzi daje :evilbat: Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 [quote name='Ka-ka']ja nie wiem, co Ci faceci mają, że tak lubia psom w uszy dmuchać :hmmmm: Dewiacja jakaś czy co :roll: niech może Twój TZ Prestonowi w uszko dmuchnie delikatnie 8) Press tez ślicznie buzi daje :evilbat: Wyobrażam sobie :D Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='adda']Ka-ka napisał: ja nie wiem, co Ci faceci mają, że tak lubia psom w uszy dmuchać Dewiacja jakaś czy co no chyba.... :hmmmm: albo po prostu Ty sobie nie dajesz w ucho nawet dmuchnąć...to psu biednemu musi :lol: [quote name='adda']Wyobrażam sobie i słusznie, i słusznie...... popatrz tu..... a tu zziajany Prestonek (przepraszam za kiepską jakość, ale to tylko z komórki zdjęcie :oops: ) szerokość pyska, to on ma chyba całkiem przyzwoitą :wink: Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Ka-ka napisał(a):szerokość pyska, to on ma chyba całkiem przyzwoitą :wink: Jak co najmniej krokodyl :lol: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Twoje mają pyski dłuższe, niz szersze.... a mój, jak rozdziawi paszczę, to jest szersza, niż dłuższa :wink: Quote
PIKA Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Ka-ka']ja nie wiem, co Ci faceci mają, że tak lubia psom w uszy dmuchać :hmmmm: Nie tylko faceci tak mają :oops: [quote name='Ka-ka'] :o jemu nie dmuuchne w ucho obiecuje :biggrina: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 PIKA, jemu dmuchnąć, to sama przyjemność :wink: Ty jemu w uszko, on Cię..... za uszko :oops: chociaż teraz ewoluował ... i jakby co, to raczej za nos łapie :hmmmm: :lol: Quote
PIKA Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ka-ka napisał(a):chociaż teraz ewoluował ... i jakby co, to raczej za nos łapie :hmmmm: :lol: według mnie mój nos jest w sam raz i skracac go nie musze :lol: Quote
asher Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Ka-ka']PIKA, jemu dmuchnąć, to sama przyjemność :wink: Ty jemu w uszko, on Cię..... za uszko :oops: chociaż teraz ewoluował ... i jakby co, to raczej za nos łapie :hmmmm: :lol: No popatrz, a moja sucz łapie za nos bez dmuchania :o Chyba po prostu to lubi 8) Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 wiecie, mój synalek, to facet, jakich mało :roll: i lubi czasem ostre zabawy 8) ale musiałam wytłumaczyć, ze na mamusi ćwiczyć ich nie powinien :evilbat: bo inaczej mnie nikt nie zechce z przerobionym nosem i gdzie ja sama na niego zarobię :wink: 8) i sie uspokoił troszkiem :lol: Quote
PIKA Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='asher'] No popatrz, a moja sucz łapie za nos bez dmuchania :o To ona tylko gre wstępną preferuje? :o [quote name='Ka-ka']lubi czasem ostre zabawy 8) Sado-macho? :o Quote
asher Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='asher'] No popatrz, a moja sucz łapie za nos bez dmuchania :o To ona tylko gre wstępną preferuje? :o Cos mieszasz :roll: Łapanie za nos nie może byc grą wstępną, gdyż dmuchanie występuje PRZED tym... Quote
PIKA Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 asher napisał(a): Cos mieszasz :roll: Łapanie za nos nie może byc grą wstępną, gdyż dmuchanie występuje PRZED tym... :hmmmm: a to może ona sie doprasza, zeby ktos ją dmuchnął ........ tfu ... znaczy jej dmuchnął :roll: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 oj tam, od razu sado-maso...... odrobina nikomu jeszcze nie zaszkodziła :lol: 8) Quote
PIKA Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Ka-ka']odrobina nikomu jeszcze nie zaszkodziła :lol: 8) Nie przesadzaj :o Prestonek znowu taka drobina nie jest :-? Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 PIKA napisał(a):Nie przesadzaj Prestonek znowu taka drobina nie jest ależ to nie było użyte, jako okeślenie Prestonka :lol: 8) Quote
adda Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 asher napisał(a):Ja jej dmuchac nie będę :-? :oops: Bo? Quote
asher Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):Ja jej dmuchac nie będę :-? :oops: Bo? Bo nie 8) Quote
Recommended Posts