adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):nie patrza a na pod woda slisko to gdzie w końcu jest ślisko?? :lol: Ha ha, malawaszka mnie wyręcza :lol: Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 no dobra my tu gadu-gadu a gdzie zdjecia puszczy bo pewnie Aka sie juz niecierpliwi :lol: Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :evil: :evilbat: w basenie jest slisko :P Quote
adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Dobra, leci puszcza. Lenka w puszczy. Mały. Irydzio. Mały podrygiwajek. Quote
adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 [quote name='malawaszka']Ada - ktoś Wam puszczę wykarczował :lol: Nieprawdą jest to co mówisz :lol: Ale szliśmy wzdłuż takiej jakby łąki, przez zadrzewioną część to kurcgalopkiem, bo pełno jakiegoś latającego świństwa :roll: Quote
adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 PIKA napisał(a):To nie pływaliście? :( :( Nie. Ale co się odwlecze to nie uciecze :roll: Quote
anetta Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Iileeeeee zdjeeeecc :angel: :angel: Cos pusto w tej puszczy, wszytskich pewnie odstraszyliscie :lol: :lol: A latajace leony sa boskie :ylsuper: Tu http://i7.photobucket.com/albums/y290/siesia/ZmianarozmiaruPIC03622.jpg fajnie wyszlo bo wyglada jakby misiaki tanczyly :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 hehehe....rewelka !!!!!!!!! :multi: :lol: (współczuję Twojemu ogródkowi :wink: ) Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Ka-ka napisał(a):(współczuję Twojemu ogródkowi :wink: ) Lepiej współczuj mojemu Ogrodnikowi :D I pewnie jakby zobaczył Twoje zdjęcia z sesji, kazałby psom dużo kopać, coby na współczucie godnie zasłużyć :lol: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 adda napisał(a):Lepiej współczuj mojemu Ogrodnikowi I pewnie jakby zobaczył Twoje zdjęcia z sesji, kazałby psom dużo kopać, coby na współczucie godnie zasłużyć hihi....u mnie, to by chyba musiały kopać....w doniczkach na balkonie :lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 TZ Addy wynajął kopaczy , bo pewnie nowe roślinki pod płotem będzie sadził :wink: Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):TZ Addy wynajął kopaczy , bo pewnie nowe roślinki pod płotem będzie sadził :wink: Ha ha, dzień wcześniej zakopał tą dziurę :lol: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 no wiesz.... :hmmmm: jeśli ten ogrodnik jest w stanie coś zrobić z moją działką (hehe....a to jest zadanie raczej awykonalne 8) ), cobym Mamę koffaniutką mogła na relaks w wakacje tam wysyłać, to mogę mu trochę powspółczuć i popodziwiać go przy pracy :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Ha! Jego praca polega przede wszystkim na gapieniu się na ową działkę i dumaniu, gdzie by tu jakiegoś krzaczora posadzić :roll: Kiedy nie wyjrzę przez okno, on stoi lub siedzi, gapi się i duma :o Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 bo on tam działa siłą myśli 8) patrzy się, patrzy się iiiii........ :o :o :o noooo......może się samo przeniesie lub cóś :hmmmm: :wink: Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Taaa... jak się tak mocno skupi, to może coś przeniesie :lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 adda napisał(a):Taaa... jak się tak mocno skupi, to może coś przeniesie :lol:wow to prawie Strefa 11 :lol: Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 A teraz o tym, jak upierdliwy pan może być ukarany przez małego pieska :lol: Siedzi za pieskiem i mu truje. Zachciało mu się dmuchać piesowi do ucha. Sie piesio wnerwił :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts