adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 A obrabiać zdjęć i "powiększać" Ircia programem nie będę :evilbat: Bo może o to Ci chodziło z potężną fotą??? :lol: Quote
malawaszka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 hahaha nie o obróbkę a może jakieś ładne ujęcie :fadein: a Ironek jeszcze nie odczuwa uciążliwości cieczki Lenki? Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 [quote name='malawaszka']hahaha nie o obróbkę a może jakieś ładne ujęcie :fadein: I ujęcie nie pomoże jak to chudzielok :D a Ironek jeszcze nie odczuwa uciążliwości cieczki Lenki? Ironek spoko, nie szalał, natomiast Irydek prawie zdemontował drzwi :roll: Mam teraz "włochate" eleganckie drzwi, mocno brudne, a ściana obok (malowana dwa tygodnie temu) wygląda jakby ktoś na nią narzygał :roll: Quote
PIKA Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a): ktoś na nią narzygał :roll: Trza było tyle nie chlać :roll: Quote
Ka-ka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 tiaaaa..........faktycznie maleństwo wygląda, jak zabiedzone chucherko normalnie.....taki krasnalek tyciusi...no ja, to bym sie o niego chyba potknęła niechący, taki maleńki jest 8) ale na poważnie-pamiętam, jak raz wpadliśmy do jednej z hodowli rottków, akurat świeżo po cieczce jednej z panienek. nooo...... repoduktor wyglądał bombastycznie...normalnie jak zagłodzony dobek. ponoć zastrajkował i jeść nie chciał w ogóle tylko śpiewał do suni przez całą cieczkę :lol: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 Ka-ka napisał(a): repoduktor wyglądał bombastycznie...normalnie jak zagłodzony dobek. ponoć zastrajkował i jeść nie chciał w ogóle tylko śpiewał do suni przez całą cieczkę :lol: Wypisz, wymaluj - Irydek :roll: Zero jedzenia :( Quote
Ka-ka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 oj, nie martw się. taka głodówka ma w końcu właściwości zdrowotne-oczyści się z syfu, będzie potem jeszcze piękniejszy 8) Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 Ja się jakoś szczególnie nie martwię, bo chłopak nad wyraz żywotny jest, tyle że wygląda jak strach na wróble :lol: Quote
PIKA Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a): wygląda jak strach na wróble :lol: To dobrze, bedzie Ci gołebie sąsiada odstraszał :lol: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 PIKA napisał(a):To dobrze, bedzie Ci gołebie sąsiada odstraszał :lol: Sąsiad wprowadził się na lato, z sunią (ON) i jej malutkim dzieckiem... TZ chyba straci roślinność przy wspólnym płocie :roll: Quote
PIKA Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a): Sąsiad wprowadził się na lato, z sunią (ON) i jej malutkim dzieckiem... TZ chyba straci roślinność przy wspólnym płocie :roll: A co, psy będą jogging z treningiem strun glosowych przy płocie uprawiać? :roll: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 PIKA napisał(a):A co, psy będą jogging z treningiem strun glosowych przy płocie uprawiać? :roll: Tamta sunia jest łagodna, ale z tych upierdliwo - zaczepialskich, podbiega do siatki, szczeknie że jest, moje lecą z pyskami (szczególnie Lenka 8) ) a tamta odchodzi, albo leci w inne miejsce siatki gdzie jest inny prześwit roślinny i tam to samo :roll: A jak ją wypuszczą za ogrodzenie (taka moda na wsi panuje) to lata wzdłuż dwóch działek (naszej i tej pustej) a moje latają z nią, tyle że mają tor przeszkód. Sunia ewidentnie drażni moje psy :evil: Quote
Dalma&Maja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Adda, nie będę oryginalna jak powiem że superowe te Twoje leośki :wink: Bo nie dość, że wszyscy tak piszą, to jeszcze ja za każdym razem piszę to samo 8) Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 Dalma, gdybyś pisała, że wstrętne są, brrr.... to mogłabym mieć Ci to za złe :D A miłe słowa zawsze cieszą 8) Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda , a zdjęcia z puszczy gdzie :evil: Pewnie tam, gdzie zdjęcia slązaka :lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a):W puszczy :lol: :lol: :lol:bo Ozzyego do ciebie wyślę :evil: :lol: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Adda , a zdjęcia z puszczy gdzie :evil: Pewnie tam, gdzie zdjęcia slązaka :lol: Asher prawdę Ci powie :roflt: :roflt: :roflt: Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):bo Ozzyego do ciebie wyślę :evil: :lol: Drżę cała :roll: :lol: Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):bo Ozzyego do ciebie wyślę :evil: :lol: A przysyłaj do mnie :D może się w końcu przekonam do ASTów 8) Quote
adda Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 asher napisał(a):A przysyłaj :D może się w końcu przekonam do ASTów 8) Po co masz się przekonywać, Sabę PIKI weźmiemy :evilbat: Quote
Alicja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):bo Ozzyego do ciebie wyślę :evil: :lol: Drżę cała :roll: :lol:ty sie nie wygłupiaj i przestań się telepać ,ino se ręcznik przygotuj bo jak cie zaliże to się musisz mieć czym powycierać. A Ślązak aktualnie jest w stolicy :D Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A Ślązak aktualnie jest w stolicy :D A te się dziwą, że Olcia telefonu nie odbiera :roll: Quote
Recommended Posts