Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha nie o obróbkę a może jakieś ładne ujęcie :fadein: I ujęcie nie pomoże jak to chudzielok :D

a Ironek jeszcze nie odczuwa uciążliwości cieczki Lenki?

Ironek spoko, nie szalał, natomiast Irydek prawie zdemontował drzwi :roll: Mam teraz "włochate" eleganckie drzwi, mocno brudne, a ściana obok (malowana dwa tygodnie temu) wygląda jakby ktoś na nią narzygał :roll:

Posted

tiaaaa..........faktycznie maleństwo wygląda, jak zabiedzone chucherko normalnie.....taki krasnalek tyciusi...no ja, to bym sie o niego chyba potknęła niechący, taki maleńki jest 8)

ale na poważnie-pamiętam, jak raz wpadliśmy do jednej z hodowli rottków, akurat świeżo po cieczce jednej z panienek. nooo...... repoduktor wyglądał bombastycznie...normalnie jak zagłodzony dobek. ponoć zastrajkował i jeść nie chciał w ogóle tylko śpiewał do suni przez całą cieczkę :lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):
repoduktor wyglądał bombastycznie...normalnie jak zagłodzony dobek. ponoć zastrajkował i jeść nie chciał w ogóle tylko śpiewał do suni przez całą cieczkę :lol:
Wypisz, wymaluj - Irydek :roll: Zero jedzenia :(

Posted

PIKA napisał(a):
To dobrze, bedzie Ci gołebie sąsiada odstraszał :lol:
Sąsiad wprowadził się na lato, z sunią (ON) i jej malutkim dzieckiem... TZ chyba straci roślinność przy wspólnym płocie :roll:

Posted

adda napisał(a):
Sąsiad wprowadził się na lato, z sunią (ON) i jej malutkim dzieckiem... TZ chyba straci roślinność przy wspólnym płocie :roll:

A co, psy będą jogging z treningiem strun glosowych przy płocie uprawiać? :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
A co, psy będą jogging z treningiem strun glosowych przy płocie uprawiać? :roll:
Tamta sunia jest łagodna, ale z tych upierdliwo - zaczepialskich, podbiega do siatki, szczeknie że jest, moje lecą z pyskami (szczególnie Lenka 8) ) a tamta odchodzi, albo leci w inne miejsce siatki gdzie jest inny prześwit roślinny i tam to samo :roll:
A jak ją wypuszczą za ogrodzenie (taka moda na wsi panuje) to lata wzdłuż dwóch działek (naszej i tej pustej) a moje latają z nią, tyle że mają tor przeszkód. Sunia ewidentnie drażni moje psy :evil:

Posted

asher napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Adda , a zdjęcia z puszczy gdzie :evil:

Pewnie tam, gdzie zdjęcia slązaka :lol:

Asher prawdę Ci powie :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

asher napisał(a):
A przysyłaj :D może się w końcu przekonam do ASTów 8)
Po co masz się przekonywać, Sabę PIKI weźmiemy :evilbat:

Posted

adda napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
bo Ozzyego do ciebie wyślę :evil: :lol:

Drżę cała :roll: :lol:
ty sie nie wygłupiaj i przestań się telepać ,ino se ręcznik przygotuj bo jak cie zaliże to się musisz mieć czym powycierać.
A Ślązak aktualnie jest w stolicy :D