donya Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 adda napisał(a):donya napisał(a):Podziwiałam twoją stronę - wstyd przyznać dopiero teraz zauważyłam :oops: Jeśli pozwolisz wstawię ją w naszej linkowni. Dzięki :D Oczywiście, że pozwolę :P A Ty pozwolisz, że ja wstawię Twoją? Oczywiście, że tak :P Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 donya napisał(a):Oczywiście, że tak :P Sie zrobi :D Quote
Poświata Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='adda'][quote name='Alicjarydzewska']no to idż na ten taras i zrób mi fotkę ryśka w puszczy :wink: Ryśki to tylko po nocy się plączą po drogach :roll:no to pilnuj i jak będzie ciemno to cykaj :-? Ryśki mi się bardzo podobają :angel: A taki BARYSIEK domowy może być :lol: : Quote
Alicja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Cudowny ten Barysiek i też ma takie śliczne frędzelki :loveu: Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Pikny, pikny :D No dobra, ja spadam, bo wstałam dzisiaj o jakiejś chorej godzinie i padam :roll: Quote
PIKA Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Adda Przez ta przerwę nie podziękowałam Ci za linka do testów :D Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 [quote name='PIKA']Adda Przez ta przerwę nie podziękowałam Ci za linka do testów :D Ależ nie ma za co :D Quote
LAZY Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='PIKA']Adda Przez ta przerwę nie podziękowałam Ci za linka do testów :D Przyznam sie, że sama tez z tego linka skorzystałam... :oops: Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 LAZY napisał(a):Przyznam sie, że sama tez z tego linka skorzystałam... :oops: Korzystaj, ja nie żałuję Ci :lol: Quote
PIKA Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 malawaszka napisał(a):tylko podziękuj :lol: najlepiej od razu :lol: zanim znowu dogo padnie :roll: Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 Zanim dogo padnie, zilustruję Wam pewną sytuację, wydawałoby się zabawną :evilbat: Quote
PIKA Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 malawaszka napisał(a):no i gdzie ta ilustracja? czekaj adda ilustruje.... znaczy maluje chyba :o Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 Wróciwszy dzisiaj do domu zauważyłam w ogrodzie jakąś poobgryzaną dużą kopertę :-? A niech leży, pomyślałam, pewnie znowu psy wywlokły coś na dwór, jak to mają w zwyczaju. Zjadłam, zasiadłam do kompa... Po jakimś czasie TZ mówi: Ada, Iron nosi coś w pysku, to Twoje? Spojrzałam, to była ta koperta. Jak mały usłyszał, że o nim mowa, w te pędy uciekł na dwór z łupem w pysku. Poleciałam za nim z aparatem, aby uchwycić jak zwiewa i haha, hihi, hehe... cykam fotki, bo minę miał zawodową :D Śmiechu co niemiara :evilbat: TZ-towi udało się chwycić kopertę i czyta, że zaadresowana do mnie :o Przestałam się głupkowato śmiać, chwyciłam kopertę (jej zwłoki raczej), zaglądam do środka, a tam... Championat Lenki :evil: Quote
LAZY Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Adda dziekuje za linka... I buahahahahahah z tego championatu....Noramnie padam ze smiechu...ale cały jest??? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 LAZY napisał(a):I buahahahahahah z tego championatu....Noramnie padam ze smiechu...ale cały jest??? :lol: :lol: :lol: :lol: Ty sobie koleżanko padasz, a ja chyba będę musiała jechać do ZK i prosić o następny :roll: Niby tylko brzegów nie ma, ale wolałabym taki cały :evilbat: Quote
PIKA Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 :lol: :lol: Adda ja rozumiem,że Iron nauczony poczte odbierac :lol: :lol: Quote
LAZY Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 PIKA napisał(a)::lol: :lol: Adda ja rozumiem,że Iron nauczony poczte odbierac :lol: :lol: On sie poprostu ucyzł czytac, a ze poczatki sa zawsze trudne... :lol: Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 PIKA napisał(a)::lol: :lol: Adda ja rozumiem,że Iron nauczony poczte odbierac :lol: :lol: No i następna zadowolona :evilbat: Pewnie listonoszka zostawiła między sztachetami, bo do skrzynki nie weszło, wiatr zwiał... Quote
PIKA Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Eeetam On musial dokładnie obejrzec dokument, który kiedyś i on dostanie :lol: A, że popgryzł, to z zazdrości, że jeszcze nie dostał :evilbat: Quote
adda Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 PIKA napisał(a):A, że popgryzł, to z zazdrości, że jeszcze nie dostał :evilbat: TZ mówi to samo :o :lol: Quote
malawaszka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 hahaha Adda teraz szybko z Ironem Championat robić bo ani chyba zazdrosny :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts