Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind']adda,
Ty tez z tych co odczyniaja zle moce? ;)
KOCHAM CZOSNEK!!!
Mogę jeść do sałatek, do surówek, do mięs, do zup, do kefirku z koperkiem i startym ogóreczkiem, surowy, podsmażany, z grilla.........
marynowany mniam, mniam... :facelick:

Posted

Tora napisał(a):
adda nie za dobrze Ci? :lol: ;)
Ha ha, raz ja goszczę, raz mnie goszczą :lol: Wolę być goszczona, bo nie muszę nic robić :wink:

Posted

adda napisał(a):
Tora napisał(a):
adda nie za dobrze Ci? :lol: ;)
Ha ha, raz ja goszczę, raz mnie goszczą :lol: Wolę być goszczona, bo nie muszę nic robić :wink:
ale wtedy nie możesz resztek dla urody wyjadać :D

Posted

Tora napisał(a):
wszystko ma zady i walety ;) miłej gościny w każdym razie ;]
No tak, nie można mieć wszystkiego na raz :D
Dziękuję :D

Posted

adda napisał(a):
Ja to do ogródka nie wychodzę, bo żar leje się z nieba i wstrętne owadziska latają :evil:
to i tak masz luksus bo nasze do tego gryzą :lol:

Posted

adda napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
to i tak masz luksus bo nasze do tego gryzą :lol:
Nasze też :evil:
czyżbyś zapomniała dodać :lol: :lol: :lol:

Posted

asher napisał(a):
Buuu, nie ma żadych nowych zdjęc moich ulubionych leonków???!!!
Asher, zaczekaj aż upał zelżeje :roll: Psy snują się jak smród po gaciach i niechętnie wyłażą na podwórko. Lenka na przykład zajęła sobie miejscówkę w łazience, bo tam najchłodniej :D

Posted

Łomatko :o

A te od piwa, przez kawe, szpinak (a fuj ) przeszły na czosnek :o
Sraczki dostaniecie moje Panie

Adde już wzięło :roll:

[quote name='adda'] smród po gaciach

[quote name='adda'] Lenka na przykład zajęła sobie miejscówkę w łazience, bo tam najchłodniej
A napuść Ty jej jeszcze wody do wanny :lol:

Posted

[quote name='PIKA']A te od piwa, przez kawe, szpinak (a fuj ) przeszły na czosnek :o
Sraczki dostaniecie moje Panie A co, czosnku nie lubisz? :o

Adde już wzięło :roll:
Niedługo na Bielanach poczujesz :evilbat:
A napuść Ty jej jeszcze wody do wanny :lol:
Nie da rady, w tej łazience jest prysznic :roll:
Natomiast mały chłodzi się jak najbardziej, wkłada łapy do misek z wodą na stojakach :roll: I rozlewa po całej kuchni...

Posted

adda napisał(a):
Natomiast mały chłodzi się jak najbardziej, wkłada łapy do misek z wodą na stojakach :roll: I rozlewa po całej kuchni...

Dopiero teraz to rozumiem 8) Przy yorku, malutkich miseczkach i malutkich lyczkach, nawet kropelka wody na podloge sie nie uroni ;)
Ale z soboty na niedziele mialam w domu mlodziutkiego boksia. Bosze moj jak ten pies pil :o Po pierwsze z gigantycznej michy, po drugie co chwile, a po trzeciej zalewal mi cala kuchnie z przedpokojem wlacznie. Z mopem i wiadrem raczej sie nie rozstawalam. :lol:
No i jak sapal :o Spac nie bardzo chcial, a jak juz zasnal tak chyba ok. 3 nad ranem i uwalil sie na moim lozku, to od jego sapania caly materac wykonywal jakies dziwne ruchy :lol:
Ale slodki byl ... tylko troche nadaktywny ;)

Posted

moje też mają dziwne miejsca do spania, nadir został na działce i śpi w misce z wodą pije i śpi w tej samej :D , albo pod choinką która już chyba długo nie pociągnie bo ma wykopane wszystkie korzenie na wierzch, a greta ponieważ jet na rekonwalescenji w domu śpi pod łóżkiem pod które nigdy nie wchidziła bo się nie mieści, wejść wejdzie ale jak chce wyjść to łóżko trza do góry podnieść :D , a kocica śpi sobie w największym skważe na dachu samochodu i tylko co jakiś czas leniwie się przeciągnie, a ze słońca nic sobie nie robi, wczraj próbowałam ją dotknąć, ale niestety nie dąło się taka gorąca była a jest cała czarna, masochistka czy co?? :o

Posted

Wind napisał(a):
. Z mopem i wiadrem raczej sie nie rozstawalam.

o tak mop mój największy przyjaciel :D , a klepka przy wyjściu z kuchni troszkę kolo zmieniła na ciemniejszy :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
...a kocica śpi sobie w największym skważe na dachu samochodu i tylko co jakiś czas leniwie się przeciągnie, a ze słońca nic sobie nie robi, wczraj próbowałam ją dotknąć, ale niestety nie dąło się taka gorąca była a jest cała czarna, masochistka czy co?? :o

Masochistka niewątpliwie :P , moje kociszcza na balkonie urzędują do pierwszych promieni słońca, potem zaszywają sie po kątach w sypilani, przy zasuniętych żaluzjach i wyłażą jak skwar na balkonie zelżeje, i dopiero po zachodzie słońca wyładowują nadmiar energii :roll: :P .