Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='adda'][quote name='Alicjarydzewska'] A juz za moment truskaweczki :D O tak :angel: I wcale nie w dawkach które Wind zaleca :D Kilogramami się je :lol: przeca truskawki to witaminki i trzeba DUUUUUUUUUŻOOOO Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):przeca truskawki to witaminki i trzeba DUUUUUUUUUŻOOOO A jak bez bitej śmietany to nawet bardzo dużo :lol: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 PIKA napisał(a):adda napisał(a):O! To też dobry sposób 8) Gdzieś czytałam, że te tam gwiazdy filmowe każą się usypiać na jakiś tydzień czy więcej i sobie smacznie śpią, a chudnięcie następuje bez bólu :D O :o Ten sposób baaardzo mnie sie podoba :D Trzeba tylko zamówić sobie przyjemne sny i pełen wypas :lol: Quote
malawaszka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas']adda - A czym on pryska? O czymś takim nie słyszawszy... Gadaj szybciutko. No i czy to zdrowe... ? Katerinas, to coś jest całkowicie dla ludzi i zwierząt bezpieczne (nie naraziłabym przeca psów :D ), to jakiś preparat stosowany w dziecięcych szpitalach :roll: W zeszłym roku zapłaciliśmy niecałe 200 zł, no ale dom jest mały 8) a ogrodu nie pryskaliśmy. I jeszcze jak wyjechaliśmy w lecie na 4 dni to nam się zagnieździły szerszenie :evil: Pan przyjechał, zadziałał, i od tej pory zero świństwa :evilbat: jejjj ale fajnie - nie wiedziałam, że takie cuda są już :angel: mówisz że szpitale dziecięce tym pryskają - to na maxa bezpieczne musi być 8) proszę przypomnij sobie jak się to nazywa :angel: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 malawaszka napisał(a): proszę przypomnij sobie jak się to nazywa :angel: Chyba mam to na rachunku napisane :roll: Sprawdzę później :D Quote
malawaszka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 ołki dołki - mnie się nie spieszy bo dopiero w pszyszłym roku będzie potrzebne :lol: Quote
Ariadna Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 ....a wy tylko plotkujecie ( nie zebym byla zazdrosna :lol: :wink: )...zdjecia wklejac do jednej z moich ulubionych galerii 8) Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Po pierwsze truskawki są już od ponad tygodnia. Właśnie spożyłam pół kilo :facelick: Po drugie na komary i inne latające paskudztwa są takie specjalne urządzenia, które działają na prąd - wkłada się to do kontaktu. W urządzeniu jest specjalny wkład - po wpływem ciepła wydziela z siebie substancję, która odstrasza paskudztwa i można sobie spokojnie siedziec przy zapalonym świetle i otwartym oknie :D Tylko na samym poczatku jest mało przyjemnie, bo ta substancja jest zarazem trucizną i jak się to włączy w pomieszczeniu pełnym paskudztw, to po chwili wszędzie sa owadzie trupy. Brrr 0X Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Asher ,owszem sa truskawki ,ale szklarniowe ,a mnie się rozchodzi o takie z grządki ,z piaseczkiem na słoneczku czerwienione.mniammmmmmmmmmm :D Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Asher ,owszem sa truskawki ,ale szklarniowe ,a mnie się rozchodzi o takie z grządki ,z piaseczkiem na słoneczku czerwienione.mniammmmmmmmmmm :D Pani sprzedwaczyni mnie zapewniła, że gruntowe a piaseczek zgrzytał, że hej :D Tylko jakies mało słodkie były... :-? Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Asher ,owszem sa truskawki ,ale szklarniowe ,a mnie się rozchodzi o takie z grządki ,z piaseczkiem na słoneczku czerwienione.mniammmmmmmmmmm :D Pani sprzedwaczyni mnie zapewniła, że gruntowe a piaseczek zgrzytał, że hej :D Tylko jakies mało słodkie były... :-? pani pewnie piasku z piaskownicy dosypała :lol: Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska']Asher ,owszem sa truskawki ,ale szklarniowe ,a mnie się rozchodzi o takie z grządki ,z piaseczkiem na słoneczku czerwienione.mniammmmmmmmmmm :D Pani sprzedwaczyni mnie zapewniła, że gruntowe a piaseczek zgrzytał, że hej :D Tylko jakies mało słodkie były... :-? pani pewnie piasku z piaskownicy dosypała :lol: Znaczy się kreatywna :lol: Dla wszystkich spragnionych truskawkowych pyszności A niebawem będa też takie pychoty :facelick: :facelick: :facelick: :facelick: :facelick: Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Oj ,nie musiałaś tego robić :evil: ,gdzie ja tu dzisiaj kupię truskaweczki ,a mi się chce ,nawet tych z piaskiem z piaskownicy :cry: Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 No faktycznie, dzisiaj to problem... Mozesz co najwyżej obrobić jakąś szklarnię, ale w Boże Ciało to nie wypada :wink: Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Poczekam se do jutra i jutro kupie i zjem :D .A dzisiaj upiekłam ciasto kruche ze śliwkami , a teraz piję tzw pedalskiego Redd"saz malinkami :wink: Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Oj asher! Mieszkasz na Kabatach a mnozysz trudnosci w dostaniu truskaweczek 8) Byly i pewnie jeszcze sa przy stacji Metra Kabaty. Piekne, rumiane z Twoim ulubionym piaseczkiem ... jedyne 15 PLN za kg ;) Quote
peter7 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 A moja mama zakupiła ostatnio gdzies krzaczek truskawek w doniczce i mam nawet dzisiaj i nie musze chodzic nigdzie :D :D :D :D Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Wind napisał(a):Oj asher! Mieszkasz na Kabatach a mnozysz trudnosci w dostaniu truskaweczek 8) Byly i pewnie jeszcze sa przy stacji Metra Kabaty. Piekne, rumiane z Twoim ulubionym piaseczkiem ... jedyne 15 PLN za kg ;) :oops: a bo ja jeszcze dzisiaj z domu nie wychodziłam :oops: Psa wysłałam na wakacje do rodzicow, a sama zbieram siły na wieczorno-nocne gnojenie się :wink: Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 asher, Ukrywasz sie przed sloncem jak troll ;) Niedobrze :lol: Ja tez malo wychodze :( Przeziebilam sie okrutnie i lecze katar, kaszel i swiatlowstret :( Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 peter7 napisał(a):A moja mama zakupiła ostatnio gdzies krzaczek truskawek w doniczce i mam nawet dzisiaj i nie musze chodzic nigdzie :D :D :D :D I na długo ci taki krzaczek wystarczy? Dla mnie żarcia byłoby na jakies dwie minuty :lol: Quote
peter7 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Co jakieś 2-3 dni dojrzewa następna porcja :wink: Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Wind napisał(a):asher, Ukrywasz sie przed sloncem jak troll ;) Jak wampirzyca, kochana, jak wampirzyca :vamp: :evilbat: Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 asher napisał(a):Wind napisał(a):asher, Ukrywasz sie przed sloncem jak troll ;) Jak wampirzyca, kochana, jak wampirzyca :vamp: :evilbat: Strach sie bac :roll: :lol: Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Wind napisał(a):asher napisał(a):Wind napisał(a):asher, Ukrywasz sie przed sloncem jak troll ;) Jak wampirzyca, kochana, jak wampirzyca :vamp: :evilbat: Strach sie bac :roll: :lol: Eee tam, ja jestem nietypowa 8) Truskawki pałaszuję 8) No sama powiedz, kto by sie bał wampira, który lubi truskawki? 8) Quote
peter7 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 A bardzo czerwone te truskawki???? Bo jak tak to mozna sie bać- pewnie podlewane krwią :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Recommended Posts