Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adda'][quote name='Alicjarydzewska'] A juz za moment truskaweczki :D
O tak :angel:
I wcale nie w dawkach które Wind zaleca :D Kilogramami się je :lol:
przeca truskawki to witaminki i trzeba DUUUUUUUUUŻOOOO

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
przeca truskawki to witaminki i trzeba DUUUUUUUUUŻOOOO
A jak bez bitej śmietany to nawet bardzo dużo :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
adda napisał(a):
O! To też dobry sposób 8) Gdzieś czytałam, że te tam gwiazdy filmowe każą się usypiać na jakiś tydzień czy więcej i sobie smacznie śpią, a chudnięcie następuje bez bólu :D

O :o Ten sposób baaardzo mnie sie podoba :D
Trzeba tylko zamówić sobie przyjemne sny i pełen wypas :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas']adda - A czym on pryska? O czymś takim nie słyszawszy... Gadaj szybciutko. No i czy to zdrowe... ?
Katerinas, to coś jest całkowicie dla ludzi i zwierząt bezpieczne (nie naraziłabym przeca psów :D ), to jakiś preparat stosowany w dziecięcych szpitalach :roll:
W zeszłym roku zapłaciliśmy niecałe 200 zł, no ale dom jest mały 8) a ogrodu nie pryskaliśmy.
I jeszcze jak wyjechaliśmy w lecie na 4 dni to nam się zagnieździły szerszenie :evil: Pan przyjechał, zadziałał, i od tej pory zero świństwa :evilbat:

jejjj ale fajnie - nie wiedziałam, że takie cuda są już :angel: mówisz że szpitale dziecięce tym pryskają - to na maxa bezpieczne musi być 8) proszę przypomnij sobie jak się to nazywa :angel:

Posted

malawaszka napisał(a):
proszę przypomnij sobie jak się to nazywa :angel:
Chyba mam to na rachunku napisane :roll:
Sprawdzę później :D

Posted

Po pierwsze truskawki są już od ponad tygodnia. Właśnie spożyłam pół kilo :facelick:

Po drugie na komary i inne latające paskudztwa są takie specjalne urządzenia, które działają na prąd - wkłada się to do kontaktu. W urządzeniu jest specjalny wkład - po wpływem ciepła wydziela z siebie substancję, która odstrasza paskudztwa i można sobie spokojnie siedziec przy zapalonym świetle i otwartym oknie :D Tylko na samym poczatku jest mało przyjemnie, bo ta substancja jest zarazem trucizną i jak się to włączy w pomieszczeniu pełnym paskudztw, to po chwili wszędzie sa owadzie trupy. Brrr 0X

Posted

Asher ,owszem sa truskawki ,ale szklarniowe ,a mnie się rozchodzi o takie z grządki ,z piaseczkiem na słoneczku czerwienione.mniammmmmmmmmmm :D

Pani sprzedwaczyni mnie zapewniła, że gruntowe a piaseczek zgrzytał, że hej :D Tylko jakies mało słodkie były... :-?

Posted

asher napisał(a):
Asher ,owszem sa truskawki ,ale szklarniowe ,a mnie się rozchodzi o takie z grządki ,z piaseczkiem na słoneczku czerwienione.mniammmmmmmmmmm :D

Pani sprzedwaczyni mnie zapewniła, że gruntowe a piaseczek zgrzytał, że hej :D Tylko jakies mało słodkie były... :-?

pani pewnie piasku z piaskownicy dosypała :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska']Asher ,owszem sa truskawki ,ale szklarniowe ,a mnie się rozchodzi o takie z grządki ,z piaseczkiem na słoneczku czerwienione.mniammmmmmmmmmm :D

pani pewnie piasku z piaskownicy dosypała :lol:

Znaczy się kreatywna :lol:

Dla wszystkich spragnionych truskawkowych pyszności

A niebawem będa też takie pychoty

:facelick: :facelick: :facelick: :facelick: :facelick:

Posted

Oj asher! Mieszkasz na Kabatach a mnozysz trudnosci w dostaniu truskaweczek 8) Byly i pewnie jeszcze sa przy stacji Metra Kabaty. Piekne, rumiane z Twoim ulubionym piaseczkiem ... jedyne 15 PLN za kg ;)

Posted

Wind napisał(a):
Oj asher! Mieszkasz na Kabatach a mnozysz trudnosci w dostaniu truskaweczek 8) Byly i pewnie jeszcze sa przy stacji Metra Kabaty. Piekne, rumiane z Twoim ulubionym piaseczkiem ... jedyne 15 PLN za kg ;)

:oops: a bo ja jeszcze dzisiaj z domu nie wychodziłam :oops: Psa wysłałam na wakacje do rodzicow, a sama zbieram siły na wieczorno-nocne gnojenie się :wink:

Posted

asher,

Ukrywasz sie przed sloncem jak troll ;) Niedobrze :lol: Ja tez malo wychodze :( Przeziebilam sie okrutnie i lecze katar, kaszel i swiatlowstret :(

Posted

peter7 napisał(a):
A moja mama zakupiła ostatnio gdzies krzaczek truskawek w doniczce i mam nawet dzisiaj i nie musze chodzic nigdzie :D :D :D :D

I na długo ci taki krzaczek wystarczy? Dla mnie żarcia byłoby na jakies dwie minuty :lol:

Posted

asher napisał(a):
Wind napisał(a):
asher,

Ukrywasz sie przed sloncem jak troll ;)

Jak wampirzyca, kochana, jak wampirzyca :vamp: :evilbat:

Strach sie bac :roll: :lol:

Posted

Wind napisał(a):
asher napisał(a):
Wind napisał(a):
asher,

Ukrywasz sie przed sloncem jak troll ;)

Jak wampirzyca, kochana, jak wampirzyca :vamp: :evilbat:

Strach sie bac :roll: :lol:

Eee tam, ja jestem nietypowa 8) Truskawki pałaszuję 8) No sama powiedz, kto by sie bał wampira, który lubi truskawki? 8)