Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'] Tak Justi, to był bambosz :roll: Więcej takich niespodzianek mam powywlekanych na działkę 8)
hehehe :lol: U nas na ogrodzie też są takie niespodzianki. A najlepsza zabawa to przeciąganie się i uciekanie z kawałkiem starej wykładziny :roll: :lol:

Mam takie ogrodowe drewniane chodaki, które stoją przy wyjściu na taras... to "potforki" zawsze mi je gdzieś wywleką :evil: :lol:

Posted

piekna foteczka ... żebym ja zrobila taką samą fotę mojej daisy to byłby cud ... ostatnio chcialam jej zrobic taką do góry kołami ale mi sie w kadrze nie zmieściła cała :roll:

Posted

[quote name='adda']Ironek relaksuje się po wystawie 8)

:roflt: Rewelacja :roflt:

U nas Gaja też tak śpi... dzięki czemu ściana w sypialni jest gustownie upaprana i porysowana :roll:

Jak poszło na wystawie? :D

Szkoda, że mnie nie było. Do Łodzi to sobie zawsze pomykaliśmy...

Posted

[quote name='Katerinas']U nas Gaja też tak śpi... dzięki czemu ściana w sypialni jest gustownie upaprana i porysowana :roll: Aaaa... zauważyłaś, że ściana wyświniona? :lol: :lol:

Jak poszło na wystawie? :D
Ironek świetnie, wybitnie obiecująca i best puppy, a Lenka doskonała, ale tylko brąz :roll: Ponoć za krótka :o Na tyle wystaw pierwsze słyszę :lol:
Szkoda...

Posted

[quote name='Justi0022'][quote name='Katerinas'] Szkoda, że mnie nie było. Do Łodzi to sobie zawsze pomykaliśmy... Łódź nie ucieknie, pojedziemy za rok :D No napewno :D

[quote name='adda'][quote name='Katerinas']U nas Gaja też tak śpi... dzięki czemu ściana w sypialni jest gustownie upaprana i porysowana :roll: Aaaa... zauważyłaś, że ściana wyświniona? :lol: :lol: No właśnie nie... Twoja ściana jakaś taka czysta...

[quote name='adda'] Ironek świetnie, wybitnie obiecująca i best puppy, a Lenka doskonała, ale tylko brąz :roll: Ponoć za krótka :o Na tyle wystaw pierwsze słyszę :lol: No to gratulacje :D :D A Lenką nie przejmuj się... pewnie sędzia nie znał się na leosiach :D :wink:

[quote name='adda']

Szkoda... Ale na lipcowej w Wawie będę na 100% :D