Katerinas Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 buahahaha.... :lol: :lol: Ale super :lol: adda - Jak chcesz to Ci porzyczę białe krzesełka co by ładnie wyglądało :lol: Zamiast tego brązowego :lol: Białych mam dużo :lol: :lol: Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha i drzewko nawet opatrunek dostało :lol: a czy rana zostało zdezynfekowana wodą utlenioną?? :lol: A to już pytaj TZ-ta. Z pewnością zostało pocałowane :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 [quote name='Katerinas']adda - Jak chcesz to Ci porzyczę białe krzesełka co by ładnie wyglądało :lol: Zamiast tego brązowego :lol: Białych mam dużo :lol: :lol: Ja też mam jeszcze białe, ale widać za daleko stały, a TZ to leniwiec jest, nie dba o estetykę :lol: Quote
Katerinas Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 adda napisał(a):Justi0022 napisał(a): bo inaczej TZ kazał mi go pilnować :roll: Goopie te chłopy jak nie wiem co :evil: Chyba pies jest ważniejszy niż jakiś krzaczor??? :-? Dobrze, że mój chłop w miarę normalny :D Jak psy zjedzą drzewko tudzież krzaczek... to pomarudzimy trochę, powkurzamy się, przeprowadzamy poważną dyskusję z całą trójką (bo oczywiście winnego nigdy nie ma), po czym jeśli jest kasa kupujemy nową roślinkę :lol: Mamy na ogrodzie taki wysoki drewniany słup. Marzyło mi się jakies wino pnące po tym słupie... ahhh... marzyło się. Cholera :evil: W tym roku nowego nie kupię :evil: Quote
Katerinas Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Ale drzewko masz rzeczywiście oryginalne :D Już wiem po czym mam poznać Twoją działeczkę jak będę w Truskawiu :wink: Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 [quote name='Katerinas']Dobrze, że mój chłop w miarę normalny :D Wolny? :wink: :lol: Masz szczęście :D Mamy na ogrodzie taki wysoki drewniany słup. Marzyło mi się jakies wino pnące po tym słupie Pokaż ten słup... :modla: Sprawdzim czy do czegoś innego się nadaje :D Quote
Justi0022 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 U nas po drzewie pnie się jakieś pnącze, nawet ładne, bo zimą ma zielone liście. Borysio lubi się pod tym drzewem układać i strzępi bogu ducha winne pnącze od dołu. A jak frajda jest jak wiatr zawiewa i wtedy gania te frędzle :D Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 [quote name='Katerinas']Ale drzewko masz rzeczywiście oryginalne :D Zostało pieczołowicie przycięte (przed szkodą) :roll: Już wiem po czym mam poznać Twoją działeczkę jak będę w Truskawiu :wink: Po dziurskach, czy po psach? :roflt: Quote
Justi0022 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Katerinas napisał(a):Ale drzewko masz rzeczywiście oryginalne :D Już wiem po czym mam poznać Twoją działeczkę jak będę w Truskawiu :wink: Po krzesłach pod drzewkiem :cunao: Moje stoją w głębi i z ulicy nie widać :wink: Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 [quote name='Justi0022'] nawet ładne, bo zimą ma zielone liście. To się nazywa roślina zimozielona, jakbyś chciała wiedzieć :smokin: Borysio lubi się pod tym drzewem układać i strzępi bogu ducha winne pnącze od dołu. To zaraz Wam pokażę, gdzie lubi się Ironek położyć :lol: I oczywista też dostaję opiernicz Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 Na takich to eleganckich kwietnikach stoją w sypialni kwiaty, żeby mały się nie dostał. Mały już dawno sięga, a elegancka ozdoba w postaci taboreta nadal stoi. A ten kwiatek skojarzył mi się z tym co Justi mówiła. Mały obgryzał sobie pędy na dole, na górze więdło, a TZ obficie podlewał, bo myślał, że za mało wody leje :lol: :lol: :lol: Jak się zorientował to było :roll: Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 Justi0022 napisał(a):Moje stoją w głębi i z ulicy nie widać :wink: Moje od frontu :lol: Quote
Justi0022 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 :roflt: czasem mi żal tych naszych TZ :wink: Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 Justi0022 napisał(a):czasem mi żal tych naszych TZ :wink: Zbyt litościwa jesteś 8) Quote
Katerinas Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas']Dobrze, że mój chłop w miarę normalny :D Wolny? :wink: :lol: Masz szczęście :D hehe... zajęty 8) Ale pojawiły się ju z prośby o sklonowanie :lol: [quote name='adda'] Mamy na ogrodzie taki wysoki drewniany słup. Marzyło mi się jakies wino pnące po tym słupie Pokaż ten słup... :modla: Sprawdzim czy do czegoś innego się nadaje :D teee... serio mam pokazać? Słup jak słup... ale jak chcesz to zrobię mu oficjalną fotografię :lol: [quote name='adda'][quote name='Justi0022'] nawet ładne, bo zimą ma zielone liście. To się nazywa roślina zimozielona, jakbyś chciała wiedzieć :smokin: ooo... właśnie coś takiego chcieliśmy na ten słup :roll: Quote
Justi0022 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Drzewko na nóżce, które musiałam otoczyć krzesłami wystaje tu na tym zdjęciu tymi różowawymi, przetrzebionymi już, gałązkami. Uważam, że przebiłam TZ Addy w mojej konstrukcji :P Quote
Justi0022 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 " napisał(a):Katerinas ooo... właśnie coś takiego chcieliśmy na ten słup :roll: to u nas pnie się to po starej jabłoni :fadein: Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 [quote name='Katerinas']hehe... zajęty 8) Ale pojawiły się ju z prośby o sklonowanie :lol: Na co czekasz? :-? teee... serio mam pokazać? Słup jak słup... ale jak chcesz to zrobię mu oficjalną fotografię :lol: Oczywiście, że chcę, teraz akurat pada, ale zdjęcie zrobić możesz :D ooo... właśnie coś takiego chcieliśmy na ten słup :roll: I znowu należy się zapytać mojego TZ co jest zimozielone :) Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 Justi0022 napisał(a): Uważam, że przebiłam TZ Addy w mojej konstrukcji :P Zamiast się chwalić na wyrost, pokaż :wink: W poniedziałek będzie za późno, bo możesz upiększyc :lol: :lol: :lol: Quote
Katerinas Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas']hehe... zajęty 8) Ale pojawiły się ju z prośby o sklonowanie :lol: Na co czekasz? :-? Pracujemy nad tym 8) [quote name='adda'] teee... serio mam pokazać? Słup jak słup... ale jak chcesz to zrobię mu oficjalną fotografię :lol: Oczywiście, że chcę, teraz akurat pada, ale zdjęcie zrobić możesz :D No teraz Ci nie zrobię bo pewien mały dżentelmen podłączył się do mleczarni 8) Quote
Justi0022 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Zachowam w oryginale. A wczoraj te krzesła się przydały, bo mogli sobie na nich klapnąć panowie kopiący nam rów pod kanalizę - były pod ręką :lol: Jak wstali mój TZ pośpiesznie zrekonstruował krzesełkowy płotek :roll: Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 [quote name='Katerinas'] Pracujemy nad tym 8) Bystro ino :lol: No teraz Ci nie zrobię bo pewien mały dżentelmen podłączył się do mleczarni 8) Ale dzisiaj się jeszcze oderwie? :-? :D Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 Justi0022 napisał(a): Jak wstali mój TZ pośpiesznie zrekonstruował krzesełkowy płotek :roll: Pewnie panów od kanalizacji parzyły w tyłek, bo były niezgodnie z przeznaczeniem wykorzystane, albo wzrok TZ-ta ich parzył :roll: Quote
Katerinas Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 [quote name='adda'] No teraz Ci nie zrobię bo pewien mały dżentelmen podłączył się do mleczarni 8) Ale dzisiaj się jeszcze oderwie? :-? :D Mam nadzieję :roll: :lol: Quote
Justi0022 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 adda napisał(a):Justi0022 napisał(a): Jak wstali mój TZ pośpiesznie zrekonstruował krzesełkowy płotek :roll: Pewnie panów od kanalizacji parzyły w tyłek, bo były niezgodnie z przeznaczeniem wykorzystane, albo wzrok TZ-ta ich parzył :roll: Do tego byli na niego wściekli, że kazał ich szefowi tak zakopać, aby podjazd był ok, a było już pod wieczór :roll: Quote
Recommended Posts