Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buahahaha.... :lol: :lol:
Ale super :lol:

adda - Jak chcesz to Ci porzyczę białe krzesełka co by ładnie wyglądało :lol: Zamiast tego brązowego :lol: Białych mam dużo :lol: :lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha i drzewko nawet opatrunek dostało :lol: a czy rana zostało zdezynfekowana wodą utlenioną?? :lol:
A to już pytaj TZ-ta. Z pewnością zostało pocałowane :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Katerinas']adda - Jak chcesz to Ci porzyczę białe krzesełka co by ładnie wyglądało :lol: Zamiast tego brązowego :lol: Białych mam dużo :lol: :lol: Ja też mam jeszcze białe, ale widać za daleko stały, a TZ to leniwiec jest, nie dba o estetykę :lol:

Posted

adda napisał(a):
Justi0022 napisał(a):
bo inaczej TZ kazał mi go pilnować :roll:
Goopie te chłopy jak nie wiem co :evil: Chyba pies jest ważniejszy niż jakiś krzaczor??? :-?

Dobrze, że mój chłop w miarę normalny :D
Jak psy zjedzą drzewko tudzież krzaczek... to pomarudzimy trochę, powkurzamy się, przeprowadzamy poważną dyskusję z całą trójką (bo oczywiście winnego nigdy nie ma), po czym jeśli jest kasa kupujemy nową roślinkę :lol:

Mamy na ogrodzie taki wysoki drewniany słup. Marzyło mi się jakies wino pnące po tym słupie... ahhh... marzyło się.
Cholera :evil: W tym roku nowego nie kupię :evil:

Posted

[quote name='Katerinas']Dobrze, że mój chłop w miarę normalny :D Wolny? :wink: :lol: Masz szczęście :D

Mamy na ogrodzie taki wysoki drewniany słup. Marzyło mi się jakies wino pnące po tym słupie
Pokaż ten słup... :modla:
Sprawdzim czy do czegoś innego się nadaje :D

Posted

U nas po drzewie pnie się jakieś pnącze, nawet ładne, bo zimą ma zielone liście. Borysio lubi się pod tym drzewem układać i strzępi bogu ducha winne pnącze od dołu. A jak frajda jest jak wiatr zawiewa i wtedy gania te frędzle :D

Posted

[quote name='Katerinas']Ale drzewko masz rzeczywiście oryginalne :D Zostało pieczołowicie przycięte (przed szkodą) :roll:

Już wiem po czym mam poznać Twoją działeczkę jak będę w Truskawiu :wink:
Po dziurskach, czy po psach? :roflt:

Posted

Katerinas napisał(a):
Ale drzewko masz rzeczywiście oryginalne :D
Już wiem po czym mam poznać Twoją działeczkę jak będę w Truskawiu :wink:

Po krzesłach pod drzewkiem :cunao:

Moje stoją w głębi i z ulicy nie widać :wink:

Posted

[quote name='Justi0022'] nawet ładne, bo zimą ma zielone liście. To się nazywa roślina zimozielona, jakbyś chciała wiedzieć :smokin:

Borysio lubi się pod tym drzewem układać i strzępi bogu ducha winne pnącze od dołu.
To zaraz Wam pokażę, gdzie lubi się Ironek położyć :lol: I oczywista też dostaję opiernicz

Posted

Na takich to eleganckich kwietnikach stoją w sypialni kwiaty, żeby mały się nie dostał. Mały już dawno sięga, a elegancka ozdoba w postaci taboreta nadal stoi.

A ten kwiatek skojarzył mi się z tym co Justi mówiła. Mały obgryzał sobie pędy na dole, na górze więdło, a TZ obficie podlewał, bo myślał, że za mało wody leje :lol: :lol: :lol: Jak się zorientował to było :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas']Dobrze, że mój chłop w miarę normalny :D Wolny? :wink: :lol: Masz szczęście :D hehe... zajęty 8) Ale pojawiły się ju z prośby o sklonowanie :lol:

[quote name='adda']

Mamy na ogrodzie taki wysoki drewniany słup. Marzyło mi się jakies wino pnące po tym słupie
Pokaż ten słup... :modla:
Sprawdzim czy do czegoś innego się nadaje :D teee... serio mam pokazać? Słup jak słup... ale jak chcesz to zrobię mu oficjalną fotografię :lol:

[quote name='adda'][quote name='Justi0022'] nawet ładne, bo zimą ma zielone liście. To się nazywa roślina zimozielona, jakbyś chciała wiedzieć :smokin: ooo... właśnie coś takiego chcieliśmy na ten słup :roll:

Posted

Drzewko na nóżce, które musiałam otoczyć krzesłami wystaje tu na tym zdjęciu tymi różowawymi, przetrzebionymi już, gałązkami. Uważam, że przebiłam TZ Addy w mojej konstrukcji :P

Posted

[quote name='Katerinas']hehe... zajęty 8) Ale pojawiły się ju z prośby o sklonowanie :lol: Na co czekasz? :-?

teee... serio mam pokazać? Słup jak słup... ale jak chcesz to zrobię mu oficjalną fotografię :lol:
Oczywiście, że chcę, teraz akurat pada, ale zdjęcie zrobić możesz :D
ooo... właśnie coś takiego chcieliśmy na ten słup :roll:
I znowu należy się zapytać mojego TZ co jest zimozielone :)

Posted

Justi0022 napisał(a):
Uważam, że przebiłam TZ Addy w mojej konstrukcji :P
Zamiast się chwalić na wyrost, pokaż :wink: W poniedziałek będzie za późno, bo możesz upiększyc :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas']hehe... zajęty 8) Ale pojawiły się ju z prośby o sklonowanie :lol: Na co czekasz? :-?
Pracujemy nad tym 8)

[quote name='adda']

teee... serio mam pokazać? Słup jak słup... ale jak chcesz to zrobię mu oficjalną fotografię :lol:
Oczywiście, że chcę, teraz akurat pada, ale zdjęcie zrobić możesz :D No teraz Ci nie zrobię bo pewien mały dżentelmen podłączył się do mleczarni 8)

Posted

Zachowam w oryginale. A wczoraj te krzesła się przydały, bo mogli sobie na nich klapnąć panowie kopiący nam rów pod kanalizę - były pod ręką :lol: Jak wstali mój TZ pośpiesznie zrekonstruował krzesełkowy płotek :roll:

Posted

[quote name='Katerinas'] Pracujemy nad tym 8) Bystro ino :lol:

No teraz Ci nie zrobię bo pewien mały dżentelmen podłączył się do mleczarni 8)
Ale dzisiaj się jeszcze oderwie? :-? :D

Posted

Justi0022 napisał(a):
Jak wstali mój TZ pośpiesznie zrekonstruował krzesełkowy płotek :roll:
Pewnie panów od kanalizacji parzyły w tyłek, bo były niezgodnie z przeznaczeniem wykorzystane, albo wzrok TZ-ta ich parzył :roll:

Posted

adda napisał(a):
Justi0022 napisał(a):
Jak wstali mój TZ pośpiesznie zrekonstruował krzesełkowy płotek :roll:
Pewnie panów od kanalizacji parzyły w tyłek, bo były niezgodnie z przeznaczeniem wykorzystane, albo wzrok TZ-ta ich parzył :roll:

Do tego byli na niego wściekli, że kazał ich szefowi tak zakopać, aby podjazd był ok, a było już pod wieczór :roll: