Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło jejciu, to ja wiem czemu tak żadko truskawek sie pokazuje, bo cąły czas sie ukrywa przed miśkami !!! Bidulka !!! trzeba do TOZU zadzwonić :lol:

Mówiłam już jak Wam bardzo zazdroszczę tych leonków? Normalnie się zakochałam w misiakach!!!

Kiedy moge liczyc na fotkę wszystkich trzech raaaaazem? :D

Posted

[quote name='Justa']Ło jejciu, to ja wiem czemu tak żadko truskawek sie pokazuje Ostatnio dwie noce Truskawek spędził poza domem, bo ktoś :roll: zapomniał, że został w ogrodzie. Raz znalazłam go nad ranem wiszącego na rynnie :oops:

Kiedy moge liczyc na fotkę wszystkich trzech raaaaazem? :D
Pamiętam :roll:

Posted

adda napisał(a):
Justa napisał(a):
Ło jejciu, to ja wiem czemu tak żadko truskawek sie pokazuje
Ostatnio dwie noce Truskawek spędził poza domem, bo ktoś :roll: zapomniał, że został w ogrodzie. Raz znalazłam go nad ranem wiszącego na rynnie :oops:

Próbował popełnić samobójstwo? :roll:

Posted

adda
Piękne zdjęcia :D :D
A Truskawek jest po prostu cudowny :angel: A jaki biedny :wink: Te okropne psy go tak strasznie tarmoszą :wink:

A ja poproszę zdjęcie wszystkich razem - tj. trzech psów i dwóch kotów :lol: :wink:

Posted

Katerinas napisał(a):
A ja poproszę zdjęcie wszystkich razem - tj. trzech psów i dwóch kotów :lol: :wink:
:o :o :o A masz eter w rozpylaczu? :lol:

Posted

szaraduszka napisał(a):
Świetna fotka za płotkiem... :hmmmm: tylko czy ten płotek nie był przpadkiem po to żeby Ironka tam nie było?

Nieee... płotek był po to, żeby Irydek nie obsikiwał drzewek :roll: :lol:
A Ironek oczywiście znalazł się za płotkiem w poszukiwaniu Truskawka :lol:

Posted

adda napisał(a):
A Ironek oczywiście znalazł się za płotkiem w poszukiwaniu Truskawka :lol:

Bosz... biedna kocina w ciągłym ukryciu musi pozostawać :o :lol:

Posted

Justa napisał(a):
No co Ty, on się nie ukrywa, jak go któryś pies dorwie to kładzie się na plecy i czeka... aż się psu znudzi :o

Posted

adda napisał(a):
Justa napisał(a):
No co Ty, on się nie ukrywa, jak go któryś pies dorwie to kładzie się na plecy i czeka... aż się psu znudzi :o

No wiesz, chyba maluch nie ma wyjścia, bo ja bym nie próbowała walki z 3 Leonkami! :o :o :roll: :lol:

Posted

e to nieszcze nic
mój królik ma przezycia :evilbat: kaja goni go potem łapie potem cycka ,łapie za głowe a on lezy bidy a czasem nawet jak próbuje uciec to go łapie za skóre i ciągnie :evilbat: bidny pasztecik,ale on sam do niej na łóżko wskakuje masochisa jeden

Posted

malawaszka napisał(a):
no Kaja też ie goopieje - to Luna goopieje jak kot nagle przestaje uciekać :lol:
Aaaa!!! No to moje niestety nie głupieją, obrabiają Trusia aż miło (im, nie Trusiowi) :roll: