Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahahahah ciekawe czemu ;)

jak mi Szpila zjadla kwiatek to myslalam ze ja udusze ale jak to sie mowi nie ma tego zlego...........teraz ten sam kwiatek kwitnie jak szalony ;)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
jak mi Szpila zjadla kwiatek to myslalam ze ja udusze ale jak to sie mowi nie ma tego zlego...........teraz ten sam kwiatek kwitnie jak szalony ;)

Dbsst przyjrzyj się, uważasz, że ten kwiatek jeszcze zakwitnie? :evilbat:

Posted

adda napisał(a):
dbsst napisał(a):

Dbsst przyjrzyj się, uważasz, że ten kwiatek jeszcze zakwitnie? :evilbat:

no ten moze nie zakwitnie ale kolejny przycinany ma szanse ;)

Posted

[quote name='Katerinas'] O jak uroczo :D :wink: A ja narzekałam na naszą Dorkę jak konsumowała mi wiklinę :lol:
No proszę, dla Katerinas to jest uroczo :evilbat:

Posted

dbsst napisał(a):
ale wiesz dobry ogrodnik w domu to skarb. Moze na jakis konkursik :lol:
O tak, ogrodników w domu to mam ci pod dostatkiem :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas'] O jak uroczo :D :wink: A ja narzekałam na naszą Dorkę jak konsumowała mi wiklinę :lol:
No proszę, dla Katerinas to jest uroczo :evilbat: :lol: Ja zawsze mówię: "ciesz się że mebli nie konsumuje" :wink:

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='adda'][quote name='Katerinas'] O jak uroczo :D :wink: A ja narzekałam na naszą Dorkę jak konsumowała mi wiklinę :lol:
No proszę, dla Katerinas to jest uroczo :evilbat: :lol: Ja zawsze mówię: "ciesz się że mebli nie konsumuje" :wink:

buhahahaha grunt to dobre pocieszenie 8)

Posted

Katerinas napisał(a):
Ja zawsze mówię: "ciesz się że mebli nie konsumuje" :wink:
Tak? Ironek naruszył wczoraj fotel komputerowy, dzisiaj nogę od stołu w kuchni (dobrze, że to do wymiany), Irydzio za młodu prawie zeżarł nogę od łóżka... tylko Lenka jakaś taka delikatna...

Posted

adda napisał(a):
Katerinas napisał(a):
Ja zawsze mówię: "ciesz się że mebli nie konsumuje" :wink:
Tak? Ironek naruszył wczoraj fotel komputerowy, dzisiaj nogę od stołu w kuchni (dobrze, że to do wymiany), Irydzio za młodu prawie zeżarł nogę od łóżka... tylko Lenka jakaś taka delikatna...
:o :o no dobra... nie dziwię się że masz ochotę przerobić je na kotlety :lol:

Posted

Katerinas napisał(a):
:o :o no dobra... nie dziwię się że masz ochotę przerobić je na kotlety :lol:
Tam od razu przerobić... ja rozumiem, błędy młodości :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='monikaaa']hehehe biedny kwiatek-on też ma uczucia :D ... Kwiatek i tak był już lekko podsuszony :oops: więcej niż lekko

hahah i wszystko jasne ktos musial skrocic jego meczarnie ;)

Posted

adda napisał(a):
dbsst napisał(a):
hahah i wszystko jasne ktos musial skrocic jego meczarnie ;)
Bingo :D

ale nie wiem czy wiesz ze to strasznie odpowiedzialne zadanie wiec sekatorek powienien dostac smakolyk za odwage ;)

Posted

dbsst napisał(a):
ale nie wiem czy wiesz ze to strasznie odpowiedzialne zadanie wiec sekatorek powienien dostac smakolyk za odwage ;)

Trzy sekatorki :) Rozpuszczać aż tak to ich nie będę :evilbat:

Posted

hahahaha to istny zaklad fryzjerski ;) myslam ze jeden sekator a reszta grzeczna hihihi naiwna jaaa :D

to nie rozpusta to docenienie trudu walki o zielone rosliny ;)

Posted

hihihi i to jak 3 sekatory w domu to juz naprawde wyzwanie.

Powiedz co czyjesz jak zblizasz sie do dzwi domu i masz je otworzyc

ja ma zawsze leki i na klatce to bym zawsze biegla zeby zobaczyc co moj pies zrobil a jest jeden hhihihii