Katerinas Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 adda napisał(a):Hi hi, niedługo z wózkiem będziesz po lasach śmigała, No :D Super spacerek: ja, wózek z maluchem, mąż plus trzy psy :wink: Quote
malawaszka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Katerinas napisał(a):adda napisał(a):Hi hi, niedługo z wózkiem będziesz po lasach śmigała, No :D Super spacerek: ja, wózek z maluchem, mąż plus trzy psy :wink: ]noo wtedy to już 1000 zł mandatu bo dzidek to dopiero będzie zwierzynę straszył :wink: Quote
Katerinas Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 malawaszka napisał(a):Katerinas napisał(a):adda napisał(a):Hi hi, niedługo z wózkiem będziesz po lasach śmigała, No :D Super spacerek: ja, wózek z maluchem, mąż plus trzy psy :wink: ]noo wtedy to już 1000 zł mandatu bo dzidek to dopiero będzie zwierzynę straszył :wink: dzidek? :hmmmm: Quote
adda Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Katerinas napisał(a): dzidek? :hmmmm: Katerinas! Chcesz dziecku dać na imię Dzidek :o Quote
Katerinas Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas'] dzidek? :hmmmm: Katerinas! Chcesz dziecku dać na imię Dzidek :o Nie... broń bosze :o :o ... Tyle że nie wiem czemu malawaszka napisała "dzidek".... I co to niby znaczy? :hmmmm: Quote
adda Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Katerinas napisał(a): Nie... broń bosze :o :o ... Ufff...... Quote
Katerinas Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a): Nie... broń bosze :o :o ... Ufff...... :lol: malawaszka napisał(a):dzidek = dzidziuś :grins: aaaaa.... :D Quote
adda Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Katerinas napisał(a):adda napisał(a):Katerinas napisał(a): Nie... broń bosze :o :o ... Ufff...... :lol: No bo jak to tak, na spacer do lasu z... Dzidkiem :o Quote
monikaaa Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='Katerinas'] No przecież takiego misia to tylko wycałować, wytulić, wymiziać :D A to poza :lol: I tak mina :lol: Zupełnie jakby mówił: "hiehie... patrz mam fiutka :wink: " No i jakie piękności :D I ten ogon... taki puszysty :D No powiem szczerze - niesamowite wrażenie robi ten Twój rudy kocur ... Jest cudny :D eehhh... żałuję że my nie możemy mieć kocura :roll: Kotek jest cudny :lol: , pieski zresztą też :lol: Quote
adda Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 monikaaa napisał(a):Kotek jest cudny :lol: , pieski zresztą też :lol: Dziękuję :D :oops: Quote
monikaaa Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Skąd takie cudne zwierzęta się biorą :multi: Są poprostu PRZEŚLICZNE . Ale Ci zazdroszcze,że masz takie psy na codzień :ylsuper: - 3 czarne mordy i 2 kotki :D Też chciałabym mieć dom i ogród po którym mój psiak , by biegał :D . Jak Ty sobie radzisz z taką gromadką? :crazyeye: Ja mam jednego pieska shar-peia - strasznie dużo przy nim roboty , a co dopiero przy trzech takich cudach :lilangel: Pozdrawiam Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 :o Adda a co Ty zrobilas temu niedzwiatkowi ;) Quote
adda Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 monikaaa napisał(a): Ale Ci zazdroszcze,że masz takie psy na codzień :ylsuper: - 3 czarne mordy i 2 kotki :D Też chciałabym mieć dom i ogród po którym mój psiak , by biegał :D . Jak Ty sobie radzisz z taką gromadką? :crazyeye: :D Najgorzej jest jak wracamy do domu z zakupami, w rękach milion siat, a tu każde na Ciebie skacze, koty plączą się pod nogami, psy wkładają głowy do reklamówek... Ale jaka radość!!!!!!!! Quote
monikaaa Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 To musi być miłe uczucie mieszkać z takimi pluszakami :lilangel: Są śliczne :D muszą wymagać wiele czasu - mycie , czesanie , zajmowanie się nimi :lol: Skąd znajdujesz tyle czasu ?? :lol: Ja mam jednego pieska i chyba nie odważyłabym się na następne :D Za dużo roboty :lol: A jeszcze ja pracuje i jak pies musi siedzieć w domu sam to wariuje i jest strasznie smutny :( Ale na szczęście mąż mi pomaga. Pozdrawiam Quote
adda Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 [quote name='monikaaa']To musi być miłe uczucie mieszkać z takimi pluszakami :lilangel: Są śliczne :D Dziękuję za miłe słowa :D Tak, to miłe uczucie mieszkać z nimi, pod warunkiem, że nie jesteś pedantką :lol: Ale tak naprawdę uwielbiam wtulać się w moje skarby. muszą wymagać wiele czasu - mycie , czesanie , zajmowanie się nimi :lol: Skąd znajdujesz tyle czasu ?? :lol: Bardzo rzadko kąpię psy, czeszę też raczej tak od przypadku, no chyba, że zmieniają futerko. Najwięcej czasu poświęcamy im oczywiście w weekendy, wtedy jest czas na dłuższe spacery i szkolenia. Ja mam jednego pieska i chyba nie odważyłabym się na następne :D Za dużo roboty :lol: A jeszcze ja pracuje i jak pies musi siedzieć w domu sam to wariuje i jest strasznie smutny :( Ale na szczęście mąż mi pomaga. Ale ja nabyłam drugiego pieska, żeby się pierwszy nie nudził :D Quote
monikaaa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 adda napisał(a):Ale ja nabyłam drugiego pieska, żeby się pierwszy nie nudził :D hehe :lol: dobry sposób , ale pierwszt piesek nie był zazdrosny o drugiego? BO często się tak zdarza Quote
monikaaa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='adda']To macie znowu moje gamonie. One są piękne , a jakie zadbane :wink: Wyglądają jak duże maskotki :B-fly: ... Quote
adda Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 monikaaa napisał(a):ale pierwszt piesek nie był zazdrosny o drugiego? BO często się tak zdarza Sunia była zazdrosna bardzo króciutko, raptem dwa dni :D Teraz są bardzo solidarne :bluepaw: Quote
malawaszka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 :klacz: a ten buziak od TZ to nie powinien wylądować aby na Twojej głowie?? :lol: :wink: Quote
adda Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Mogę odstąpić na rzecz Irydzia :D Quote
adda Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 Tak się działo wczoraj w sypialni :o Kolejny kwiatek poszedł się... Irydzio dzisiaj. I Ironek. Quote
dbsst Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 hahahahahaha biedny kwiatek ;) ale chyba pyszne byl ;) Quote
adda Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 dbsst napisał(a):hahahahahaha biedny kwiatek ;) ale chyba pyszne byl ;) :evil: Ja nie byłam taka uradowana :wink: Quote
Recommended Posts