Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katerinas napisał(a):
adda napisał(a):
Hi hi, niedługo z wózkiem będziesz po lasach śmigała,
No :D Super spacerek: ja, wózek z maluchem, mąż plus trzy psy :wink:

]noo wtedy to już 1000 zł mandatu bo dzidek to dopiero będzie zwierzynę straszył :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
Katerinas napisał(a):
adda napisał(a):
Hi hi, niedługo z wózkiem będziesz po lasach śmigała,
No :D Super spacerek: ja, wózek z maluchem, mąż plus trzy psy :wink:

]noo wtedy to już 1000 zł mandatu bo dzidek to dopiero będzie zwierzynę straszył :wink:
dzidek? :hmmmm:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas'] dzidek? :hmmmm:
Katerinas! Chcesz dziecku dać na imię Dzidek :o Nie... broń bosze :o :o ... Tyle że nie wiem czemu malawaszka napisała "dzidek".... I co to niby znaczy? :hmmmm:

Posted

Katerinas napisał(a):
adda napisał(a):
Katerinas napisał(a):
Nie... broń bosze :o :o ...
Ufff......
:lol:

No bo jak to tak, na spacer do lasu z... Dzidkiem :o

Posted

[quote name='Katerinas']

No przecież takiego misia to tylko wycałować, wytulić, wymiziać :D

A to poza :lol: I tak mina :lol: Zupełnie jakby mówił: "hiehie... patrz mam fiutka :wink: "

No i jakie piękności :D I ten ogon... taki puszysty :D

No powiem szczerze - niesamowite wrażenie robi ten Twój rudy kocur ...
Jest cudny :D
eehhh... żałuję że my nie możemy mieć kocura :roll:

Kotek jest cudny :lol: , pieski zresztą też :lol:

Posted

Skąd takie cudne zwierzęta się biorą :multi: Są poprostu PRZEŚLICZNE . Ale Ci zazdroszcze,że masz takie psy na codzień :ylsuper: - 3 czarne mordy i 2 kotki :D Też chciałabym mieć dom i ogród po którym mój psiak , by biegał :D . Jak Ty sobie radzisz z taką gromadką? :crazyeye: Ja mam jednego pieska shar-peia - strasznie dużo przy nim roboty , a co dopiero przy trzech takich cudach :lilangel: Pozdrawiam

Posted

monikaaa napisał(a):
Ale Ci zazdroszcze,że masz takie psy na codzień :ylsuper: - 3 czarne mordy i 2 kotki :D Też chciałabym mieć dom i ogród po którym mój psiak , by biegał :D . Jak Ty sobie radzisz z taką gromadką? :crazyeye:

:D Najgorzej jest jak wracamy do domu z zakupami, w rękach milion siat, a tu każde na Ciebie skacze, koty plączą się pod nogami, psy wkładają głowy do reklamówek...
Ale jaka radość!!!!!!!!

Posted

To musi być miłe uczucie mieszkać z takimi pluszakami :lilangel: Są śliczne :D muszą wymagać wiele czasu - mycie , czesanie , zajmowanie się nimi :lol: Skąd znajdujesz tyle czasu ?? :lol: Ja mam jednego pieska i chyba nie odważyłabym się na następne :D Za dużo roboty :lol: A jeszcze ja pracuje i jak pies musi siedzieć w domu sam to wariuje i jest strasznie smutny :( Ale na szczęście mąż mi pomaga.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='monikaaa']To musi być miłe uczucie mieszkać z takimi pluszakami :lilangel: Są śliczne :D
Dziękuję za miłe słowa :D Tak, to miłe uczucie mieszkać z nimi, pod warunkiem, że nie jesteś pedantką :lol: Ale tak naprawdę uwielbiam wtulać się w moje skarby.

muszą wymagać wiele czasu - mycie , czesanie , zajmowanie się nimi :lol: Skąd znajdujesz tyle czasu ?? :lol:

Bardzo rzadko kąpię psy, czeszę też raczej tak od przypadku, no chyba, że zmieniają futerko. Najwięcej czasu poświęcamy im oczywiście w weekendy, wtedy jest czas na dłuższe spacery i szkolenia.
Ja mam jednego pieska i chyba nie odważyłabym się na następne :D Za dużo roboty :lol: A jeszcze ja pracuje i jak pies musi siedzieć w domu sam to wariuje i jest strasznie smutny :( Ale na szczęście mąż mi pomaga.
Ale ja nabyłam drugiego pieska, żeby się pierwszy nie nudził :D

Posted

adda napisał(a):
Ale ja nabyłam drugiego pieska, żeby się pierwszy nie nudził :D

hehe :lol: dobry sposób , ale pierwszt piesek nie był zazdrosny o drugiego? BO często się tak zdarza

Posted

monikaaa napisał(a):
ale pierwszt piesek nie był zazdrosny o drugiego? BO często się tak zdarza

Sunia była zazdrosna bardzo króciutko, raptem dwa dni :D
Teraz są bardzo solidarne :bluepaw: