malawaszka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Matagi napisał(a):malawaszka napisał(a):Matagi napisał(a):Agnieszka!!!Jak Adda nie uwierzy,to ja po akitowemu przekonamy do akitowych metod :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :roflt: na plecy i warczymy :lol: z kocica w rui na głowie :wink: :P :wink: :P już Ty mi tu tematów nie mieszaj :evilbat: :lol: bo się przez chwilę pogubiłam gdzie jestem :lol: Quote
Matagi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 :P Ja z kocica na głowie/w rui / tez bym sie pogubiła :lol: :lol: :lol: :P :P :P Quote
malawaszka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 już sobie wyobrażam dzisiejszą noc :-? to bedzie dopiero massakra - wycia i miałki kocicy przeplatane z warkotami i szczekami Luny :-? ojjj już pospałam :lol: Quote
Matagi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Waszka!!!! :P współczuje,naprawdę :P Już wole te poranne telefonowanie Franka i jego teksty.... :) Quote
malawaszka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Matagi napisał(a):Waszka!!!! :P współczuje,naprawdę :P Już wole te poranne telefonowanie Franka i jego teksty.... :) ojjjj co ja bym dała żeby takiego Franka słuchać :multi: Quote
Matagi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 "malawaszka" napisał(a):[quote name='Matagi']Waszka!!!! :P współczuje,naprawdę :P Już wole te poranne telefonowanie Franka i jego teksty.... :) ojjjj co ja bym dała żeby takiego Franka słuchać :multi:[/quote Ty nie wiesz co mówisz!!!!jemu sie dziób nie zamyka :evil: On może nawet w nocy dziamgac ostatnio,ledwo jakies światło sie pali,on juz :-? Ale swojskie klimaty byś znalazła :P on szczeka głosem mojej miniatury i drze sie :SPOKO!!!!-nawet o 1.00 w nocy,jak mu co do łba przyjdzie :o albo coś usłyszy-stróżujący silnie :wink: Quote
malawaszka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 "Matagi" napisał(a):malawaszka napisał(a):[quote name='Matagi']Waszka!!!! :P współczuje,naprawdę :P Już wole te poranne telefonowanie Franka i jego teksty.... :) ojjjj co ja bym dała żeby takiego Franka słuchać :multi:[/quote Ty nie wiesz co mówisz!!!!jemu sie dziób nie zamyka :evil: On może nawet w nocy dziamgac ostatnio,ledwo jakies światło sie pali,on juz :-? Ale swojskie klimaty byś znalazła :P on szczeka głosem mojej miniatury i drze sie :SPOKO!!!!-nawet o 1.00 w nocy,jak mu co do łba przyjdzie :o albo coś usłyszy-stróżujący silnie :wink: hahaha nooo słyszałam go kiedys przez tel :roflt: jest boski :lol: ale takie swojskie klimaty wystarczą od Luny :lol: narazie :lol: Quote
daga10011 Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Sliczny chlopak,jasnieje Ci :D ...A futra pozazdroscic,moj moze nie ma takiego gestego bo nie wychodzi na dwor??? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 prześliczne te zdjęcia :P a kolorek to ma na każdym zdjęciu inny :wink: Quote
LAZY Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 malawaszka napisał(a):prześliczne te zdjęcia :P a kolorek to ma na każdym zdjęciu inny :wink: Kameleon... :lol: Quote
malawaszka Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 hahah no właśnie :lol: adda powiedz na której focie jest najbardziej prawdziwy kolor małego? :D Quote
arima Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 A może Ada ma ich kilka? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Albo zmienia mu "narzutkę" w zależności od pogody :P :D :P . Quote
szaraduszka Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 czytam sobie o tym warczeniu... i u mnie jest problem :roll: Draka się uśmiecha jakby warczała i gdy próbuje się warczeć na nią, ona też odbiera to jako uśmiech i zaczyna się cieszyć :roll: i niech ktoś wtedy utrzyma powagę :lol: Z kładzeniem się na psa podobnie. często sama podkłada się pod nogi człowiekowi, od szczeniaka zdarza mi się ją kłaść na grzbiet za gardelko łapać itp. i wcale a wcale nie przeszkadza jej to potem skakać po mnie i próbować wejść mi na głowę :roll: Ot weimar jeden :lol: Quote
adda Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 malawaszka napisał(a):hahah no właśnie :lol: adda powiedz na której focie jest najbardziej prawdziwy kolor małego? :D Hi hi, kolor zależy od naświetlenia. Na tych gdzie jest taki rudy to słońce świeciło, a na tych gdzie jest taki szaro-płowy słońca nie było. A tak naprawdę to jest tak pomiędzy :D Quote
adda Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 KORONA napisał(a):Ale cudo :angel: ja chce leosia :angel: KORONA, Ty masz dogi, po co Ci kurdupel??? :D Quote
KORONA Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Wszystko przez ten kudłaty kubraczek... :roll: Quote
adda Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 Aaa... lubisz mieć kudły dosłownie wszędzie? :lol: Ubranie, jedzenie, podłoga, kanapy, samochód, itd. itp. Quote
adda Posted January 23, 2005 Author Posted January 23, 2005 Coś próbowałam wkleić ale mi nie wyszło. Quote
arima Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 daga10011 napisał(a):ten link nie dziala :( .... Jaki link? Quote
Recommended Posts